Τι παραγγείλαμε σήμερα

Κρίμα!
Έχω ένα παλιό μάρκας Metex που μου το έδωσαν για χαλασμένο, αλλά ήθελε μόνο αλλαγή ασφάλειας (είχε και ανταλλακτική μέσα). Είναι πολύ καλό νομίζω, αλλά δεν ξέρω πως μπορεί να συγκριθεί με τα καινούρια σε ακρίβεια μέτρησης ή ευκολίες.

Χαζομαρα μου το πληρωσα 13,8 $ ενω μεσω της εφαρμογης στο κινητο κοστιζε 11$.

Καλώς νά τό δεχτείς Κυριάκο,μέ καλές μετρήσεις
Μήν είσαι "ψιλικαντζής" γιά 2,8 $ παραπάνω,έτσι καί αλλιώς τσάμπα τό παίρνεις. :flipout:
Τώρα όμως τί True rms θά είναι μέ τόσα λίγα χρήματα,αυτό είναι άλλο ζητούμενο,έχει καί αυτόματες κλίμακες επάνω.

Εσυ ο απο πανω ασε τις χαιρετουρες γιατι "έϊς ξεφύγ" (μην μου δινεις σημασια).

Πάρτο με κλειστά μάτια.

Αν ειναιναυτο που εχει μονοπωλησει το ενδιαφερον παλιοτερα, ναι παρτο! Αφου αν δεν ειχα το πεχ, θα το επαιρνα καιγω.

Με κλειστα ματια χωρις δευτερη σκεψη ειναι εξαιρετικο σε δυναμη και δυνατοτητα φινιρισματος.

Ρε σαν δεν ντρεποσαστε λιγακι. Αντι να πειτε, οτι και το τυλιγμενο σε ταβλακι γυαλοχαρτο ειναι το ιδιο καλο, οτι ο γωνιακος ξεπερναει το μαξιμουμ του επαγγελματισμου, οτι "συγκρατησου αγορι μου, κανε ενα κρυο ντους και θα σου περασει".......λετε τα ανωτερω;

Το κριμα στο λαιμο σας ........." ρ ε μ ά λ ι α " (ρεμαλια, οπως Λαμπρος Κωνστανταρας στην ταινια "Ο στριγγλος που εγινε αρνακι)"

https://www.amazon.de/gp/product/B00CKYCG8S/ref=od_aui_detailpages00?ie=UTF8&psc=1

7df3287444635503a7cfc6aefd498078--makita-tools.jpg

Ειμαι αρρωστος...
Που πηγα και εμπλεξα...
:BDBDG54:

Ελα ρε συ, μια χαρά τιμή για υπερπλήρες σετ! Τα μεταφορικά πόσο πήγανε?
Καλώς να το δεχτείς.

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Αν και λιγο εκτός θέματος (στο τι παραγγείλαμε έπρεπε να το αναφέρω ) επειδή της άρεσαν όλες οι κατασκευές αλλά και επειδή ενθουσιάστηκε και ο κόσμος αποφάσησε να μου κάνει 2 δωράκια !!!!

Σε κανένα μηνα περίπου θα μου αγοράσει πριονοκορδέλα !!!!

Αλλά πριν 2-3 μέρες μου έδωσε το οκ αλλά και τα χρήματα και παρήγγειλα το Α3 laser με ισχύ 2,5 W !!!!!

Με 13 ευρώ περιπου μεταφορικά με '' EMS Express Mail Service'' (εγω το επελεξα αυτό για να έρθει γρηγορα αλλά και με ασφάλεια) αλλά και 3 ευρώ περίπου σαν πρόσθετη ασφαλεια απο το site μου βγήκε 180 περίπου (τώρα ανεβηκε η τιμή του απ'οτι βλεπω) είναι αυτό https://www.banggood.com/2500mW-A3-30x40cm-Desktop-DIY-Violet-Laser-Engraver-Picture-CNC-Printer-Assembling-Kits-p-1003863.html?rmmds=mywishlist

Παρουσίαση όταν έρθει !!!!

Θέλω να ευχαριστήσω αλλά δεν θυμάμαι ποιος ήταν αυτόν που πρότεινε το συγκεκριμένο στην παρουσίαση ενός αντίστοιχου μηχανήματος του κ.''Χιώτη''.

Re: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Να είσαι καλά να τα χαρείς και εσύ και η σύζυγος φίλε μου.

Ελπίζω να έρθει αναίμακτα το λέιζερ.
Εγώ πλήρωσα σήμερα τελωνείο για το τετρακοπτερο που μου ήρθε!

Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεία.

Είμαι προετοιμασμένος για αυτό το ενδεχόμενο 15 ευρώ νομίζω το τελωνείο και άλλα τόσα ο φόρος .Αλλά και πάλι ''κερδισμένος'' θα βγώ γιατί το πήρα με 44% έκπτωση .

Το εύχομαι Γιώργο.
Άσχετα με το τι αναγράφει η φορτωτικη αυτοί κάνουν δικιά τους εκτίμηση κόστους.

Δυνατο και μεγαλο χαρακτικο ειναι αυτο Γιωργο, καλως να σου ερθει!
Και πιο γρηγορα θα χαραζει το ξυλο και μεγαλυτερα αντικειμενα θα μπορεις να βαζεις πανω.

Re: Απάντηση: Χόμπυ Ξυλογλυπτική & μικροξυλοκατασκευές! Ιδέες, κατασκευές και εργαλεί

Αν και λιγο εκτός θέματος (στο τι παραγγείλαμε έπρεπε να το αναφέρω ) επειδή της άρεσαν όλες οι κατασκευές αλλά και επειδή ενθουσιάστηκε και ο κόσμος αποφάσησε να μου κάνει 2 δωράκια !!!!

Σε κανένα μηνα περίπου θα μου αγοράσει πριονοκορδέλα !!!!

Αλλά πριν 2-3 μέρες μου έδωσε το οκ αλλά και τα χρήματα και παρήγγειλα το Α3 laser με ισχύ 2,5 W !!!!!

Με 13 ευρώ περιπου μεταφορικά με ''EMS Express Mail Service'' (εγω το επελεξα αυτό για να έρθει γρηγορα αλλά και με ασφάλεια) αλλά και 3 ευρώ περίπου σαν πρόσθετη ασφαλεια απο το site μου βγήκε 180 περίπου (τώρα ανεβηκε η τιμή του απ'οτι βλεπω) είναι αυτό https://www.banggood.com/2500mW-A3-30x40cm-Desktop-DIY-Violet-Laser-Engraver-Picture-CNC-Printer-Assembling-Kits-p-1003863.html?rmmds=mywishlist

Παρουσίαση όταν έρθει !!!!

Θέλω να ευχαριστήσω αλλά δεν θυμάμαι ποιος ήταν αυτόν που πρότεινε το συγκεκριμένο στην παρουσίαση ενός αντίστοιχου μηχανήματος του κ.''Χιώτη''.
Γιώργο Καλώς να το δεχτείς.

Για να σε στεναχωρήσω λίγο, σύμφωνα με τα γραφόμενα στο διαδίκτυο αν περασει τελωνειο (το οποιο με EMS εχει παρα πολυ μεγαλες πιθανοτητες) θα πληρωσεις, κατ' εκτίμηση τα παρακατω:

24% ΦΠΑ = 43,2
15 εκτελωνισμο
Δασμος (δεν ξέρω πόσο % είναι) συν κάτι χαρτοσημα.

Όλα αυτά αν το κοστολογησουν 180 και όχι παραπάνω.

Εγώ σου εύχομαι να έρθει στο σπίτι σου χωρίς ούτε ένα παραπανω

Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να είσαι καλά να τα χαρείς και εσύ και η σύζυγος φίλε μου.

Ελπίζω να έρθει αναίμακτα το λέιζερ.
Εγώ πλήρωσα σήμερα τελωνείο για το τετρακοπτερο που μου ήρθε!
Για γράψε να γνωρίζουμε και εμείς.
Από που το πήρες, πόσο και τι πλήρωσες τελωνειο

Στάλθηκε από το SM-T810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk