Τι παραγγείλαμε σήμερα

Σήμερα έφυγε ο απορροφητήρας σκόνης. Τελικά επέλεξα τον Scheppach γιατί δεν τον είχε το Einhell.
Τελική τιμή με μεταφορικά για Ελλάδα 153 ευρώ (10 ευρώ μεταφορικά) αντί για 220 και μεταφορικά (κανένα 15άρι σίγουρα) από Ελλάδα.

Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Σήμερα έφυγε ο απορροφητήρας σκόνης. Τελικά επέλεξα τον Scheppach γιατί δεν τον είχε το Einhell.
Τελική τιμή με μεταφορικά για Ελλάδα 153 ευρώ (10 ευρώ μεταφορικά) αντί για 220 και μεταφορικά (κανένα 15άρι σίγουρα) από Ελλάδα.

Με το καλό να τον παραλάβεις. Περιμένουμε εντυπώσεις και σχόλια.

Τελικά από πού το πήρες? Θυμάμαι που το Einhell το είχες παραγγείλει από ελληνικό κατάστημα. Με το καλό να έρθει!

Εάν δεν έχεις χρησιμοποιήσει Bosch Pro αντίστοιχο δίσκο πως θα κάνεις σύγκριση με το Festool ! ...

Που να τους δοκιμάσω; Για να δοκιμάσεις, αν δεν υπάρχει φίλος να σου δανείσει, θα πρέπει να αγοράσεις, κι όταν είναι ν´αγοράσεις ψάχνεις στο διαδύκτιο για απόψεις χρηστών.
Δεν είναι το ίδιο με τη δοκιμή αλλά νομίζω the next best thing.

Τελικά από πού το πήρες? Θυμάμαι που το Einhell το είχες παραγγείλει από ελληνικό κατάστημα. Με το καλό να έρθει!

Νίκ το πήρα από Edingershops.de.
Πήρα και 2 ανταλλακτικούς σάκους να βρίσκονται με κόστος 1.8 ευρώ ο ένας αν θυμάμαι καλά.

http://www.bestprice.gr/item/2154055278/scheppach-sd16.html?qid=34_vCfyDOvZ_a91b8_3506&seq=1 κυριακο ''ζηλεψα '' με τις κατασκευες και την επιτραπεζια σεγα που πηρες απο τον πατριωτη μου τον Σιφη και το απογευμα παραγγειλα την παραπανω απο τοπικο καταστημα εδω στην ευβοια .θα την εχω παρασκευη .

Καλώς νά τήν δεχτείς Βασίλη,βλέπω ο Μιχάλης (Χιώτης) καί ο Jimaras1982 σάς έβαλε σε καλιτεχνικό επίπεδο -bye-

Ευχαριστω δημητρη οντως ο μιχαλης και ο κυριακος με βαλανε στο καλιτεχνικο τομεα.κυριακο η διαφορα με την αντιστοιχη einhell νομιζω ειναι μικρη και το τοπικο καταστημα που την πηρα συνεργαζεται με τον nikolaou tools και ειπα να τιμησω την τοπικη αγορα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ναι και ο τζιμαρας αν ποτε να φτασω το επιπεδο του χα χα.

Καλοριζικη Βασιλη, η επιτραπεζια σεγα σου δινει μεγαλη χαρα γιατι ειναι απο τα ελαχιστα εργαλεια που σου δινει σχεδον ετοιμο προιον, αμεσως μετα απο την χρηση του.
Βαζεις κατω ενα κομματι ξυλο και σε λιγα λεπτα εχεις κατι ετοιμο που θελει μονο λιγο φινιρισμα.

Δεν μιλαμε για το επιπεδο του jimara βεβαια, που εχει αναγει το αθλημα σε επιστημη (aka fretwork και intarsia).

Re: Απάντηση: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Ευχαριστω δημητρη οντως ο μιχαλης και ο κυριακος με βαλανε στο καλιτεχνικο τομεα.κυριακο η διαφορα με την αντιστοιχη einhell νομιζω ειναι μικρη και το τοπικο καταστημα που την πηρα συνεργαζεται με τον nikolaou tools και ειπα να τιμησω την τοπικη αγορα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ναι και ο τζιμαρας αν ποτε να φτασω το επιπεδο του χα χα.
Ρε Βασιλη διαβασα "Τζιμερος" και αγχωθηκα!!

Περιμένω από φίλο αυτό αλλά μάλλον θα έρθει του Αγίου .... ανήμερα, τέτοιες μέρες τέτοια λόγια....Η παραγγελία έγινε σήμερα.

product-image-c.php

Χα!
Το έχω και είναι εξαιρετική βοήθεια στις κοπές με το δισκοπριονο χειρός!
Με το καλό να έρθει Μπααααμπηηηηη!!!!

Ευχαριστώ Κυριάκο, για κοπές κυρίως το θέλω κι εγώ. Και μιάς και το έχεις και το χρησιμοποιείς, το οτι μπορει να χρησιμοποιηθεί και για μέτρηση που σε βοηθάει στην πράξη;