Τι παραγγείλαμε σήμερα

Χαχα και εδώ σου έχω απάντηση Παναγιώτη.
Από το νέο έτος 5 χρόνια εγγύηση στην mv6 και μείον 20 ευρώ!!!

Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Χαχα και εδώ σου έχω απάντηση Παναγιώτη.
Από το νέο έτος 5 χρόνια εγγύηση στην mv6 και μείον 20 ευρώ!!!

Δυσκολευεις τη θεση σου...:smash:

Χαχα και εδώ σου έχω απάντηση Παναγιώτη.Από το νέο έτος 5 χρόνια εγγύηση στην mv6 και μείον 20 ευρώ!!!

Καλημέρα, από που η πληροφόρηση Νίκο; Γιατί δέν το ανέφερες πρίν; Τώρα βέβαια όƒ γέγονε, γέγονε...!

Δυσκολευεις τη θεση σου...:smash:

Πες τα Νεκτάριε... Όνομα και πράγμα :devil-smiley-029:

Last edited:
:jester::music-smiley-006:Ο Νικος ασχετα αν δεν το λεει, εχει τη διαχειρηση του εμπορικου κομματιου της karcher & husqvarna σε ολη τη βορεια Ελλαδα. Αντε και νοτια αμα λαχει..

Re: Απάντηση: Τι παραγγείλαμε σήμερα

:jester::music-smiley-006:Ο Νικος ασχετα αν δεν το λεει, εχει τη διαχειρηση του εμπορικου κομματιου της karcher & husqvarna σε ολη τη βορεια Ελλαδα. Αντε και νοτια αμα λαχει..

Τι λες βρε αθεόφοβε... Ένας απλός Sales director είμαι.... Χαχαχα.

Μόλις χθες είχα πληροφόρηση για τις προσφορές της Karcher για το επόμενο εξάμηνο και γι αυτό σας είπα ότι η mv6 βγαίνει 20 ευρώ φθηνότερη (στην τιμή προσφοράς από 230 πάει στα 210) και συνοδεύεται από 5 χρόνια εγγύηση. :)

Χαχαχαχα!!!

Με το καλο να παραλαβεις το εργαλειο και να δικαιωθω και εγω!
Χεχεχεχε

Να ερθω μια μερα να διαμορφωσουμε το δωμα!!!

Ευχαριστώ Κυριάκο. Όπως είπα έχω αρχίσει την διαμόρφωση αλλά δυστυχώς πολλά πράγματα. Να έρθεις όποτε θέλεις. έχεις ιδέες... πολλές και καλές.

Αντε με το καλο να παραλαβεις παναγιωτη και περιμενουμε μια καλη παρουσιαση της σκουπας!!

Μετά από επιτυχή μεταφορά χρημάτων στο Paypal (δυστυχώς δεν δέχονται πολλά μαγαζιά απευθείας πληρωμές με κάρτα λόγω cc's) χτύπησα τα παρακάτω από mytoolstore.de.

1) Εφεδρική βάση γυαλόχαρτων για το bosch PEX 270 AE. Αυτή που είχε μέσα της ψιλοήπια το αίμα και έτσι είπα να πάρω μία εφεδρική γιατί θα χρειαστεί όπου να ναι.

2) Βάση γυαλόχαρτων για το Dremel MM14 (τιμή λιώμα σε σχέση με εδώ)

3) Σουγιαδάκι Opinel Inox με λαβή ελιάς.

Και το καλύτερο για το τέλος:

Πλάνη - Ξεχονδριστήρας Woodster PT85.

http://www.mytoolstore.de/woodster-pt-85-hobelmaschine-204mm-230v-1250watt-p-120788.html

Η καλύτερη τιμή στον κόσμο. Πρόκειται για αδερφάκι των Boston, Scheppach, Einhell, Ferm κλπ με σημαντική διαφορά όμως την μειωμένη τιμή λόγω προσφοράς (εδώ τιμάται γύρω στα 70 ευρώ παραπάνω και πρέπει να μεταβείς στην πλησιέστερη μεταφορική για να παραλάβεις)!!!!

Αυτά τα ολίγα μαζί με τα μεταφορικά κόστισαν περί τα 240 ευρώ... Δεν λέω επιτυχημένη η πρώτη κατάθεση χρημάτων στο paypal κατευθείαν από web banking!!!

Μετά από επιτυχή μεταφορά χρημάτων στο Paypal (δυστυχώς δεν δέχονται πολλά μαγαζιά απευθείας πληρωμές με κάρτα λόγω cc's) χτύπησα τα παρακάτω από mytoolstore.de.

1) Εφεδρική βάση γυαλόχαρτων για το bosch PEX 270 AE. Αυτή που είχε μέσα της ψιλοήπια το αίμα και έτσι είπα να πάρω μία εφεδρική γιατί θα χρειαστεί όπου να ναι.

2) Βάση γυαλόχαρτων για το Dremel MM14 (τιμή λιώμα σε σχέση με εδώ)

3) Σουγιαδάκι Opinel Inox με λαβή ελιάς.

Και το καλύτερο για το τέλος:

Πλάνη - Ξεχονδριστήρας Woodster PT85.

http://www.mytoolstore.de/woodster-pt-85-hobelmaschine-204mm-230v-1250watt-p-120788.html

Η καλύτερη τιμή στον κόσμο. Πρόκειται για αδερφάκι των Boston, Scheppach, Einhell, Ferm κλπ με σημαντική διαφορά όμως την μειωμένη τιμή λόγω προσφοράς (εδώ τιμάται γύρω στα 70 ευρώ παραπάνω και πρέπει να μεταβείς στην πλησιέστερη μεταφορική για να παραλάβεις)!!!!

Αυτά τα ολίγα μαζί με τα μεταφορικά κόστισαν περί τα 240 ευρώ... Δεν λέω επιτυχημένη η πρώτη κατάθεση χρημάτων στο paypal κατευθείαν από web banking!!!

ωραιος αυτα ειναι εργαλεια.

Re: Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Μπράβο, καλορίζικο.
Τώρα θα καταλάβεις πόσο χρήσιμο είναι αυτό το εργαλείο. :music-smiley-005:

Ε μα!!

Με στραβά δοκάρια δεν γίνονται ντελικάτες κατασκευές.
Άσε που γλυτώνω πόσο χρόνο και κόπο από το πλάνισμα με την ηλεκτρική πλάνη χειρός και μετά με τανκς από πάνω.

Ωραίο σαν εργαλείο Νικόλα , θα το καταευχαριστηθεις ! Μπράβο !

Ωραίο σαν εργαλείο Νικόλα , θα το καταευχαριστηθεις ! Μπράβο !

Θα το δούμε αυτό.
Εδώ πάντως βλέπω ότι για να πάρεις πλανισμένα ξύλα δίνεις περίπου τα διπλά, οπότε με 1-2 παραγγελίες κάνω απόσβεση το μηχάνημα.
Εκτός αυτού θα είναι και σωστά πλανισμένα...

Εχω σταματήσει να αγοράζω πλανισμενα εδω και καιρο..χαχαχα...

Απο λαθος πλοηγηση στο γερμανικο amazon χωρις να εχω ενεργοποιησει την μεταφραση στα αγγλικα, παρειγγειλα την βαση για το δραπανο. Η πληρωμη μεσω της χρεωστικης πειραιως visa δειχνει να εχει γινει και τα χρηματα να εχουν δεσμευτει λογιστικα. Θα την αγοραζα ετσι κι αλλιως μεσω συγγενων στη Γερμανια, αλλα οχι τωρα... Εντυπωσεις σε λιγες μερες που θα μπει πανω στον παγκο.
http://www.amazon.de/gp/product/B001W2SX4U?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00
41Da9ydWTeL._SX425_.jpg

Θα το δούμε αυτό.
Εδώ πάντως βλέπω ότι για να πάρεις πλανισμένα ξύλα δίνεις περίπου τα διπλά, οπότε με 1-2 παραγγελίες κάνω απόσβεση το μηχάνημα.
Εκτός αυτού θα είναι και σωστά πλανισμένα...

Καλοριζικη Νικο η πλανη παγκου!

Το βρηκες και σε παρα πολυ καλη τιμη απ'οτι βλεπω!! Ποσο πανε τα μεταφορικα?

Αναρωτιεμαι αν υπαρχει καμμια μικρη πλανη παγκου, μεχρι 5 κιλα, για μικροκατασκευες και με θορυβο επιπεδου 'proxxon' για τους γειτονες..:)))

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Απο λαθος πλοηγηση στο γερμανικο amazon χωρις να εχω ενεργοποιησει την μεταφραση στα αγγλικα, παρειγγειλα την βαση για το δραπανο. Η πληρωμη μεσω της χρεωστικης πειραιως visa δειχνει να εχει γινει και τα χρηματα να εχουν δεσμευτει λογιστικα. Θα την αγοραζα ετσι κι αλλιως μεσω συγγενων στη Γερμανια, αλλα οχι τωρα... Εντυπωσεις σε λιγες μερες που θα μπει πανω στον παγκο.
http://www.amazon.de/gp/product/B001W2SX4U?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00
41Da9ydWTeL._SX425_.jpg

Η βαση φαινεται πολυ πολυ ενδιαφερουσα και για πολλα κολπα με το δραπανο! Πες πραμα αμα την παραλαβεις.