Τι παραγγείλαμε σήμερα

Μετα την παρουσίαση του φαλτσοπρίονου skil............δεν άντεξα το παράγγειλα :smash:

Το συρομενο η το απλο? Το απλο για μενα ειναι VFM.

Kαλοριζικο οπως και να'χει, ειναι μαρκα παραδοσιακη και αξιοπιστη σε οτι βγαζει. Εχει ο πατερας μου δραπανα skil πανω απο 30 χρονων!!

Το συρομενο η το απλο? Το απλο για μενα ειναι VFM.

Kαλοριζικο οπως και να'χει, ειναι μαρκα παραδοσιακη και αξιοπιστη σε οτι βγαζει. Εχει ο πατερας μου δραπανα skil πανω απο 30 χρονων!!

το συρόμενο SKIL - 3855MA

Πολλες επενδυσεις σε δημιουργικα εργαλεια. Ελπιζω συντομα να πληθυνουν οι αναφορες σε κατασκευες!

Το απλο για μενα ειναι VFM.

Μάκη καλώς νά τό δεχτείς,καλά μαστορέματα
Μιχάλη επειδή στήν φωτό τό απλό έχει μαύρο χρώμα τό στεφάνη τής βάσης εκεί που βιδώνουν οι βίδες,κάτι μού έλεγε ότι δέν είναι αλουμίνιο βαμένο αλλα πλαστικό ABS,τό είδα σέ ένα κατάστημα καί είναι πλαστικό,εδω καί τά Einhell - Matrix όλη η βάση είναι αλουμίνιο,γιατι η skil έκανε φάουλ νά βάλει πλαστική στεφάνη βάσης στίς βίδες δέν ξέρω,δέν νομίζω νά είναι ότι καλύτερο πλαστική βάση σέ τέτοιου τύπου εργαλεία.Ούτε review υπάρχουν γιαυτό τό μοντέλο μόνο ένα στά Ρώσικα νομίζω,ούτε βίντεο απο youtube παίζει.

Yπαρχουν πλαστικα και πλαστικα Δημητρη. Δεν πιστευω οτι το group της bosch θα επελεγε υλικο το οποιο δεν θα ηταν αξιοπιστο.
Review υπαρχουν στο amazon και ειναι και παρα πολυ καλα. Φαινεται ομως οτι κατι δεν παει καλα με την πανευρωπαικη προβολη του συγκεκριμενου φαλτσοπριονου και ειναι κριμα.
http://www.amazon.co.uk/Skil-1131-1-300W-Mitre-Saw/dp/B00ARH927S
http://www.skileurope.com/general/en/diyocs/tools/1386/1038/stationary-tools/mitre-saw/

Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Μετα την παρουσίαση του φαλτσοπρίονου skil............δεν άντεξα το παράγγειλα :smash:

Καλώς ήρθες στο club. Με το καλό να το παραλάβεις.

Σταθερό φαλτσοπρίονο με πλαστική βάση?
Το θεωρώ μη αποδεκτό.

Ερωτηση κρισεως: Ποιο ειναι το σημειο της βασης στο skil που σου φαινεται μη αποδεκτο και γιατι? :)

153900.jpg

Αν η μαυρη βαση ειναι απο πλαστικο τι θα γινει μετα 20 ετη και τον πολυμερισμο του πλαστικου?
Δεν υπαρχει πιθανοτητα να σπασει?
Αν ηταν αλλουμινιου και το εργαλειο ηταν κατα 10 ευρω ακριβοτερο δεν θα ηταν καλυτερα?

Καλοριζικη Νικο η πλανη παγκου!

Το βρηκες και σε παρα πολυ καλη τιμη απ'οτι βλεπω!! Ποσο πανε τα μεταφορικα?

Αναρωτιεμαι αν υπαρχει καμμια μικρη πλανη παγκου, μεχρι 5 κιλα, για μικροκατασκευες και με θορυβο επιπεδου 'proxxon' για τους γειτονες..:)))

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η βαση φαινεται πολυ πολυ ενδιαφερουσα και για πολλα κολπα με το δραπανο! Πες πραμα αμα την παραλαβεις.

Ευχαριστώ Μιχάλη. Τα μεταφορικά τσούζουν λίγο αλλά είναι και 30 κιλά δέμα (20 ευρώ).

Ούτε παραγγελία να την έκανες ρε συ : http://www.mytoolstore.de/proxxon-abrichthobel-ah-80-p-110754.html

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν η μαυρη βαση ειναι απο πλαστικο τι θα γινει μετα 20 ετη και τον πολυμερισμο του πλαστικου?
Δεν υπαρχει πιθανοτητα να σπασει?
Αν ηταν αλλουμινιου και το εργαλειο ηταν κατα 10 ευρω ακριβοτερο δεν θα ηταν καλυτερα?

Δεν νομίζω το εργαλείο να αντέξει 20 χρόνια Κυριάκο...

Ευχαριστώ Μιχάλη. Τα μεταφορικά τσούζουν λίγο αλλά είναι και 30 κιλά δέμα (20 ευρώ).

Ούτε παραγγελία να την έκανες ρε συ : http://www.mytoolstore.de/proxxon-abrichthobel-ah-80-p-110754.html
.

χεχε, και ομως παραγγελια την εκανα σημερα, γι αυτο εβγαλα φωτογραφικη διακηρυξη πως την θελω!!

Δεν την ανακοινωσα στα εργαλεια κανουν τον μαστορα, ετσι για αλλαγη :)))

Νικόλα μεγάλο βήμα η πλάνη (αλλά σωστό κατά τη γνώμη μου)! Γιατί με τη πλάνη χειρός και με 8cm σε δεσμεύει και τρως πολύ χρόνο! Και η τιμή που τη βρήκες πολύ καλή! Με το καλό να έρθει και να μας πεις εντυπώσεις!!

χεχε, και ομως παραγγελια την εκανα σημερα, γι αυτο εβγαλα φωτογραφικη διακηρυξη πως την θελω!!

Δεν την ανακοινωσα στα εργαλεια κανουν τον μαστορα, ετσι για αλλαγη :)))

Καλά το είχα καταλάβει εγώ.. Λέω και εγώ να μας ψαρέψει θέλει!!! :)

Καλά το είχα καταλάβει εγώ.. Λέω και εγώ να μας ψαρέψει θέλει!!! :)

E, ειπαμε εσυ εισαι δαιμονας ονομα και πραμα :))

Tωρα δυστυχως παμε αναγκαστικα και για σκουπα, εχουμε μαζεψει πολυ εργαλειο παραγωγης πριονιδιων...

E, ειπαμε εσυ εισαι δαιμονας ονομα και πραμα :))

Tωρα δυστυχως παμε αναγκαστικα και για σκουπα, εχουμε μαζεψει πολυ εργαλειο παραγωγης πριονιδιων...

Να σου βάλω και εσένα μία MV6 να γουστάρεις?

Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Δεν χρειάζεται.
Σε μέγεθος ταπερ και βάρος 345 γραμμάρια.
Χαχαχαχα

Την ξέρω αυτή.
Δεν είναι αυτή που τραβάει την άχνη απ´ τους κουραμπιέδες;:flipout: