Εγώ πήρα μετά από παρότρυνση του Μιχάλη τον http://m.banggood.com/Nitecore-EA11-CREE-XM-L2U2-900lm-Compact-EDC-Flashlight-p-961636.html και έχω μείνει με την ποιότητά το μέγεθος κ την απόδοση! Αν κ με βλέπω να ψάχνω κ για κάποιον με xpl.
Εγώ πήρα μετά από παρότρυνση του Μιχάλη τον http://m.banggood.com/Nitecore-EA11-CREE-XM-L2U2-900lm-Compact-EDC-Flashlight-p-961636.html και έχω μείνει με την ποιότητά το μέγεθος κ την απόδοση! Αν κ με βλέπω να ψάχνω κ για κάποιον με xpl.
Ο BLF που γράψαμε λίγο πιο πάνω είναι πολύ καλός τελικά (απ' όσο διαβάζω) και σε φοβερή τιμή. Βέβαια παίρνει 18650 μπαταρίες.
Να σας βρασω....
Μόλις παράγγειλα και εγώ έναν ίδιο...
Και μια τετράδα μπαταρίες 18650...
14500 nitecore. Απίθανο φως για το μέγεθος και φοβερό γκάτζετ.Γιατι, οι αλλοι που εβλεπες τι μπαταρια παιρνουνε?)
Α, τωρα ειδα οτι απαντουσες στον Νικο σχετικα με την μπαταρια.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Nικο τον χρησιμοποιεις με νορμαλ/επαναφορτιζομενη ΑΑ μπαταρια?
Το λεω διοτι αν βαλεις λιθιου (14500) το φως που θα βγαζει θα ειναι το τετραπλασιο...
Παντως εγω το εχω με 1 κοινη ΑΑ καθως το φως ειναι ουτως η αλλως πολυ.
Τι παρηγγειλες?
Εχω μια απορια ρε παιδια...
Τα εργαλεια μπορω να καταλαβω γιατι ολοι μας τα θελουμε ειναι λιγο γκατζετ αλλα σε αλλους πολυ σε αλλους λιγοτερο ειναι χρησιμα...γιατι ετσι βγαζεις δουλιτσα...
τους φακους για ποιον λογο τους χρειαζεστε...???
...(εχω διαβασει και λιγο το ειδικο σεκτιον για φακους που εχει στο φορουμ και ειναι γνησια η απορια μου)
Εχω πχ εναν φακο απο πλανοδιο που εχω παρει τον εχω μονιμα στην μοτοσυκλετα μεσα σε ενα σακουλακι (αντιστοιχους εχω και στις εργαλειοθηκες μου και εναν στο αυτοκινητο) και ΟΤΑΝ χρειαστικε εκανα μια χαρα την δουλεια μου...
ΔΛΔ δεν μπορω να καταλαβω την αναγκη για κατι τοσο ακριβο και καλυτερο σιγουρα απο τον φακο πλανοδιου που εχω εγω...εχετε καποιο χομπι πχ που σας εξυπηρετει...κυνηγι/ψαρεμα/πεζοπορειες...???
Δεν θελω να προσβαλω κανεναν προς θεου απλα επειδη πολλα χρονια τωρα κανω την δουλεια μου με οτι φακο βρω μπροστα μου (και δεν ειναι πολλες οι φορες εδω που τα λεμε που χρειαστηκα φακο)...για αυτο αναρωτιεμαι...
αυτη την διευκρινηση θελω και εγω...γιατι προσωπικά δεν μου εχει τυχει να θελησω κατι παραπανω απο εναν τυπικο απλο φακο...Εχεις δικαιο σε αυτο που λες αλλα υπάρχουν και εξαιρέσεις , για μερικά άτομα όπως εγω ο φακός είναι απαραίτητο εργαλείο δουλειάς.
Εχεις δικαιο σε αυτο που λες αλλα υπάρχουν και εξαιρέσεις , για μερικά άτομα όπως εγω ο φακός είναι απαραίτητο εργαλείο δουλειάς.
Kαι γω την ιδια απορια ειχα ΠΡΙΝ κατανοησω τι σημαινει φακος νεας τεχνολογιας απο αποψη αξιοπιστιας, διαρκειας φωτισμου, ευχρηστιας, δυνατοτητων, αντοχης, και ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ διαφορας φωτεινοτητας)
Τον φακο θα τον χρειαστεις οταν δεν υπαρχει αρκετο φως και θες φως επειγοντως. Αυτο σημαινει οτι σε μια ωρα αναγκης θελεις εναν ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ φακο:
-που και να σου πεσει κατω θα δουλεψει επειδη εχει κατασκευαστει για αντοχη στις πτωσεις.
-που οταν εχει μεσα μπαταρια για μηνες, θα δουλεψει επειδη το κυκλωμα του μειωνει στο ελαχιστο το battery drain.
-που οταν τυχει και βραχει, η βρεχει, η σου πεσει στο λακκο με τη λασπουρια, θα δουλεψει, επειδη ειναι κατασκευασμενος σε IP67 standard αδιαβροχοτητας.
-που οταν θελεις ισχυρο φως, θα το εχεις επειδη εχει led τελευταιας η προτελευταιας τεχνολογιας.
-που οταν θελεις διαρκεια φωτισμου με την ιδια μπαταρια θα την εχεις, διοτι το κυκλωμα που διαθετει επιτρεπει την μεγιστοποιηση της ενεργειας της μπαταριας.
-που εχει διαβαθμισεις φωτισμου για να μην σπαταλας τσαμπα πολυτιμη ενεργεια αλλα και να κανεις τη δουλεια σου με την σωστη φωτεινοτητα.
-που να χαιρεσαι να τον εχεις πανω σου και λογω ποιοτητας κατασκευης αλλα και για ολους τους παραπανω λογους.
Τελος, δεν προσβαλλεις κανεναν, την ιδια απορια εχουν παρα πολλοι και πρωτος απ´ολους εγω, οπως προειπα)
Μια χαρα φακος ειναι!! Και με το φρεσκο λεντακι. Ποιο ειναι το προβλημα?
Κανενα προβλημα καλε μονο που με βαλατε σε εξοδα παλι.
Χαχαχαχαχα
Κανενα προβλημα καλε μονο που με βαλατε σε εξοδα παλι.
Χαχαχαχαχα
Ουτε και η τελευταια θα ειναι οποτε καλη καρδια!!!
Εχω ηδη 7-8 φακους Cree αλλα καθε φορα χρειαζεται και ενας ακομη...
Ουτε και η τελευταια θα ειναι οποτε καλη καρδια!!!
Εχω ηδη 7-8 φακους Cree αλλα καθε φορα λιγουρευομαι και εναν ακομη...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.