Τι παραγγείλαμε σήμερα

Ενδιαφέρον!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Θηρίο! Βάλε την μπαταρία σε κανένα group πωλήσεων στο fb και θα φύγει γρήγορα.
Νομίζω ότι τα 90 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά (αν θέλεις) είναι μια αρκετά καλή τιμή δεδομένου ότι έχει 129 ευρώ μόνη της.

Δεν εχω facebook....αλλα πιστευω οτι ακομα και εδω (Αρκαδια) μπορει να βρεθει επαγγελαματιας να την θελει.

Εγω μοοοολις παραγκειλα ενα Bosch GWS 10.8-76 V-EC .. μηνες το χαλβαδιαζω... πιστευω για την δουλεια μου , σε συνδιασμο με το GRO που ηδη εχω, θα με βολεψει αφανταστα!

Φιλοδοξώ παντως να το χρησιμοποιησω (μιας και δειχνει να εχει αρκετο ανοιγμα στα σαγονια) να το πιασω δεξια και πανω απο τους δεξιους αεραγωγους του τιμονιου - αριστερα στο αλαρμ που εχει δυο ΣΑΝ αεραγωγους δλδ (χαχαχαχαχαχαχα) ελπιζω να καταλαβες τι εννοω δυστηχως δεν μπορω να ανεβασω φωτο απο εδω που ειμαι...

Νταξξξξ.... με τελειωσες.......Πανω απο τον κεντρικο προς την αριστερη πλευρα (πλευρα οδηγου) αεραγωγο.
Το λεω γιατι το 95% απο τις γριλλιες σπανε απο τετοιες βασεις, αρωματακια, ματοχαντρα, εικονιτσες, κ.τ.λ, το 3,5% απο μαλακια τεχνικου, το 1% απο μαλακια ιδιοκτητη, και το 0,5% απο κατασκευαστικη αστοχια.
Και αναλογα την εταιρια και πως υπαρχει σαν αντ/κο πανε απο 18 μεχρι 100+.
Τωρα εκει που θες να το βαλεις ντεν ξερω τι εχει, πρεπει ρωτησει καποιον που εχει λυσει ταμπλο.

Ευχαριστω παιδια !παναγιωτη επιστροφη στην ποιοτητα που λεει και ο νεκ.ειπαμε οτι περνω πλεον τωρα που εχω τα βασικα στο εργαστηρη θα ειναι καλα κομματια!

ειπαμε οτι περνω πλεον τωρα που εχω τα βασικα στο εργαστηρη θα ειναι καλα κομματια!

Συμφωνώ και είμαι στο ίδιο μήκος κύματος αλλά την στιγμή που κάνω την δουλεία μου με αυτά που έχω παραμένω εκεί. Όταν χαλάσει κάτι, βλέπουμε.
Αγορά καλύτερου σε αυτά που δουλεύω περισσότερο. Πχ σκέφτομαι για αγορά καλύτερου ρουτερ...

Παναγιωτη ξερεις οτι συμφωνουμε απολυτα στο θεμα ,το εχουμε συζητηση και και ιδιαν αλλωστε , απλα δεν ειχα φιρητο δισκοπριονο.

Re: Απάντηση: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Μολις εγινε η παραγγελεια bosch gks 10.8.

Βασίλη ξέχασα νά σέ ρωτήσω θά τό πάρεις κομπλέ καί μέ τίς δύο 2,5 Ah μπαταρίες η solo ?

Δημητρη solo το πηρα αλκα πρεπει να παρω και μια 2-2.5 αh ακομη καποια στιγμη .ισως σε καμμθα ομαδικη απ εξω να βαλω κανα δυο μπαταριουλες!

Δημητρη solo το πηρα αλκα πρεπει να παρω και μια 2-2.5 αh ακομη καποια στιγμη .ισως σε καμμθα ομαδικη απ εξω να βαλω κανα δυο μπαταριουλες!

Δέν είναι κακή ιδέα.Το amazon στέλνει μπαταρίες Ελλάδα ?

Και γω θελω μια 2.5αρα αμα κατσει....

Ακλουθησα την συμβουλη του Μιχαλη οτι με καλυτερες λαμες η επιτραπεζια μου θα παιζει καλυτερα και εγω θα γινω καλλιτεχνης :) οποτε και εβαλα μια παραγγελια τα παρακατω στο ToolStore...

1 x PROXXON 28743 λαμα με πειρους κανονικη οδοντωση 12 τμχ 6.00€
1 x PROXXON 28745 λαμα με λεπτη οδοντωση 12 τμχ 6.00€
1 x PROXXON 28741 λαμα με πειρους χονδρη οδοντωση 12 τμχ 6.00€
1 x λιμες μικρες σετ 6τμχ με ξυλινη λαβη FINDOR 6.50€

Delivery ACS λογικά περιμένω αυριο παραλαβη στην εταιρια...για να δουμε θα δει η κορη μου κανενα παιχνιδακι απο τον μπαμπα της ή τζαμπα φορτωθηκα τοσα τσιμπραγκαλα... :)