Τι παραγγείλαμε σήμερα

Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Ακλουθησα την συμβουλη του Μιχαλη οτι με καλυτερες λαμες η επιτραπεζια μου θα παιζει καλυτερα και εγω θα γινω καλλιτεχνης :) οποτε και εβαλα μια παραγγελια τα παρακατω στο ToolStore...

1 x PROXXON 28743 λαμα με πειρους κανονικη οδοντωση 12 τμχ 6.00
1 x PROXXON 28745 λαμα με λεπτη οδοντωση 12 τμχ 6.00
1 x PROXXON 28741 λαμα με πειρους χονδρη οδοντωση 12 τμχ 6.00
1 x λιμες μικρες σετ 6τμχ με ξυλινη λαβη FINDOR 6.50

Delivery ACS λογικά περιμένω αυριο παραλαβη στην εταιρια...για να δουμε θα δει η κορη μου κανενα παιχνιδακι απο τον μπαμπα της ή τζαμπα φορτωθηκα τοσα τσιμπραγκαλα... :)

Άντε με το καλό Ευγένιε. Θα της λες αύριο μεθαύριο, "ως και καλλιτέχνης έγινα για σένα", γερή ναι είναι και να την χαιρόσαστε. Περιμένουμε να δούμε τι καλλιτέχνες φτιάχνουν οι λάμες...χαχα

Εγώ σαν συνέχεια σου προτείνω να μην ξεκινήσεις με κάτι δύσκολο κ με πολλες καμπύλες κ εσωτερικές κοπές = βγάλε, βάλε λάμες, νέα ρύθμιση, τέντωμα κ ..."απελπιστείς"!

Στο παρακάτω πολύ τίμιο site θα βρεις free σχέδια εύκολα (κ πολύ δύσκολα) επέλεξε κάποιο που θα σε βάλει στο νόημα κ καλή σου επιτυχία.

http://www.stevedgood.com/catalog/index.php

Φιλικά παππούς Κώστας.

Ακλουθησα την συμβουλη του Μιχαλη οτι με καλυτερες λαμες η επιτραπεζια μου θα παιζει καλυτερα και εγω θα γινω καλλιτεχνης :) οποτε και εβαλα μια παραγγελια τα παρακατω στο ToolStore...

1 x PROXXON 28743 λαμα με πειρους κανονικη οδοντωση 12 τμχ 6.00
1 x PROXXON 28745 λαμα με λεπτη οδοντωση 12 τμχ 6.00
1 x PROXXON 28741 λαμα με πειρους χονδρη οδοντωση 12 τμχ 6.00
1 x λιμες μικρες σετ 6τμχ με ξυλινη λαβη FINDOR 6.50

Delivery ACS λογικά περιμένω αυριο παραλαβη στην εταιρια...για να δουμε θα δει η κορη μου κανενα παιχνιδακι απο τον μπαμπα της ή τζαμπα φορτωθηκα τοσα τσιμπραγκαλα... :)

Παραγγελια στις 2παρα...αποστολή με ACS στις 16:30...
Για να δω τι ωρα θα παραλάβω...πιςτευω οτι ιςως να ειναι και λιγότερο απο 24ωρες απο την παραγγελια...

Sent from my iPad using Tapatalk

Για να δω τι ωρα θα παραλάβω...πιςτευω οτι ιςως να ειναι και λιγότερο απο 24ωρες απο την παραγγελια...

Πρωί λογικά άντε μέχρι τις 12 το μεσημέρι! :)

Έτσι έτσι.... σε λίγο θα φτάσουν και το κτελ!!! χαχαχα

Παραγγελια στις 31-10 13.40 περιπου...Παραλαβη στις 01-11 9.00 χρονος ρεκορ...!!!

μόλις παρήγγειλα τους σφιγκτήρες από δω

http://koufopoulosergaleia.gr/index.php?route=product/product&product_id=970

σε 5 λεπτά με πήρε τηλ. και είπε ότι τα στέλνει σήμερα για σέρρες με πορτα-πορτα. λογικά αύριο θα είναι εδώ

Attachments

• 038-0356-5803-9_2-600x600.jpg
    038-0356-5803-9_2-600x600.jpg
    58.2 KB · Views: 190

Παραγγελια στις 31-10 13.40 περιπου...Παραλαβη στις 01-11 9.00 χρονος ρεκορ...!!!

To συγκεκριμένο μαγαζί στην παράδοση (& σε πολλά άλλα), είναι πολύ δυνατό.

Καλησπέρα στην παρέα!

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι αν και κατά βάθος ξέρω ήδη την απάντηση...

Για αγορά από amazon.de ραδιοενισχυτή μέσου κόστους 2000eur ξεπετάγεται νέος πωλητής που τον πουλάει μεταχειρισμένο με 330eur και δωρεάν μεταφορικά.

Θα κλαίω τα λεφτά μου όπως πιστεύω ή θα μπορέσω να τα πάρω πίσω αν βγει μάπα το καρπούζι και πόσο εύκολα;

Last edited:

μόλις παρήγγειλα τους σφιγκτήρες από δω

http://koufopoulosergaleia.gr/index.php?route=product/product&product_id=970

σε 5 λεπτά με πήρε τηλ. και είπε ότι τα στέλνει σήμερα για σέρρες με πορτα-πορτα. λογικά αύριο θα είναι εδώ

Οταν παραλάβεις να μας πείς εντυπώσεις.

Παναγιώτη τους εχω χρησιμοποιήσει εγω. Χρειάζεσαι αρκετούς αν ειναι μεγάλη η επιφάνεια, αλλα την κρατάνε καλα. Μην περιμένεις τόνους σφίξιμο όμως. Όσο ειναι απαραίτητο να πετάξει την κόλλα έξω.

Παναγιώτη τους εχω χρησιμοποιήσει εγω. Χρειάζεσαι αρκετούς αν ειναι μεγάλη η επιφάνεια, αλλα την κρατάνε καλα. Μην περιμένεις τόνους σφίξιμο όμως. Όσο ειναι απαραίτητο να πετάξει την κόλλα έξω.

Ευχαριστώ Χρήστο

Με το καλό.

Φαντάζομαι τι θα γίνει όταν γυρίσει με το καλό πίσω ο Αρχηγός κ σε "κολλήσει" για τα καλά το φακο/μικρόβιο, τι θα παραγγέλνεις για αποθεραπεία !

Κυριακο δεν γραφει χρονο λειτουργιας και φορτισης. Ποσο μοορει να αντεξει μια τετοια μπαταρια σε τετοιο φακο? ποσος ειναι ο χρονος αυτονομιας?

Εξαρτάται από τα MA της μπαταρίας που θα χρησιμοποιήσεις Νεκ.
Να σου πω με τις 3000 που έχω και την χρήση που κάνω δεν έχω καταφέρει να αδιασω καμία.
Απλά τις εναλλασω για να έχω πάντα φρέσκες μέσα.