Τι παραγγείλαμε σήμερα

Μπορουμε να αφησουμε μια τετοια μπαταρια μεσα, σαν standbye πχ για ενα χρονο και μετα να αναψει χωρις απωλεεις?

Με μια καλή μπαταρία θα ανάψει αλλά όχι χωρίς απώλειες. Όλες οι μπαταρίες ξεφορτιζουν λίγο με το χρόνο

Έπεσε παραγγελία από Axminster.co.uk για εμένα και φίλο επαγγελματία.

Ένα σετάκι bosch 18V δραπανοκατσάβιδο GSB 18V-LI + κρουστικό κατσαβίδι GDR 18 Li με 2 μπαταρίες 4 Ah ασύρματες και 2 l-boxx, ένα τριβείο λίμα Black and decker KA900E, Ξυλόκολλα titebond II 946 ml, Μέγγενη πάγκου Irwin Record και 50 φύλλα 120άρια Bosch Gold.

Σύνολο μαζί με μεταφορικά (κοντά στα 40 ευρώ): 328 ευρώ.

Αναμένουμε παραλαβή!

Έπεσε παραγγελία από Axminster.co.uk για εμένα και φίλο επαγγελματία.

Ένα σετάκι bosch 18V δραπανοκατσάβιδο GSB 18V-LI + κρουστικό κατσαβίδι GDR 18 Li με 2 μπαταρίες 4 Ah ασύρματες και 2 l-boxx, ένα τριβείο λίμα Black and decker KA900E, Ξυλόκολλα titebond II 946 ml, Μέγγενη πάγκου Irwin Record και 50 φύλλα 120άρια Bosch Gold.

Σύνολο μαζί με μεταφορικά (κοντά στα 40 ευρώ): 328 ευρώ.

Αναμένουμε παραλαβή!

Νίκο φαντάζομαι τσέκαρες τιμη για το σετακι αυτο και στο toolstop?
Πως συγκρίνονται τα 2 μαγαζιά ;

Sent from my iPad using Tapatalk

Νίκο φαντάζομαι τσέκαρες τιμη για το σετακι αυτο και στο toolstop?
Πως συγκρίνονται τα 2 μαγαζιά ;

Το αντίστοιχο πακετάκι του toolstop έχει 2 χ 2.0 ah μπαταρίες αντί για 2 x 4.0 που έχει αυτό του axminster. Επίσης δεν έχει ασύρματο φορτιστή και 2ο l-boxx.
Η τιμή είναι σχεδόν ίδια...

Οκ, ευχαριστω.
Ειχα παντα την αίσθηση οτι το Axminster ήταν λίγο "φαρμακείο"

Οκ, ευχαριστω.
Ειχα παντα την αίσθηση οτι το Axminster ήταν λίγο "φαρμακείο"

Όχι πάντα.
Και το τριβείο λίμα ήταν ευκαιρία. Ακριβώς μισή τιμή σε σχέση με Ελλάδα.
Να μην πω και για την titebond II (1 L με 11 ευρώ).

Επειδη εχει μερες πολλες να παραλαβω, εριξα τη παραγγελια μου απο στερεωτικη

f2748335e725cbdd150c471a7055165f.jpg
.

Καλα εσυ δεν εψαχνες μαγνητικο ανταπτορακι? Σετ πηρες?
Δυστυχως εχω αυτο το μαγνητικο ανταπτορακι και δεν με βολεψε καθολου. Γιαυτο και δεν ηταν μεσα στη λιστα που σου προτεινα. Μη με ρωτας γιατι, γιατι δεν θυμαμαι τον λογο :))

Καλορίζικο Νέκ.
Το έχω το σετάκι αυτό, πάρα πολύ καλό είναι. Τα μαγνητικά ανταπτοράκια δεν είναι όλα ίδια, εξαρτάται για τη χρήση το προορίζεις.

Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Καλα εσυ δεν εψαχνες μαγνητικο ανταπτορακι? Σετ πηρες?
Δυστυχως εχω αυτο το μαγνητικο ανταπτορακι και δεν με βολεψε καθολου. Γιαυτο και δεν ηταν μεσα στη λιστα που σου προτεινα. Μη με ρωτας γιατι, γιατι δεν θυμαμαι τον λογο :))

Αυτο ειχα απο αρχη στο μυαλο μου.
Τα irvin και το μαγνητακι τους δεν μου γεμισε το ματι.
Wera δεν ηθελα. Το makita εχει αριστο γκριπ σε βιδες και μιας και η τιμη με μυτες ηταν ενα δεκαρικο ακομη απο σκετο, το επελεξα.
Ειναι λιγο ογκωδης ο ανταπτορας με το εξτρα πρασινακι, αλλα για βαθυτερα βιδωματα το βγαζω ή βαζω μακρυα μυτη.
Πιστευω δεν θα εχω θεμα βολικοτητος.

Καλώς νά τά δεχτείς Νεκτάριε
Τόν μαγνητικό αντάπτορα Makita τόν έχω καί έχω μείνει ευχαριστημένος,καί από τήν συγκράτηση τής βίδας από τόν μαγνήτη,καί από τήν συμπεριφορά στό βίδωμα-ξεβίδωμα.

makita10.jpg