Ωχ,σε φαντάζομαι Μπάμπη!Όταν με το καλό λήξει η απεργία της ΠΝΟ και επικοινωνήσει ξανά το νησί με τον πλανήτη θα σας γράψω εκτενές φωτορεπορτάζ!
Καλοδούλευτο Νικόλα, εύχομαι να σου βγεί τεφαρίκι.:a0210:
Όταν μπορέσεις γράψε μας σε παρακαλώ εντυπώσεις. Έχω κουραστεί λίγο με το κολωνάτο του Lidl, που ναι μεν είναι vfm αλλά αυτό τις περισσότερες φορές δν σημαίνει και πολλά πράγματα.
Καλούτσικο είναι όταν πρόκειται για ξύλο αλλά σήμερα που χρειάστηκε να επισκευάσω μια σπασμένη ψησταριά και είχα κάμποσες τρύπες σε σίδερο έριξα κάμποσα γαμοσταυρίδια...
ίδια δύναμη με του lidl πρέπει να έχει απλά έχει καλύτερο τραπέζι...και νομίζω έχει αλουμινένια περιέλιξη... για σίδερα στην αργή, λαδάκι,και προσευχή..
καλοδούλευτο![]()
Και πόντα... Ακόμα και σε αλουμίνιο.:grandpa:
ίδια δύναμη με του lidl πρέπει να έχει απλά έχει καλύτερο τραπέζι...και νομίζω έχει αλουμινένια περιέλιξη... για σίδερα στην αργή, λαδάκι,και προσευχή..
καλοδούλευτο
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
του lidl ειναι 500w και αυτο 350w
θενκιου
Αρκει να το θυμομαστε οτσν ερθει εκεινη η ωρα...
Πιστευω πως τα βατ, εδω τα παραπαννισια, δεν κανουν τη διαφορα αν η ποιοτητα και η αποδιδομενη ισχυς ειναι μεγαλυτερη.
καλοδούλευτο
του lidl ειναι 500w και αυτο 350w
Tου λιντλ νομιζω εχει μονο 50mm διαδρομη.
Παραγγελια ενος multimax mm40...απο μερα σε μερα έρχετε στα χέρια μου για τεστ...
Sent from my iPad using Tapatalk
Παραγγελια ενος multimax mm40...απο μερα σε μερα έρχετε στα χέρια μου για τεστ...
Sent from my iPad using Tapatalk
Εγώ αντιθέτως πούλησα το δικό μου προχθές γιατί παρήγγειλα το GOP μπαταρίας και ήταν κρίμα να έχω 2!
ποιος άλλος ? χε χε χεΚατσε κατσε...παντου απλωμενα τα πλοκαμια του AV Club...
μεταχειρισμενο το πηρα απο ενα παλικαρι Νικο απο την Καβαλα...ή καπου εκει...
Εσυ εισαι...????
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Κατσε κατσε...παντου απλωμενα τα πλοκαμια του AV Club...
μεταχειρισμενο το πηρα απο ενα παλικαρι Νικο απο την Καβαλα...ή καπου εκει...
Εσυ εισαι...????
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.