Απάνω Ευρώπη είναι ρε Νικολαε.
Co.uk
Απάνω Ευρώπη είναι ρε Νικολαε.
Co.uk
Είναι free ship. από Κίνα, δεν ξέρω αν πηγαίνουν μέσω Αγγλίας. Θα δούμε...........
Το πολύ πολύ να μέινω χωρίς ποδιά !
Παιδια,
δεν ξέρω αν δυσκολέψανε τώρα τα πράγματα, αλλά εμείς εδώ στην δουλειά φέρνουμε κάργα από κίνα και μέχρι στιγμής το μόνο που σταμάτησε (πριν απο 1 χρονο) ήταν ένα κουτί μεγαλο.
Εγώ εδώ έχω έναν κανόνα για αγορές από κίνα.
Μικρά πακετάκια, το πολύ μέχρι 0,5 κιλό και αν θέλω κάποια μεγάλη παραγγελία (π.χ. 10 κομμάτια αντί για ένα) τα σπάω σε 3εις και περισσότερες αποστολές σε διαφορετικά ονόματα ή τα παραγγέλνω 5-5 ανά 5 μέρες.
Το να τα μηδενίσεις όλα και να πεις "εγώ δεν ξαναψωνίζω" από κίνα γιατί με σταματήσαν, ως όφειλαν, μια φορά, είναι λάθος (κατ' εμέ).
Σκέψου πόσα έχεις γλυτώσει τόσα χρόνια.
Πάντα φιλικά
Ακριβώς Αντώνη!
2 0 1 7
Καλή αρχή να έχουμε
1.Πριονοκορδέλα της METABO BAS 318 PRECISION WNB
2.Τριβείο Ταινίας - Δίσκου της BOSTON BDS 6x9
Λεπτομέρειες κατά την παραλαβή, η οποία θα αργήσει λίγο. (~ 25/1/17)
Θα μας τρελάνεις εσύ.
Από που πήρες τελικά την κορδέλα?
Παρήγγειλα & 2 extra κορδέλες με μήκος 2.240 mm (3 !!! & 6 mm της ΜΕΤΑΒΟ) & θα φοράει επάνω την 12 mm.
Κάτσε να ερθούν με το καλό (να πάρω & ένα τελικό ok!) & θα τα πούμε ΟΛΑ.
Παρήγγειλα & 2 extra κορδέλες με μήκος 2.240 mm (3 !!! & 6 mm της ΜΕΤΑΒΟ) & θα φοράει επάνω την 12 mm.
Κάτσε να ερθούν με το καλό (να πάρω & ένα τελικό ok!) & θα τα πούμε ΟΛΑ.
Ρε, ηρθες Τριπολη και βρηκες λιρες απο την τουρκοκρατια?
Αντε καλως να ερθουν...
Ελπίζω να μην πλήρωσες 185 λίρες μεταφορικά αλλά 135 με τον τρόπο που σου είπα.
Να σαι καλά.
Αναστήθηκες εσύ ?
Αν δεν το ξέρεις, σου προτείνω ανεπιφύλακτα να πας στο ρεμπετάδικο "Κληματαριά Πιτερός" (πίσω από τα Δικαστήρια). Θα περάσεις τέλεια & να τους ρωτήσεις για εκείνη την μεγάλη παρέα των Πατρινών τι "ζημιά" κάνανε πριν 3 μέρες εκεί μέσα !!!
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Από Ελλάδα η πριονοκορδέλλα.
Μεταφορικά = 0
How much?
Η κορδέλλα στα 755 με ΦΠΑ (ας λέει 850 στο site).
https://electromed.gr/shop/index.php?route=product/product&product_id=3271
Ζητήστε τον κ. Χρήστο & πείτε από τον Πατρινό τον Κώστα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.