Μπράβο Κώστα ωραίο deal....ξετίναξες τον τραπεζίτη χεχεχεΗ κορδέλλα στα 755 με ΦΠΑ (ας λέει 850 στο site).
https://electromed.gr/shop/index.php?route=product/product&product_id=3271
Ζητήστε τον κ. Χρήστο & πείτε από τον Πατρινό τον Κώστα.
Μπράβο Κώστα ωραίο deal....ξετίναξες τον τραπεζίτη χεχεχεΗ κορδέλλα στα 755 με ΦΠΑ (ας λέει 850 στο site).
https://electromed.gr/shop/index.php?route=product/product&product_id=3271
Ζητήστε τον κ. Χρήστο & πείτε από τον Πατρινό τον Κώστα.
Και εγώ της ίδιας άποψης είμαι. Έχω πάρει από Aliexpress πάρα πολλά πράγματα αλλά όλα μικρής αξίας. Εξ άλλου πολλά κινεζομάγαζα έχουν αποθήκες και στην Ευρώπη. Πληρώνεις κάτι παραπάνω
αλλά γλυτώνεις το άγχος του τελωνίου. Μιλάω για ακριβότερα πράγματα. Δεν φταίει κανένας πωλητής αν εδώ περάσει από τελωνείο, πράγμα που συμβαίνει επί το πλείστον όταν έρχονται από Κίνα με κάποιον κούριερ.
Να σαι καλά.
Αναστήθηκες εσύ ?
Αν δεν το ξέρεις, σου προτείνω ανεπιφύλακτα να πας στο ρεμπετάδικο "Κληματαριά Πιτερός" (πίσω από τα Δικαστήρια). Θα περάσεις τέλεια & να τους ρωτήσεις για εκείνη την μεγάλη παρέα των Πατρινών τι "ζημιά" κάνανε πριν 3 μέρες εκεί μέσα !!!
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Από Ελλάδα η πριονοκορδέλλα.
Μεταφορικά = 0
Κώστα ξεκίνησες το 2017 με γκολ από τα αποδυτήρια.
Με το καλό να παραλάβεις. Να δούμε με τι κατασκευές θα μας εκπλήξεις.
Χαίρομαι ιδιαιτέρως! :a0210:
Αντε καλως να τα δεχτεις παπου. Τα αξιζες, αλλωστε τετοια και τοση ξυλεια που πηρες η αγορα των αναλογων εργαλειων ηταν προδιαγεγραμενη.
2 0 1 7
Καλή αρχή να έχουμε
1.Πριονοκορδέλα της METABO BAS 318 PRECISION WNB
![]()
2.Τριβείο Ταινίας - Δίσκου της BOSTON BDS 6x9
![]()
Το ω ρε τριπλά ήταν για σένα. Δεν ξέρω τι παπαριά έκανα και απάντησα σε αλουνου μήνυμα..Μετά από το ημερολόγιο του 2017 έχουμε να σβήσουμε άλλα δύο κ ΤΕΛΟΣ.
Το ω ρε τριπλά ήταν για σένα. Δεν ξέρω τι παπαριά έκανα και απάντησα σε αλουνου μήνυμα..
Μετά στο ημερολόγιο του 2017 έχουμε να σβήσουμε τα άλλα δύο κ ΤΕΛΟΣ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.