Τι παραγγείλαμε σήμερα

Re: Απάντηση: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Μετά στο ημερολόγιο του 2017 έχουμε να σβήσουμε τα άλλα δύο κ ΤΕΛΟΣ.

Παππού αν είναι να πάρεις πλανοξεχονδριστήρα να τον πάρεις από το μαγαζί που θα έπαιρνες την κορδέλα Metabo.
Η τιμή είναι κάτω από την μισή αν τον έπαιρνες από Ελλάδα (περίπου 700-750 ευρώ κομπλέ με τα μεταφορικά αν δεν κάνω λάθος).

https://www.skroutz.gr/s/3050413/Metabo-HC260C-2-2WNB.html

Επίσης σχετικά με το φαλτσοπρίονο να ξέρεις ότι ο μεγαλύτερος δίσκος μπορεί να είναι καλό πλεονέκτημα για μεγάλες κοπές αλλά αν θες να κάνεις κάποια καλλιτεχνήματα (ρεσώ, φωτιστικά κ.λπ.), θα σε δυσκολέψει πολύ και θα αυξήσει την επικινδυνότητα κατά πολύ.
Εγώ θα σου έλεγα να δεις κάτι σε 216 - 254 mm δίσκο ΑΝ σκοπεύεις να δουλεύεις και μικροπράγματα, αλλιώς πάρε το μεγάλο.

Τέλος αν πάρεις το μεγάλο,να το πάρεις από το Werkzeugalarm.de στην αρθρωτή έκδοση με 700 κάτι ευρώ (αν θυμάμαι καλά καθώς τώρα δεν το έχει online).

Η διαφορά στην τιμή είναι στο 40% και είναι το πιο καινοτόμο σύστημα της αγοράς που δεν το έχουν ακόμα και τα πολύ πιο ακριβά φαλτσοπρίονα. και δεν απαιτεί καλιμπράρισμα.
Εκτός αυτού ο χώρος που πιάνει λόγω αυτού του σχεδιασμού είναι πολύ πιο λιγος ακομα και από πιο μικρά φαλτσοπρίονα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Ημι;;;

για τα multi download !

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παππού αν είναι να πάρεις πλανοξεχονδριστήρα να τον πάρεις από το μαγαζί που θα έπαιρνες την κορδέλα Metabo.
Η τιμή είναι κάτω από την μισή αν τον έπαιρνες από Ελλάδα (περίπου 700-750 ευρώ κομπλέ με τα μεταφορικά αν δεν κάνω λάθος).

Επίσης σχετικά με το φαλτσοπρίονο να ξέρεις ότι ο μεγαλύτερος δίσκος μπορεί να είναι καλό πλεονέκτημα για μεγάλες κοπές αλλά αν θες να κάνεις κάποια καλλιτεχνήματα (ρεσώ, φωτιστικά κ.λπ.), θα σε δυσκολέψει πολύ και θα αυξήσει την επικινδυνότητα κατά πολύ.
Εγώ θα σου έλεγα να δεις κάτι σε 216 - 254 mm δίσκο ΑΝ σκοπεύεις να δουλεύεις και μικροπράγματα, αλλιώς πάρε το μεγάλο.

Τέλος αν πάρεις το μεγάλο,να το πάρεις από το Werkzeugalarm.de στην αρθρωτή έκδοση με 700 κάτι ευρώ (αν θυμάμαι καλά καθώς τώρα δεν το έχει online).

Η διαφορά στην τιμή είναι στο 40% και είναι το πιο καινοτόμο σύστημα της αγοράς που δεν το έχουν ακόμα και τα πολύ πιο ακριβά φαλτσοπρίονα. και δεν απαιτεί καλιμπράρισμα.
Εκτός αυτού ο χώρος που πιάνει λόγω αυτού του σχεδιασμού είναι πολύ πιο λιγος ακομα και από πιο μικρά φαλτσοπρίονα.

Όταν θα έρθει η ώρα το ξανασυζητάμε. Σε ευχαριστώ Διαβολικέ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι παραγγείλαμε σήμερα

για τα multi download !

Είναι αυτό λέω. Ιμη μονο;; ηθικός σκέτο. Χαχαχαχ

για τα multi download !

Εγώ νομίζω οτι δεν χρειάζεσαι καμία συμβουλή για τις αγορές σου απ´ότι έχεις δείξει .... και χαίρομαι αφάνταστα που όταν μπορείς αγοράζεις από Ελληνικά μαγαζιά. :worshippy::worshippy:

Εγώ νομίζω οτι δεν χρειάζεσαι καμία συμβουλή για τις αγορές σου απ´ότι έχεις δείξει .... και χαίρομαι αφάνταστα που όταν μπορείς αγοράζεις από Ελληνικά μαγαζιά. :worshippy::worshippy:

Εγώ νομίζω ότι ο Κώστας διάβασε πολύ πρωτού πάρει την απόφαση. Και αν δεν κάνω λάθος είχαμε κάνει και εκτενή κουβέντα στο αντίστοιχο θέμα για αυτήν την κορδέλα.
Απλά παίρνει γρήγορες αποφάσεις! ;)

Μη με γαργαλάτε βραδυάτικα.
Πριν την απόφαση μου αυτή είχα στείλει mail ανά τον κόσμο & μίλησα σχεδόν με όλα τα (μεγάλα ?) μαγαζιά της Αθήνας, προτού καταλήξω εκεί.

Άλλη φορά ή όταν βρεθούμε ποτέ όλοι μαζί, θα μιλήσουμε πιο ανοιχτά. Πάω να πιω ένα τήλιο.

Τώρα πάμε για άλλα. Περισσότερα με την παραλαβή. Μην το ξεχειλώνουμε άλλο.

Re: Απάντηση: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Μη με γαργαλάτε βραδυάτικα.
Πριν την απόφαση μου αυτή είχα στείλει mail ανά τον κόσμο & μίλησα σχεδόν με όλα τα (μεγάλα ?) μαγαζιά της Αθήνας, προτού καταλήξω εκεί.

Άλλη φορά ή όταν βρεθούμε ποτέ όλοι μαζί, θα μιλήσουμε πιο ανοιχτά. Πάω να πιω ένα τήλιο.

Τώρα πάμε για άλλα. Περισσότερα με την παραλαβή. Μην το ξεχειλώνουμε άλλο.

Αν πάρεις κορδέλες μέσα στο δέμα θα έχεις και τσάι Παγγαίου (προπέρσινο γιατί απαγορεύθηκε η συλλογή του).

Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Να δω ρε συ που θα τα πας να μη τα βρει η γιαγιά.....
Βάζω στοίχημα πως έχεις φτιάξει χώρο στο εργοστάσιο!!!!

Έγινε balance με το 3ημερο στην Αρκαδία βρεεεεεεεεεεεεεεε !!!!

Ωραιο κωστα το γλυκοκοιταζα και γω καποτε αλλα δεν ξερω ποσο σταθερο ειναι!!

Ωραιο κωστα το γλυκοκοιταζα και γω καποτε αλλα δεν ξερω ποσο σταθερο ειναι!!

Θα δείξει Βασίλη. Τα έχει τα κιλάκια του πάντως. Αν είναι για κάτι μεγάλο θα βγαίνω στην ταράτσα στην ιδιοκατασκευή.