Τι παραγγείλαμε σήμερα

Χμμμ size 6, δηλαδη 14,68 εσωτερικη......Χαζοπαππου!!!!!

Λαθος το size 6 US ειναι 16,51............Ξανα χαζοπαππου!!!!!!

Εισαι "παλιανθρωπος".........το ξερεις;

View attachment Bent Wood Rings.pdf

Last edited by a moderator:
καλημερα σας και καλες παραλαβες σε όλους ενα 《εργαλειο》 και απο εμενα και τι εργαλειο air contition 18αρι https://www.kotsovolos.gr/site/air-..._16x9mPCaD6YpE6U3tmLl8EW0y4Ia_sEaAihnEALw_wcB με Δωρεάν μεταφορικα και δωραιαν εγκατάσταση και άτοκες δωσεις
254999c2162bbd31afd6c5fa982aa2b5.jpg

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εισαι "παλιανθρωπος".........το ξερεις;

View attachment 148640

Εγώ πάντως αυτό που χρειάζομαι αυτό θα πάρω & με επιβεβαιωμένο mail.

Τα λέμεεεεεεεεεεεεε.

*** Οι συγκεκριμένοι κύριοι τόσο στην εξυπηρέτηση όσο & στα info δεν παίζονται.
Nα δω τι γνώμη θα έχει & το Greek Customs Office για όλα αυτά.

καλημερα σας και καλες παραλαβες σε όλους ενα γ€Šεργαλειο》 και απο εμενα και τι εργαλειο air contition 18αρι https://www.kotsovolos.gr/site/air-..._16x9mPCaD6YpE6U3tmLl8EW0y4Ia_sEaAihnEALw_wcB με Δωρεάν μεταφορικα και δωραιαν εγκατάσταση και άτοκες δωσεις

Με το καλό.
Αξιόπιστη εταιρεία. Λίγο προσοχή με τις εγγυήσεις & τις επεκτάσεις αυτών.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Με το καλό.
Αξιόπιστη εταιρεία. Λίγο προσοχή με τις εγγυήσεις & τις επεκτάσεις αυτών.
ευχαριστω θα παρω την toyotomi να ρωτήσω

Από Ισραήλ είχα παραγγείλει τα Irwin τρυπάνια φτερό που έχω.
Σε 10 ημέρες ήταν εδώ.
Με το καλό να τη δεχτείς.

Δεν είχα δουλέψει ποτέ με τέτοια θήκη κι έχω να πω πως είναι ενθουσιασμένος με την ευκολία που σου παρέχει ειδικά πάνω σε σκάλα!!!

ναι καλά, πριν πόσο καιρό Κυριάκο ;
Ισραήλ μέσω ebay φαντάζομαι, οπότε Πάνο μην τρέφεις φρούδες ελπίδες. μακάρι να βγω ψεύτης...
Ναι απο Ebay
Μου εστειλε απο εχθες αριθμο φορτωτικης και σημερα γραφει στο 17track Send to Greece!
Eλπιζω στην τυχη του Κυριακου !!! Για να δουμε...

Μάστορα αυτά τα αυτοτροφοδοτούμενα είναι λίγο επιθετικά. Έχω κι εγώ ένα 41 mm και μια φορά που το χρησιμοποίησα ένανα ζημιά.
Με το χέρι δέν κοντρολάρονται. Ίσως στον τόρνο ή σε ένα κολωνάτο να κάνουν δουλειά. Είναι κι αυτή η μύτη μπροστά που θέλει προσοχή, είναι πολύ μεγάλη.
Είμαι περίεργος να δω πως θα συμπεριφερθεί στον τόρνο.

Εγώ σήμερα παρήγγειλα δύο από αυτές τις ταινίες, μια δεξιά και μια αριστερή, για το sled του δισκοπρίονου.

Re: Απάντηση: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Απογευματινή παραγγελία από το "Κέντρο Βίδας" για τις εργασίες στον τόρνο & όχι μόνο. Ίσως προλάβουν να έρθουν αύριο.
Καλημερα και με το καλο να παραλαβεις κ. Κωστα. Τις κολλες σιλικονης τις εχεις ξαναπαρει ? Τι γνωμη εχεις?

Μάστορα αυτά τα αυτοτροφοδοτούμενα είναι λίγο επιθετικά. Έχω κι εγώ ένα 41 mm και μια φορά που το χρησιμοποίησα ένανα ζημιά.
Με το χέρι δέν κοντρολάρονται. Ίσως στον τόρνο ή σε ένα κολωνάτο να κάνουν δουλειά. Είναι κι αυτή η μύτη μπροστά που θέλει προσοχή, είναι πολύ μεγάλη.
Είμαι περίεργος να δω πως θα συμπεριφερθεί στον τόρνο.

Εγώ σήμερα παρήγγειλα δύο από αυτές τις ταινίες, μια δεξιά και μια αριστερή, για το sled του δισκοπρίονου.

Θα το παλέψω σιγά - σιγά με τα τρυπάνια της Dewalt. Την μύτη ίσως χρειαστεί να την τροχισω μπροστά (Annikas speaking).

Τα ειχα δει απο κοντα αυτα τα αυτοτροφοδοτουμενα και οντως εχουν πολυ βαρβατο σπειρωμα μπροστα. Μονο με τροχισμα, ωστε να αναιρεθει αυτο το χαρακτηριστικο, τα βλεπω να μπορουν να χρησιμοποιηθουν, αν και αυτο θελει πολυ προσεκτικη δουλεια ωστε να μην χαλασει το απολυτο κεντραρισμα της μυτης, οποτε πρακτικα αχρηστευεται το bit.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κώστα στον τορνο δεν έχει τόσο νόημα καθώς το κέντρο υπάρχει στο κομμάτι και εκεί θα πάει θέλει δε θέλει λόγω τσοκ.
Όμως γιατί να χαλάσει εφόσον υπάρχουν τα εξαιρετικά wolfcraft?
Δεν τον φοβάμαι θα την βρει την άκρη ο Κώστας!