Τι παραγγείλαμε σήμερα

Έψαξα παντού για μεγάλα Wolfcraft αλλά δεν.
Ούτε στο χιώτικο μαγαζί που έκανα chat με κάποιον κ. Πέτρο (μεγάλη ευκολία το chat).

Για να δουμε τι ψαρια θα πιανει.

https://www.amazon.co.uk/Multi-Shar...5548&sr=8-1-catcorr&keywords=chisel+sharpener

71uMSykmP0L._SL1101_.jpg

καλημερα σας παραγγελία proxxon dsh απο μένα.Το εκανα το βήμα τελικα δεν αντεξα

Με το καλό κυρ Αντρέα.

Aπό που ? Τιμή ? Link ?

Με το καλό, καλές δημιουργίες κ φωτο δείγμα από τις Wood made μπομπονιέρες.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Με το καλό κυρ Αντρέα.

Aπό που ? Τιμή ? Link ?
απο ροδο τοπικό κατάστημα ξυλείας δεν εχει eshop η παραγγελία έγινε απο proxxon ελλαδας αντιπρόσωπο με τιμη ιδια με εδω https://www.toolstore.gr/proxxon-28092-sega-p-6290.html αλλα χωρίς μεταφορικά

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με το καλό, καλές δημιουργίες κ φωτο δείγμα από τις Wood made μπομπονιέρες.

ευχαριστώ πολυ νομίζω οτι εκανα σωστη αγορά και για την δουλειά που την θελω και για το μέλλον.Ευχαριστώ πολυ και για την βοήθεια που μου δώσατε εδω για να καταλήξω

Με το καλό να έρθει!
Δε μου έλεγες να βλέπαμε και στο χιωτικο μαγαζί μια τιμή.

προλαβαινουμε να μπορεις να ρωτήσεις γιατι τον πηρα αυτον και δεν ειναι τωρα στο γραφειο του ευχαριστω

καλημερα σας παραγγελία proxxon dsh απο μένα.Το εκανα το βήμα τελικα δεν αντεξα

με το καλό και η παραλαβή.

Υ.Γ. Ελπίζω να μην κόλλησες το προξον-μικρόβιο που έχει ο Δημήτρης(Weather). αν ναι να κάνετε παρέα μαζί !:flipout:

Έστειλα μυνηνα!
ευχαριστώ

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

με το καλό και η παραλαβή.

Υ.Γ. Ελπίζω να μην κόλλησες το προξον-μικρόβιο που έχει ο Δημήτρης(Weather). αν ναι να κάνετε παρέα μαζί !:flipout:

ευχαριστώ απλός είναι η καλύτερη και αθόρυβη επιλογή και με brushless μοτέρ

Last edited by a moderator:
Με το καλο να σου ερθει η dsh. Ειναι τρομερο εργαλειο, θεωρω οτι ενας χομπιστας δεν θα χρειαστει κατι παραπανω, εκτος και αν περασει σε επιπεδα πολυ πολυπλοκων κατασκευων σε μεγαλα σχετικα πανελ που ουτε επαγγελματιες δεν τα κανουν. Απο δυναμη ειναι κτηνακι, οτι της ριξεις θα το φαει. Εκανες, πιστευω, την κορυφαια επιλογη.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλώς να παραλάβεις Ανδρέα,θα τό ευχαριστηθείς όντως αυτό τό μηχάνημα,πολύ δυνατό,μιά γεύση από επιφάνεια ελάτης 18 mm καί δοκαράκι πού τά έχει γιά "πρωινό" πού λέμε στήν καθομιλουμένη.

seg111.jpg

Κι εγώ σε λίγο ξεκινάω καραβάκια για γάμο... Καμια 35-αριά...
Έφτιαξα χθές ένα δειγματάκι αλλά πιο πολύ με σκούνα μοιάζει... Δεν θα προχωρήσει, πάμε γί άλλα.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    111.4 KB · Views: 277
Ε, και πολυ τα αφησε στο τζαμπα. Το περιμενα οτι θα αρχισει να τα πουλαει οσο αυξανονται οι συνδρομητες του.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο DM Idea πάντα είχε free αλλά κ pay pattern.Δεν βγαίνει αλλιώς χωρίς χορηγίες από πίσω. Το μόνο καλό αν τον ακολουθείς συχνά κ τον έχεις μελετήσει, εύκολα μπορείς να τον "αντιγράψεις". Επίσης πολλά σχέδια κάποιες φορές τα δίνει free κ μετά ξανά pay.