Τι παραγγείλαμε σήμερα

καλο μεσημερι παιδια τελικα η παραγγελία έγινε απο το χιωτικο μαγαζί https://toolshouse.gr/εργαλεια/βιομ...να/proxxon-23092-dsh-πριόνι-2-ταχυτήτων-205w/ με δωραιαν μεταφορικά και άτοκες δώσεις ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια σας

Καλορίζικο! Έγινε καμιά καλύτερη τιμή ή έκλεισε στα 250?

Καλορίζικο! Έγινε καμιά καλύτερη τιμή ή έκλεισε στα 250?
245 μου είπε το παιδι με δωραιαν μεταφορικά με κουριερ,υποψην μενω Ρόδο

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

παιδια για λαμες τι προτείνετε; παρήγγειλα αυτες που ειναι με 50 δόντια και τις σπειρωειδεις ειμαι καλυμμένος για αρχη;

παιδια για λαμες τι προτείνετε; παρήγγειλα αυτες που ειναι με 50 δόντια και τις σπειρωειδεις ειμαι καλυμμένος για αρχη;

Μέ τά 50 δόντια είναι γιά μέταλλα - Pertinax (το υλικό από τίς ηλεκτρονικές πλακέτες) ,οι σπειροειδής καλές είναι άν σέ βολέψουν,μπορείς να κόψεις από οποιαδήποτε πλευρά πού γυρίζεις τό ξύλο.

Καί ένα σέτ λάμες γιά ξύλο γιά γρήγορη αλλαγή μέ πινάκια

Καί ένα σέτ γιά ξύλο ακέφαλες γιά στενές οπές σάν καί αυτές.

Για αρχη ειναι τα ειδη που σου προτεινε ο Δημητρης παραπανω.
Οι σπειροειδεις λαμες δεν κοβουν ευθεια, δεν κανουν καθαρη κοπη και δεν κοντρολαρονται ευκολα. Ειναι για πολυ λεπτομερεις εσωτερικες κοπες και εκει οπου οι λεπτες ακεφαλες δεν μπορουν να στριψουν ευκολα.

Καλο ειναι να υπαρχουν τα εξης ειδη λαμες:
Δυο με καρφακια, μια λεπτη (μικρο πλατος) για κλειστες καμπυλες και μια μεγαλη (μεγαλυτερο πλατος) για ευθειες κοπες και κανονικες καμπυλες.Δυο ακεφαλες, με το ιδιο σκεπτικο, οπως παραπανω. Oι μεγαλες λαμες (μεγαλυτερο πλατος/παχος) ειναι συνηθως καλυτερες και αντεχουν περισσοτερο απο τις λεπτες για ξυλα με μεγαλυτερο παχος. Μια μεταλλου/πλαστικου (πολλα δοντακια) και μια spiral, εαν χρειαστει.

καλο μεσημερι παιδια τελικα η παραγγελία έγινε απο το χιωτικο μαγαζί https://toolshouse.gr/εργαλεια/βιομ...να/proxxon-23092-dsh-πριόνι-2-ταχυτήτων-205w/ με δωραιαν μεταφορικά και άτοκες δώσεις ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια σας

Γεια σου Ανδρεα!
Ναι μιλησα με τον φιλο μου εκει και μου ειπε πως την παραγγειλες!

Χαιρομαι που βοηθησα φιλε εστω και λιγο!
Με το καλο να παραλαβεις!

Γεια σου Ανδρεα!
Ναι μιλησα με τον φιλο μου εκει και μου ειπε πως την παραγγειλες!

Χαιρομαι που βοηθησα φιλε εστω και λιγο!
Με το καλο να παραλαβεις!

ευχαριστώ αντε να ερθει να παίξω λιγο και να αρχίσω και τις δοκιμές για τις μπομπονιέρες,τωρα για σχέδια που μπορούμε να βρούμε για εκτύπωση;

Παρήγγειλα 5 κορδέλες από Γερμανία βλέπω ότι θα έρθουν σύντομα. Για να δούμε τι θα δούμε κ με αυτούς.

Ωραίος ο παίχτης...
Αφού θα έρθουν γρήγορα θα περιμένω να τις δοκιμάσεις και να μου πείς εντυπώσεις.
Μετά θα συνενοηθώ με τον Αντουάν και θα προχωρήσω σε παραγγελία γιατί νομίζω οτι θέλει κι αυτός δύο.

Re: Απάντηση: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Ωραίος ο παίχτης...
Αφού θα έρθουν γρήγορα θα περιμένω να τις δοκιμάσεις και να μου πείς εντυπώσεις.
Μετά θα συνενοηθώ με τον Αντουάν και θα προχωρήσω σε παραγγελία γιατί νομίζω οτι θέλει κι αυτός δύο.
Θέλει, θέλει

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Ήταν τόσο καλές που χάλασαν ήδη αυτές που είχες παραγγείλει από αυτούς ? ? ? ! ! ! ! !

Όχι τις έχω ακόμη αλλά θέλω άλλες 2 για να έχω spare.
Ειδικά η μία με τα μεγάλα δόντια τα καυσόξυλα τα τρώει για πλάκα.

Ήρθε η ώρα:

Τη μπουμπούνισα!

PROXXON 205WATT DSH 28092

Με το καλό. Την τελευταία πήρες !!!

(Εξαντλημένο. Αποστολή ενημέρωσης με email μόλις ξαναγίνει διαθέσιμο).

Πράγματι!

Πάντως δεν αγόρασα extra λαμακια, πιστεύω ότι αυτά που έχει μέσα θα με καλύψουν για αρχή.

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να πάρεις & πριονάκια, γιατί στην αρχή κάποια θα σπάσεις μέχρι να την μάθεις & όταν θα τα χρειαστείς πάντα πέφτει .......Σαββατοκύριακο !

Last edited by a moderator: