Τι παραγγείλαμε σήμερα

Πράγματι!

Πάντως δεν αγόρασα extra λαμακια, πιστεύω ότι αυτά που έχει μέσα θα με καλύψουν για αρχή.

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να πάρεις & πριονάκια, γιατί στην αρχή κάποια θα σπάσεις μέχρι να την μάθεις & όταν θα τα χρειαστείς πάντα πέφτει .......Σαββατοκύριακο !

και εγω αγόρασα 2 απο καθε είδος και μια μεταλου και της σπειροειδεις καλο ειναι να έχεις έξτρα

Προβολακια εξωτερικου χωρου Led για ενα φιλο και πηρα και εγω το δευτερο ειδος να το δοκιμασω απο πλευρας αποδοσης στον κηπο.

agap.png

Βρήκα κάτι λεπτά κοπτικά στον Ergaleiogatos.gr και τα παρήγγειλα ...ελπίζω να κρατήσουν λίγο και να μην σπάσουν με την πρώτη.

Παραγγελία #62444 (29 Μαρτίου 2018)
Προϊόν-------------------------------------------------------------------Ποσότητα-Τιμή
Κοπτήρας Ρούτερ 8mm Αυλακώσεων Silverline 257907 3 x 12mm 1 1,99
Κοπτήρας Ρούτερ 8mm Αυλακώσεων Silverline 258479 4 x 12mm 1 2,05
Κοπτήρας Ρούτερ 8mm Αυλακώσεων Silverline 248439 5 x 12mm 1 2,29
Κοπτήρας Ρούτερ 8mm Αυλακώσεων Silverline 249857 8 x 20mm 1 2,76
Κοπτήρας Ρούτερ 8mm Αυλακώσεων Silverline 258191 10 x 20mm 1 3,22
Κοπτήρας Ρούτερ 8mm Αυλακώσεων Silverline 254794 18 x 20mm 1 8,29
Συρματόβουρτσα Χειρός με Αντιλισθητική Λαβή Βαρέως Τύπου Am-Tech S3550 1 5,30
Λουκέτο Αδιάβροχο Ορειχάλκινο με Κάλυμμα Am-Tech - 50mm 1 4,48
Υποσύνολο: 30,38
Αποστολή: 3,89 μέσω Αποστολή με Courier
Μέθοδος Πληρωμής: Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα
Σύνολο: 34,27 (περιλαμβάνει 6,63 ΦΠΑ)
Επιλογή Παραστατικού: Απόδειξη

Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Βρήκα κάτι λεπτά κοπτικά στον Ergaleiogatos.gr και τα παρήγγειλα ...ελπίζω να κρατήσουν λίγο και να μην σπάσουν με την πρώτη.

Παραγγελία #62444 (29 Μαρτίου 2018)
Προϊόν-------------------------------------------------------------------Ποσότητα-Τιμή
Κοπτήρας Ρούτερ 8mm Αυλακώσεων Silverline 257907 3 x 12mm 1 1,99
Κοπτήρας Ρούτερ 8mm Αυλακώσεων Silverline 258479 4 x 12mm 1 2,05
Κοπτήρας Ρούτερ 8mm Αυλακώσεων Silverline 248439 5 x 12mm 1 2,29
Κοπτήρας Ρούτερ 8mm Αυλακώσεων Silverline 249857 8 x 20mm 1 2,76
Κοπτήρας Ρούτερ 8mm Αυλακώσεων Silverline 258191 10 x 20mm 1 3,22
Κοπτήρας Ρούτερ 8mm Αυλακώσεων Silverline 254794 18 x 20mm 1 8,29
Συρματόβουρτσα Χειρός με Αντιλισθητική Λαβή Βαρέως Τύπου Am-Tech S3550 1 5,30
Λουκέτο Αδιάβροχο Ορειχάλκινο με Κάλυμμα Am-Tech - 50mm 1 4,48
Υποσύνολο: 30,38
Αποστολή: 3,89 μέσω Αποστολή με Courier
Μέθοδος Πληρωμής: Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα
Σύνολο: 34,27 (περιλαμβάνει 6,63 ΦΠΑ)
Επιλογή Παραστατικού: Απόδειξη

Με το καλό Νικόλα.

Αν αυτά δουλέψουν σωστά Νικόλα θα είναι το deal της χρονιάς. Τσάμπα μου φαίνεται.
Και τα Silverline μπορεί να μην είναι πρώτης γραμμής αλλά δεν τα λές άχρηστα με τίποτε.
Άντε, με το καλό να παραλάβεις να μας πείς εντυπώσεις.

Θα τα πάω με το μαλακό ...3 & 4 mm χρειάστηκα μερικές φορές για εγκοπές για τζάμια και τις έκανα με το παγκοπρίονο. Τα υπόλοιπα συμπληρώνουν αυτά που δεν έχουν τα κουτιά με τα σετ που κυκλοφορούν. Πάντως αυτοί έχουν καλές τιμές σε όλα τα είδη.

Καλησπέρα και από εμένα. Από eBay https://www.ebay.com/itm/160900333252. Μολις παραλάβω θα ακολουθήσει unboxing και παρουσίαση, καθώς και αναλυτικό review.

Πωπω Κωστα!!!!!!
Θυμαμαι αυτο το ειχαμε παρει σε ομαδικη 11 ευρω!!!
Κανει δουλιτσα παντως.

Πωπω Κωστα!!!!!!
Θυμαμαι αυτο το ειχαμε παρει σε ομαδικη 11 ευρω!!!
Κανει δουλιτσα παντως.

Καθότι καινούργιος, έχασα το ανάλογο νήμα. Δεν πειράζει.

Re: Απάντηση: Τι παραγγείλαμε σήμερα

https://m.banggood.com/Miniature-Pr...xture-Worktable-p-1027924.html?rmmds=myorders

Σημερινή παραγγελία από Ευρωπαϊκή αποθήκη.

Aυτη η μινι βαση μπορει να φρεζαρει με φοβερη ακριβεια καθε επιφανεια διαστασεων 20χ5 εκ.
Σε τι ειδους κολωνατο θα την χρησιμοποιησεις?

Βασικά το είδα σε καλή τιμή για αυτό το πήρα, αλλά κάτι θα μπορέσω να κάνω με αυτό.
Κολωνατο έχω το parkside Μιχάλη θα το δοκιμάσω εκεί.
Και είναι ευρωπαϊκή αποθήκη οπότε γλυτώνω και το τελωνείο λογικά. Η τιμή από Κίνα είναι πολύ ακριβότερη.

Πριν λιγες μερες εδωσα τα makita μου για να τα αντικαταστησω με κατι νεοτερο και ισως καλυτερο.
Το ψαξα απο δω, το ψαξα απο κει, καλυτερα και νεοτερα βρηκα αλλα ειτε οι τιμες ηταν αλλου για μενα ειτε κατι δεν μου αρεσε. Πχ bluetooth στα Bosch, ακριβη μπαταρια στα metabo, οπως και στα makita υπο ορους.

Εν τελη αποφασισα να μην αλλαξω στρατοπεδο γιατι ομαδα που δουλευει δεν την αλλαζεις αλλα και λογω προσφορας τιμης/ χαρακτηριστικα, οποτε

Τα λεμε σε κανα δεκαημερο! :Banane0:

Re: Απάντηση: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Πριν λιγες μερες εδωσα τα makita μου για να τα αντικαταστησω με κατι νεοτερο και ισως καλυτερο.
Το ψαξα απο δω, το ψαξα απο κει, καλυτερα και νεοτερα βρηκα αλλα ειτε οι τιμες ηταν αλλου για μενα ειτε κατι δεν μου αρεσε. Πχ bluetooth στα Bosch, ακριβη μπαταρια στα metabo, οπως και στα makita υπο ορους.

Εν τελη αποφασισα να μην αλλαξω στρατοπεδο γιατι ομαδα που δουλευει δεν την αλλαζεις αλλα και λογω προσφορας τιμης/ χαρακτηριστικα, οποτε

Τα λεμε σε κανα δεκαημερ :Banane0:

Γειά σου Large - Γαλαντόμε Νεκτάριε,αργείς αλλά χτυπάς κέντρο :HTEHETH63: :firstprize:
Καλώς να τά δεχτείς,καί κοίτα μήν είσαι Large στά εργαλεία καί τσιγγούνης στίς φωτογραφίες :grinning-smiley-043,θέλουμε κάργα οπτικό υλικό να γίνει τιρκουάζ από μαύρο τό φόντο τού site, χάχάχά.