Τι παραγγείλαμε σήμερα

Καλά ...το "τι παραγγείλαμε" δεν το σχολιάζω .... αλλά και το "τι παραλάβαμε" πρέπει να έχει κάποια όρια. Να παρουσιάσεις ένα σοβαρό μηχάνημα το καταλαβαίνω μπορεί να γίνει κάποια ενημερωτική συζήτηση αλλά να αγοράζεις ένα κουτί βίδες ή 2 κατσαβίδια ή μια πένσα και να περιμένεις εκδηλώσεις θαυμασμού ...είναι λίγο τραβηγμένο.
Δεν θέλω να γίνω κακός αλλά...
Μπαίνω να χαζέψω στο διάλειμμα του τσιγάρου και 6-7 σελίδες μια σκούπα έναν οδηγό δισκοπριονου ένα σετ μύτες και ένα κινητό..Ο Νίκος το έχει πιάσει το νόημα του νήματος , οι υπόλοιποι ;

Δεν θέλω να γίνω κακός αλλά...
Μπαίνω να χαζέψω στο διάλειμμα του τσιγάρου και 6-7 σελίδες μια σκούπα έναν οδηγό δισκοπριονου ένα σετ μύτες και ένα κινητό..Ο Νίκος το έχει πιάσει το νόημα του νήματος , οι υπόλοιποι ;

...τα οποια θα παρουσιαστουν μετα απο λιγες μερες παλι στο 'τι παραλαβαμε σημερα'... εχετε δικιο ειναι κουραστικο.

ναι, ειπαμε οτι αυτο το νημα εξ'αρχης ηταν υπερβολη, και ισως κακως το αφησαμε να εξελιχθει. Σπαταλη ηλεκτρονιων.
Θα το συζητησουμε με τους συντονιστες και ισως το συγχωνευσουμε με το τι παραλαβαμε σημερα. Ισως μετονομασθει σε 'wish list εργαλειων, εργαλεια που θα θελαμε, θα δουμε.
Αλλη λυση ειναι να συμφωνησουμε να μην ξαναποσταρουμε σε αυτο το νημα και να το αφησουμε σιγα σιγα να βυθιστει στη ληθη του παρελθοντος.

Η γνωμη μου ειναι οτι ειναι ενα εντελως ανουσιο νημα, την στιγμη που ηδη υπαρχει το ετερο νημα με τις παραλαβες.

Μιχαλη αυτο με την wish list ακουγετε καλο ,καθως θα παιρνουμε ιδεες για μελλοντικες αγορες !

Eυτυχως Θαναση που η εγκρατεια ειναι ενα ιδιαιτερο χαρακτηριστικο των περισσοτερων απο εμας, ενα Θειο χαρισμα θα ελεγα που εχουμε και δεν παρασυρομαστε ευκολα με τετοιους πειρασμους.

Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Eυτυχως Θαναση που η εγκρατεια ειναι ενα ιδιαιτερο χαρακτηριστικο των περισσοτερων απο εμας, ενα Θειο χαρισμα θα ελεγα που εχουμε και δεν παρασυρομαστε ευκολα με τετοιους πειρασμους.

Αυτό ισχύει και για σένα ; :flipout::flipout::flipout: όχι πες την αλήθεια :flipout:

Αυτό το Wish List καλή ιδέα. αρέσει και σε μένα. μου θυμίζει κάτι από ebay κ.λ.π. ηλεκτρονικά κατ/τα.

Βασιλη αυτο δεν "ακουγετε" καλο αλλά καταστροφικο (για την τσεπη)
...ετσι....θα είναι όλα μαζεμένα και θα ξεμοιαλιζομαστε περισσότερο...!!!!

Μιχάλη δεν βλέπω να υπάρχει και πολυ εγκράτεια αλλά αφού θες να δώσεις το καλό παράδειγμα να μας βοηθήσεις και μας...!!!

Κάντε το όπως νομίζετε....το wish list ισως είναι μια καλή ιδέα....

Βάλτε ελληνικό τίτλο. Κάτι τέτοιο:
-Τι θα πάρω όταν βρω τα φράγκα
-Τι θα 'παιρνα αν είχα τα φράγκα
-Τι θα 'θελα αλλά δεν έχω τα φράγκα
Θα έχει πολύ σουξέ

Για να δω & αυτά τα bar clamp, γιατί αν μου κάνουν, φαίνονται να έχουν καλή τιμή.
Τα περιμένω αύριο - μεθαύριο (4 τεμάχια). Έχει σε 3 διαφορετικά μήκη.
https://www.ergaleiogatos.gr/shop/sfigktiras-maragkon-grigoris-apasfalisis-am-tech-d1320-0-9m/

Μαζί θα περιμένω & το ..........ειδικό ταπέτο για την είσοδο του Εργαστηρίου !!!
https://www.ergaleiogatos.gr/shop/chali-eisodou-kafe-me-efe-ksylou-jvl-01-854br-45-x-75cm/

Καλώς να τα δεχτείς μάστορα αλλά πρόσεχε λίγο το μήκος.
Το αλουμίνιο δεν είναι πολύ δυνατό και σε μεγάλα μήκη, αν σφίξεις δυνατά, λυγίζει.

Καλώς να τα δεχτείς μάστορα αλλά πρόσεχε λίγο το μήκος.
Το αλουμίνιο δεν είναι πολύ δυνατό και σε μεγάλα μήκη, αν σφίξεις δυνατά, λυγίζει.

Αν δεν με καλύπτει, κρατάω τους μηχανισμούς κ πάω απ ευθείας σε ενισχυμένο στρατζαριστό.

Ότι γράφει ο Μπαμπης , σε αυτό το μέγεθος λυγίζουν , το στραντζαριστο είναι μονόδρομος .

Ενας πυροσβεστήρας 3kg ξηράς σκόνης με μεταλλική βάση παραγγελθηκε σημερα για να εχουμε το κεφαλι μας λιγο υσηχο στο ξυλοεργαστηρι μου.

Εξυπηρετικοτατη η υπαλληλος που με καλεσε μου ανεφερε πως περιμενουν απο μερα σε μερα την παραλαβη των νεων με κατασκευη 2019 και επειδη ειχα γραψει πως θα περασω να παραλαβω σημερα μου ανεφερε πως θα τον παραδωσουν στο σπιτι μου δωρεαν με την παραλαβη του την Δευτερα.

3-KG-1100x1100.jpg

https://www.e-shark.gr/index.php?route=product/product&product_id=262

Με το καλό & αχρείαστος να είναι. Έχω βάλει & εγώ έναν τέτοιο τύπου στο Εργαστήριο καθώς & ένα μικρό Φαρμακείο.

Κυριακο ωραιος...!!!
Κινηση ασφαλειας πανω απο ολα και για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο...!!!