Τι παραγγείλαμε σήμερα

Εξαιρετικη τιμη για μεχρι και 54αρι. Με το καλό Κώστα.
Κυριάκο έχεις δίκιο αλλά έχω θέμα χώρου και όγκου για συρομενο. Έχω φτιάξει όμως συρομενο πάγκου που μου δίνει 63/37cm ωφέλιμο μήκος κοπής για 90/45 μοίρες και 4,5cm ωφέλιμο υψος. Θεώρησα ότι μου είναι υπεραρκετά και αν προκύψει κάτι παραπάνω πιάνω το δισκοπρίονο.

Να σαι καλά Γιώργο.

Σε ευχαριστώ πολύ. Τα δισκάκια τα φοβάμαι & εγώ & ειδικά με αυτό το σφίξιμο κλείδωμα.

Last edited by a moderator:
Καλό μεσημέρι G.
Στην θεωρία λέει ότι μπορεί να κόψεις (& να παράγεις) καβίλιες & μάλιστα μακριές, αλλά ίσως να μπορέσεις να δημιουργήσεις & συνθήκες σύνδεσης δύο ξύλων (αρσενικό + θηλυκό). Για τον λόγο αυτό έβαλα & την συγκεκριμένη φωτο από το site.

Εγώ το πήρα για να δημιουργώ καβίλιες - χερούλια για τα συρταράκια μου.

Απομένει η θεωρία να γίνει πράξη...………..........…..

Re: Απάντηση: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Πολλά τεμάχια.... Για να δούμε το πότε θα έρθουν & φυσικά τι ποιότητα θα έχουν.

https://www.banggood.com/217pcs-Rot...-p-1167899.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN

Δουλειά θα κάνεις Κώστα. Αλλά προσοχή στα δισκάκια κοπής... Μου έχει τύχει παρτίδα (νομίζω ήταν από σετάκι του Lidl ή ίσως και από αλλού) τα οποία μου έσπαγαν "κορδέλα"...το ένα πίσω από το άλλο...και τα κομμάτια φεύγαν αριστερά-δεξιά. Ποτέ δεν παίρνω πλέον άλλα δισκάκια κοπής εκτός από τα dremel. Με τα υπόλοιπα εξαρτήματα δεν θα έχεις θέμα, το πολύ πολύ να ξεφτάνε οι συρματόβουρτσες αλλά μικρό το κακό. Όσο για τα τυμπανογιαλόχαρτα είναι τα μόνα που παίρνω από όπου να'ναι (απλά φθείρονται πιο εύκολα από τα dremel αλλά κοστίζουν και πολύ λιγότερο).

Re: Απάντηση: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Δουλειά θα κάνεις Κώστα. Αλλά προσοχή στα δισκάκια κοπής... Μου έχει τύχει παρτίδα (νομίζω ήταν από σετάκι του Lidl ή ίσως και από αλλού) τα οποία μου έσπαγαν "κορδέλα"...το ένα πίσω από το άλλο...και τα κομμάτια φεύγαν αριστερά-δεξιά. Ποτέ δεν παίρνω πλέον άλλα δισκάκια κοπής εκτός από τα dremel. Με τα υπόλοιπα εξαρτήματα δεν θα έχεις θέμα, το πολύ πολύ να ξεφτάνε οι συρματόβουρτσες αλλά μικρό το κακό. Όσο για τα τυμπανογιαλόχαρτα είναι τα μόνα που παίρνω από όπου να'ναι (απλά φθείρονται πιο εύκολα από τα dremel αλλά κοστίζουν και πολύ λιγότερο).

Τα δισκακια ειναι οντως επιφοβα οπως και οι πετρες λειανσης που μπορει να θρυμματιστουν στην πιεση. Στην περιπτωση σου Νικο μαλλον η παρτιδα θα ηταν πολυ παλια με ξεραμενες ρητινες η απλα με αστοχια μιγματος.
Τα βουρτσακια δεν ειναι ανθεκτικα και μαδανε σαν κοτοπουλα, προσοχη στα ιπταμενα συρματιδια. Οι ρασπες ειναι οκ αλλα φθειρονται ευκολα.

Τα γυαλοχαρτα ειναι μια χαρα, σιγουρα δεν βαστανε οσο τα dremel αλλα ειναι το μονο αναλωσιμο των rotary που δεν αγοραζω original απο την Dremel λογω μεγαλης διαφορας τιμης και ελαχιστης διαφορας στην αποδοση.

Θα συμφωνησω κι εγω με τους προηγουμενους (το σετ μοιαζει ολοιδιο με ενα που εχω παρει 2-3 φορες απο ebay).
Οι συρματοβουρτσες ειναι επικινδυνες. Μονο σε εξωτερικο σωρο και μετα τα ρουχα θελουν...πεταμα. Δεν ξερω, βεβαια, και ποσο περισσοτερο αντεχουν του dremel.
Τα υπολοιπα ειναι σχετικα επαρκη. Εμενα δισκακια δεν μου εχουν σπασει πανω απο 1-2 φορες (και εχω "φαει" καμια 30αρια), αλλα οπωαδηποτε ειναι πολυ λεπτεπιλεπτα. Πιο πιθανο ειναι να σπασουν την ωρα που τα βαζεις/βγαζεις.
Προσωπικα, παντως, θεωρω οτι αξιζει το σετ.

Θα συμφωνησω κι εγω με τους προηγουμενους (το σετ μοιαζει ολοιδιο με ενα που εχω παρει 2-3 φορες απο ebay). Οι συρματοβουρτσες ειναι επικινδυνες. Μονο σε εξωτερικο σωρο και μετα τα ρουχα θελουν...πεταμα. Δεν ξερω, βεβαια, και ποσο περισσοτερο αντεχουν του dremel. Τα υπολοιπα ειναι σχετικα επαρκη. Εμενα δισκακια δεν μου εχουν σπασει πανω απο 1-2 φορες (και εχω "φαει" καμια 30αρια), αλλα οπωαδηποτε ειναι πολυ λεπτεπιλεπτα. Πιο πιθανο ειναι να σπασουν την ωρα που τα βαζεις/βγαζεις. Προσωπικα, παντως, θεωρω οτι αξιζει το σετ.
Θα δοκιμαστεί προσεχτικά.
Κωστα το νου σου Εχω ενα σετ που εχει τετοια μικρα δισκακια και δεν τα εχω χρησιμοποιησει πολυ, δεν μου γεμιζουν το ματι, τα φοβαμαι πολυ. Ολα τα κοβω με το πιο μεγαλο δισκακι του dremel.
οκ! κ. Σώφρον

Last edited by a moderator:
Κωστα το νου σου
Εχω ενα σετ που εχει τετοια μικρα δισκακια και δεν τα εχω χρησιμοποιησει πολυ, δεν μου γεμιζουν το ματι, τα φοβαμαι πολυ.
Ολα τα κοβω με το πιο μεγαλο δισκακι του dremel.