Τι παραγγείλαμε σήμερα

Γαμώτο, την παρήγγειλα εχθές αλλά δεν κοίταξα στο θέμα εδώ μήπως θέλει και κάποιος άλλος. Θυμάμαι που την παραγγείλατε αρκετοί πριν από καιρό και θεώρησα οτι δεν θα ξαναγίνει παραγγελία.
Βλακεία μου.
Ειρήσθω εν παρόδω. Η συσκευασία έχει φίλτρα ή πρέπει να παραγγελθούν ξεχωριστά;

Από μια γρήγορη ματιά που έριξα, έχει κάπου στο bg προϊόντα που έχουν αγοραστεί με την μέθοδο του group και περιμένουν να ολοκληρωθουν ή χωράνε κι άλλοι.

Ο Χιωτης μπορει να με μαλωσει αλλα τελικα χτυπησα αυτον τον φακο κεφαλης για το εργαστηριο. Στα 11€ δεν βλεπω ρισκο να βγει "πατατα" και να κλαιω τα λεφτα μου :p

Ο Χιωτης μπορει να με μαλωσει αλλα τελικα χτυπησα αυτον τον φακο κεφαλης για το εργαστηριο. Στα 11€ δεν βλεπω ρισκο να βγει "πατατα" και να κλαιω τα λεφτα μου :p

Του εριξα μια συντομη ματια και νομιζω οτι ειναι ενα παααρα πολυ ενδιαφερον γκατζετακι που ξεφευγει απο τα συνηθισμενα και σε πολυ καλη τιμη παροτι ειναι innovative ειδος.

Περιμενω να μου πεις πως ειναι ο COB φωτισμος και ποσο καλα στεκεται στο κεφαλι. Το μονο αρνητικο ειναι οτι εχει ενσωματωμενη μπαταρια που θελει καποιες ωρες επαναφορτιση αλλα απο την αλλη κερδιζεις σε βαρος που ειναι πολυ σημαντικο για φακο κεφαλης.

Καλως να τον παραλαβεις Δημητρη και να μας πεις δυο λογια. Μπορει να ειναι οντως ενα ιδανικο φακουδακι κεφαλης για το εργαστηριο!

Του εριξα μια συντομη ματια και νομιζω οτι ειναι ενα παααρα πολυ ενδιαφερον γκατζετακι που ξεφευγει απο τα συνηθισμενα και σε πολυ καλη τιμη παροτι ειναι innovative ειδος.

Περιμενω να μου πεις πως ειναι ο COB φωτισμος και ποσο καλα στεκεται στο κεφαλι. Το μονο αρνητικο ειναι οτι εχει ενσωματωμενη μπαταρια που θελει καποιες ωρες επαναφορτιση αλλα απο την αλλη κερδιζεις σε βαρος που ειναι πολυ σημαντικο για φακο κεφαλης.

Καλως να τον παραλαβεις Δημητρη και να μας πεις δυο λογια. Μπορει να ειναι οντως ενα ιδανικο φακουδακι κεφαλης για το εργαστηριο!
Νομιζω λεει 4 ωρες φορτιση και χρηση απο 2.5( στην μεγιστη σκαλα στην led ταινια μπροστα) εως 20 ωρες( στο μικρο φακο στην μικρη σκαλα) . Νομιζω οτι ειναι υπερβολη η μεγιστη σκαλα οταν δουλευω σε αντικειμενα πανω στον παγκο. Το θετικο για μενα ειναι οτι ειναι usb C που πλεον ειναι ολες οι συσκευες μου. Οταν παραλαβω να με κατατοπισεις πως να κανω καποια μετρηση γιατι δεν εχω ασχοληθει ποτε με φακους :p Στα 25€ ημουν σκεπτικος, στα 11€ πηγε το δακτυλο μονο του στο καλαθι :p

Εμενα μκυ βγαζει μονο απο Κινα, δεν ξερω αν ισχυει για ολους, καιντο φοβαμαι λιγο, μην μπλεξω με Τελωνεια.
Κατα τα αλλα, κι εμενα με ψηνει (σαταναδες, με εχετε καταστρεψει 😛 ).
Κυρ, αν το αποφασισεις, δεν παιρνεις 2; :)

• Like
Reactions: enduras1
Εμενα μκυ βγαζει μονο απο Κινα, δεν ξερω αν ισχυει για ολους, καιντο φοβαμαι λιγο, μην μπλεξω με Τελωνεια.
Κατα τα αλλα, κι εμενα με ψηνει (σαταναδες, με εχετε καταστρεψει ).
Κυρ, αν το αποφασισεις, δεν παιρνεις 2; :)
Ειναι πληρωμένο και το τελωνείο . Σου έρχονται στο σπίτι με courier μέσα σε 2-3 εβδομάδες!

• Like
Reactions: enduras1