Τι παραγγείλαμε σήμερα

Τωρα του 'κανες την καρδια περιβολι!
Εκει που (νομιζε οτι) πηρε τσαμπα το Μακιτακι, θα του κοστισει τωρα ο κουκος αηδονι για να το λειτουργησει :oops:

• Haha
Reactions: ΝΤΙΝΟΣ
Τωρα του 'κανες την καρδια περιβολι!
Εκει που (νομιζε οτι) πηρε τσαμπα το Μακιτακι, θα του κοστισει τωρα ο κουκος αηδονι για να το λειτουργησει :oops:
Αυτό λες εσύ...;
Το φαινόμενο όπως βλέπεις είναι γενικό με τις μαϊμούδες.. .
Μάλλον βρέθηκε και αλλος εμπορικός τρόπος να αγοράζουν Makita original μπαταριες φορτιστες και κατ' επέκταση και εργαλεία της μέσω αυτής της κατάστασης..!!!

Δεν ξέρω πώς να το χαρακτηρίσω...🙄

• Like
Reactions: Χιωτης
Σε μια περιγραφή που βρήκα σε ένα σάιτ που υπήρχε στο Σκρουτζ ανέφερε ρητά πως δεν δουλεύει με κάποιους τύπους μπαταρίας της ίδιας της ΜΑΚΙΤΑ που δεν έχουν προστασία καθώς και με την 1,5αρα της σειράς με προστασία.

Όπως είπε (και έδειξε) και ο Μπάμπης, υπάρχουν μαϊμούδες που δουλεύουν με Makita εργαλεία.
Έχω καταλήξει πως αυτές που έχουν το κίτρινο πλαστικό με τους ακροδέκτες, δουλεύουν. Απλώς αυτές που είχαμε πάρει εμείς για το κλαδευτήρι κλπ (και έχουμε και πολλές) δεν δουλεύουν
Έχω παραγγείλει από Ali 2 τέτοιες μπαταρίες και έναν μαιμου φορτιστή πάμφθηνα. Όταν - κάποτε - έρθουν, θα γράψω σχετικά. Έχω παραγγείλει επίσης μόνο το πλακετακι με το κίτρινο κονέκτορ για να προσπαθήσω να το προσαρμόσω σε αυτές που έχουμε. Θα δούμε ...

Όπως είπε (και έδειξε) και ο Μπάμπης, υπάρχουν μαϊμούδες που δουλεύουν με Makita εργαλεία.
Έχω καταλήξει πως αυτές που έχουν το κίτρινο πλαστικό με τους ακροδέκτες, δουλεύουν. Απλώς αυτές που είχαμε πάρει εμείς για το κλαδευτήρι κλπ (και έχουμε και πολλές) δεν δουλεύουν
Έχω παραγγείλει από Ali 2 τέτοιες μπαταρίες και έναν μαιμου φορτιστή πάμφθηνα. Όταν - κάποτε - έρθουν, θα γράψω σχετικά. Έχω παραγγείλει επίσης μόνο το πλακετακι με το κίτρινο κονέκτορ για να προσπαθήσω να το προσαρμόσω σε αυτές που έχουμε. Θα δούμε ...

λινκ για τον φορτιστη νικ?
περιμενω κι εγω μια μπαταρια σαν του μπαμπη, ιδια μαρκα με οτ κιτρινο βυσμα και δεν ξερω αν θα φορτιζει απο τον φορτιστη της τοπσακ με τις 2 λαμες

λινκ για τον φορτιστη νικ?

Παρήγγειλα ενα σετάκι με μια μπαταρία και φορτιστή στα 25 ευρώ, που τώρα δεν είναι διαθέσιμο.

Υπάρχουν όμως παρόμοιες προσφορές. Είμαι σχεδόν σίγουρος πως θα είναι ΟΚ με τα εργαλεία της Makita

• Like
Reactions: nickolas
Μια χαρά δουλεύει ο φορτιστής.
Κάποιες μαϊμούδες μπαταρίες δεν κουμπώνουν αλλά αυτές δεν κουμπώνουν ούτε στο γνήσιο φορτιστή, δε φταίει ο φορτιστής οι μπαταρίες φταίνε κι ο σχεδιασμός τους.
Αυτές με το κίτρινο σημάδι είναι μια χαρά.

• Like
Reactions: nickolas
Είχες δεν είχες Μπάμπη την έκανες φίρμα αυτή την makita 🤙
Όλοι τέτοια παίρνουν τώρα πια, μέχρι και Mr. Dewalt (ακα Κυριάκος) πήρε από δαύτα 🤣🤣🤣

Υ.Γ. Μήπως έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο ΠΑΟ είναι πρώτος στη βαθμολογία; 😫😫

Ο Μπάμπης η οι Κινέζοι του Banggood???

Ας μην είχα δύο αλυσοπρίονακια που σταματάνε με τις μπαταρίες τους και δε θα είχα ανάγκη τα Μακιτακια...
😜😜😜

Εδώ με αλλαγμένα στοιχεία με νέα 2ΑΗ Samsung και δεν κάναμε δουλειά.
IMG20230124103004.jpg

Είχες δεν είχες Μπάμπη την έκανες φίρμα αυτή την makita 🤙

Εγώ δεν έκανα απολύτως τίποτε, τουλάχιστον ηθελημένα.
Τόσες φορές που έχουν ρωτήσει συμφορουμίτες εδώ μέσα «τί εργαλείο να πάρω», αν μου βρείς έστω και μια φορά να έχω προτείνει Makita κερδίζεις περίπτερο.

Υ.Γ. Όποιος έχει τη μύγα να τη φέρει πίσω… :ROFLMAO::p

Μόλις έκανα deposit 1,90 euro ,για δύο bench clamps στα 20mm που συζητάμε.
Συνολικά θα βγουν κάτω από 25 ευρώ με το spring sale.
Αν ενδιαφέρεστε εδώ:
[26,15€ 31% OFF]Aluminum Alloy Woodworking MFT Table Hold Down Clamp Woodworking Desktop Presser Dare for Quick Manual Pressing Plate Woodworking Machinery Accessories DIY Clamps Woodworking Tools from Tools on banggood
banggood://prod-1880707?channel=googleshopping&utm_source=googleshopping&utm_medium=cpc_organic&utm_campaign=aceng-pmax-grg-el-pc&utm_content=minha&deposit=1

• Like
Reactions: newbie
Επειδή με ενδιαφέρει (αλλά και για future reference), Κυριάκο είναι αυτό το σωστό λινκ?

• Like
Reactions: n_olympios
Με αφορμή την πένσα ακροδεκτών του lidl, έγινε η παραγγελία 6γωνης (LSC10), θεωρητικά λίγο καλύτερης ποιότητας από την. HSC12. Θα φανεί στην πράξη.

€ 14,33 39%OFF | Crimping Pliers Kit Ferrule Sleeves Tubular Terminal Hand Tools 6-4A/10-6A/16-6(0.08-16mm²)Wire Crimper Household Electrical

Στάλθηκε από το JAD-LX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μόλις έκανα παραγγελία από Banggood το γνωστό έκκεντρο τριβείο στα περίπου 14 ευρώ τελική τιμή από αποθήκη Τσεχίας.

εγψ χτυπησα το αναλογο με κουπονακι BGMEGAMAR15. Στα 15+ δολλαρια συνολικα

Last edited: