Τι παραγγείλαμε σήμερα

Διαβάζοντας τα διθυραμβικά σχόλια του Κυριάκου για το παρακάτω φυσητηράκι:

κι έχοντας από καιρό βάλει στο μάτι ανάλογο gudget, μπήκα κι εγώ στο Shein για να το δω. Ως νέος χρήστης του εν λόγω site αγορών, μου έδωσε εκπτωτικό κουπόνι πρώτης αγοράς -69%.
Προχώρησα σε παραγγελία και μου βγήκε τελική τιμή το πλήρες σετ από περίπου 36 ευρώ στα 11,18 ευρώ! Το λες και τσάμπα.
Ευχαριστώ Κυριάκο!

κι έχοντας από καιρό βάλει στο μάτι ανάλογο gudget, μπήκα κι εγώ στο Shein για να το δω. Ως νέος χρήστης του εν λόγω site αγορών, μου έδωσε εκπτωτικό κουπόνι πρώτης αγοράς -69%.
Προχώρησα σε παραγγελία και μου βγήκε τελική τιμή το πλήρες σετ από περίπου 36 ευρώ στα 11,18 ευρώ! Το λες και τσάμπα.
Ευχαριστώ Κυριάκο!
Χεχεχε χαίρομαι παρα πολυ και αναμενω και την δικια σου δοκιμή!

• Like
Reactions: lazarefa

Ευχαριστώ Κυριάκο!

Ωραίος! (y) Και το έψαχνα.
Το πήρα και εγώ στα 11.00€

2026-01-26_11-43-32.jpg

Έχει άλλο ένα (το πλήρες σετ)
Thanks (y)

Το είδα σε συνάδελφο ηλεκτρολόγο και δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Μιας και έχω μπαταρίες 12V της Bosch είπα να το τσιμπήσω. Αρκετά δυνατό για το βάρος του

Καλοδουλευτο! Δεν ειναι μονο δυνατο αλλα εξαιρετικα ανθεκτικο, το εχω πανω απο 10 χρονια, καταπληκτικο εργαλειο.

Αν εχεις την μπαταριες φορτιστη της 12βολτης σειρας ισως να σκεφτεις το πιο ευχρηστο, ευελικτο και λειτουργικο προβολακι, ανεξαρτητως μαρκας η βολταζ .
xlarge_20200204170624_256ef133.jpeg

Συμπληρωνει τελεια εναν φακο κεφαλης,

Το είδα σε συνάδελφο ηλεκτρολόγο και δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Μιας και έχω μπαταρίες 12V της Bosch είπα να το τσιμπήσω. Αρκετά δυνατό για το βάρος του
Καλορίζικο...!!!
Τι να πρώτο πεις για αυτά τα μικρά διαμαντακια..!!!
Έχω αυτό με τα 110Ν και είναι εξαιρετικό..
Δύναμη,βάρος και ευχρηστία είναι τα δυνατά του σημεία...
Σε ξυλοκατασκευες το πρώτο μου εργαλείο..!!!

..και σε άλλα στο μέλλον φιλε μου...!!!

• Like
Reactions: lazarefa