Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πραγματικά !!! Έχω και εγώ έναν 115αρι δεν νιώθει ,δεν σταματάει , δεν ζεσταίνεται , δεν κολλάει πουθενά !

Sent from my iPhone using Tapatalk

Σούπερ παραλαβές αυτές τις μέρες. Τα ανεβάζω μαζεμένα.

Μύτες prof bosch και τρυπάνια φτερού Bosch self cut speed απο eshop

Σφυροκατσάβιδα wiha απο Amazon.de και άχρωμο κερί σε πάστα απο Σμυρνιόπουλο.

Πως τα πάει το σετακι impact αδελφέ ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σημερινή παραλαβή
Προσαρμογέας σκούπας-ηλεκτρικών εργαλείων,πού θέλω νά φτιάξω ακόμα μιά προέκταση μηχανήματος-σκούπας.

Καί η καλύτερη παραλαβή
Ελιά πρώτη ύλη από τόν Μπάμπη,καί κόψιμο σέ μικρά φιλετάκια από τόν Μιχάλη,τούς οποίους ευχαριστώ θερμά.
Πρώτα ο Θεός μόλις δροσίσει,καί τόν χειμώνα,δέν θά βγαίνω από τό εργαστήριο.

ΥΓ : Ευτυχώς πού είναι σέ διακοπές ο Κυριάκος στήν Πάτμο,καί δέν θά τά πάρει καθόλου είδηση.
Δώσαμε-δώσαμε. :grinning-smiley-043

elia10.jpg

Kαλοδουλευτα Δημητρη!!
Εδω και αλλη πρωτη υλη απο το κορμουδακι ελιας του Μπαμπη που τελειωμο δεν εχει οταν κοβεις μικρα φιλετακια :))

42740550130_3a8a3c17b7_c.jpg

πρεπει να αλλαξουμε κορδελα με τοσο κοψιμο..:))

Πω πω τι γίνεται... Ρε σεις, τι την κάνατε την πριονοκορδέλα; Ζαμπονομηχανή; -bye-

Δημήτρη, άστον τον Κυριάκο τώρα, είναι στην Πάτμο, πήγε να προσκυνήσει στην Αποκάλυψη μπας και του στείλει κανένα σωστό ξύλο. :flipout:

Πάλι καλά που έχετε τον Μπάμπη και σας προμηθεύει με ξυλεία. καλές δημιουργίες -bye-

Ετσι ακριβώς Γιώργο,σέ ευχαριστώ.

Kαλοδουλευτα Δημητρη!!
Εδω και αλλη πρωτη υλη απο το κορμουδακι ελιας του Μπαμπη που τελειωμο δεν εχει οταν κοβεις μικρα φιλετακια :))

Ευχαριστώ Μιχάλη.
Πώ πώ Αρχοντα μου,αυτή είναι ξυλεία καί κοπή,καί επίσης τέλεια φωτογραφία σέ χρώμα :SFGSFGSF:
Καλές δημιουργίες εύχομαι,σίγουρα μέ τόση ξυλεία πού έχει κόψει η κορδέλα θά θέλει αλλαγή,αν καί από ότι φαίνεται στίς φωτό,κάποιος πού δέν γνωρίζει θά νομίζει ότι τήν κόβει σάν βούτυρο τήν ελιά,αλλά είναι πολύ σκληρό ξύλο.

Πω πω τι γίνεται... Ρε σεις, τι την κάνατε την πριονοκορδέλα; Ζαμπονομηχανή; -bye-

Δημήτρη, άστον τον Κυριάκο τώρα, είναι στην Πάτμο, πήγε να προσκυνήσει στην Αποκάλυψη μπας και του στείλει κανένα σωστό ξύλο. :flipout:

:flipout: ζαμπονομηχανή,αυτές οι ατάκες είναι μοναδικές.

Φέτος το καλοκαίρι ο Κυριάκος κάνει τόν "Τζίτζικα" καί εγώ κάνω τόν "Μέρμυργκα" :grinning-smiley-043

Οχι σαν βουτυρο δεν την εκοψα την ελια, ιδιως οταν εκοβα στο μεγιστο οριο της κορδελας επειδη κυριως η κορδελα εχει να αλλαχτει δυο χρονια...
Eυτυχως που το μοτερ ειναι πραγματικο σκυλι, η κορδελα σκληρη και πλατους 16μμ (δυσκολο να σπασει) και οι οδηγοι καλα ρυθμισμενοι.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαλοδουλευτα Δημητρη!!

42740550130_3a8a3c17b7_c.jpg

:a0210::firstprize:

Θα τα προλαβεις ομως ή θα σκεβρωσουν?

Αν δεν τα τοποθετήσεις σωστά Μιχάλη μπορεί και να σκεβρώσουν. Βάλτα οριζόντια σε πηχάκια να αερίζονται και να μην τα βλέπει ήλιος.

Έχει δουλειά σήμερα...

Attachments

• 242FACF4-4A1C-458D-9C7D-30F9D71BB806.jpg
    242FACF4-4A1C-458D-9C7D-30F9D71BB806.jpg
    209.5 KB · Views: 184
  • 7760A7AC-9F9D-4BCE-877C-8BA34711C264.jpg
    7760A7AC-9F9D-4BCE-877C-8BA34711C264.jpg
    296.3 KB · Views: 185
Αυτο πρεπει να ειναι το πιο ακριβο εργαλειο εδω και πολυ καιρο στις παραλαβες!!!

Το πες και το´κανες Μπαμπη, θηριο πραμα και με ρυθμιζομενες στροφες φανταζομαι, καλοριζικος φιλε, θα δημιουργησεις πανω εκει!
Ξυλουργικος τορνος τελικα, ετσι?