Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τι σου κανει μια blackfriday...

Καλοριζικα κυριοι!

Εγω παρελαβα πριν δυο μερες κορδελες απο unicut! Εβγαλα και φωτογραφια αλλα την εχασα...:BDBDG54:
Σχολια παρατηρησεις στο αναλογο τμημα.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Την ξυστρα που σκεφτεσαι να την χρησιμοποιησεις? Ωραιο εργαλειακι για ολα τα υλικα.

Τον γρεζοκόφτη Μιχάλη τον πήρα για μέταλα, κυρίως για τον μεταλουργικό τόρνο.

Καλημέρα!
Αντε επιτέλους και εγώ να παραλάβω κάτι. Όλο εσείς χαίρεστε...!
Κρουστικό δραπανοκατσάβιδο Black & Decker 18v BDCHD18KB-QW με 2 μπαταρίες 1.5AH. Ήθελα να παραγγείλω αυτό που έχει το eshop στα 59.90 αλλά είχε μια μπαταρία και πιο μικρό φορτιστή. Αυτό το πήρα από τον ΚΑΥΚΑ 79.91. Αυτό που είχε βγάλει ο κωτσόβολος πέρσι τα Χριστούγεννα κατά λάθος προσφορά δεν είναι? Ελπίζω να είναι καλό.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοδούλευτο καί καλές εργασίες-δημιουργίες νά έχεις φίλε Κώστα.
Το service τής B&D είναι άριστο,είχα τό mini τριβείο mouse καί έκανε ένα περίεργο θόρυβο ξαφνικά,το κλείνω καί κάτι κουδούνιζε μέσα,τό στέλνω στό service καί μού έδωσαν καινούργιο σφραγισμένo.

Βγήκα για κάτι δουλίτσες σήμερα και χτύπησα και το κατι τις μου...

Καλοδούλευτα Μπάμπη.

Καλημέρα σας,παρέλαβα κι εγώ από το e shop το κρουστικό b&d στα 59.99 και το συνδύασα με την προσφορά από τα media markt με το απλό δραπανοκατσαβιδο b&d στα 39.99.δυο μπαταρίες δύο εργαλεία στα 100 και μια αρχή για τα επόμενα της σειράς.επομενη αγορά ελπίζω το δισκοπριονο

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοδούλευτο Αλέξανδρε.

Καλοδούλευτο καί καλές εργασίες-δημιουργίες νά έχεις φίλε Κώστα.
Το service τής B&D είναι άριστο,είχα τό mini τριβείο mouse καί έκανε ένα περίεργο θόρυβο ξαφνικά,το κλείνω καί κάτι κουδούνιζε μέσα,τό στέλνω στό service καί μού έδωσαν καινούργιο σφραγισμένo.

Καλοδούλευτα Μπάμπη.
Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη ! Ελπίζω να μην το χρειαστώ αλλά είναι ευχάριστο να ξέρεις ότι υπάρχει σοβαρή υποστήριξη από μια εταιρεία στους πελάτες της όταν την χρειαστούν και να μην σου σπάνε τα νεύρα να βγάλεις άκρη. Ειδικά στην Ελλάδα...

Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη ! Ελπίζω να μην το χρειαστώ αλλά είναι ευχάριστο να ξέρεις ότι υπάρχει σοβαρή υποστήριξη από μια εταιρεία στους πελάτες της όταν την χρειαστούν και να μην σου σπάνε τα νεύρα να βγάλεις άκρη. Ειδικά στην Ελλάδα...

+1 Απλά φύλαξε τήν απόδειξη Κώστα,γιατί τήν ζητάνε καί είναι λογικό.
Πρώτη φορά χρειάστηκα τό Service στήν εγγύηση σέ εργαλείο B&D ,καί μέ τίποτα δέν περίμενα νά μού δώσουν νέο εργαλείο σφραγισμένο ,νόμιζα ότι απλά θά αντικαταστήσουν τό ελλατωματικό κομμάτι.

Πάντα φυλάω τις αποδείξεις Δημήτρη γιατί ποτέ δεν ξέρεις. 2 χρόνια εγγύηση έχει,θα δείξει ο χρόνος αν θα χρειαστεί.

Καλοδούλευτα Μπάμπη.
Καλοδούλευτο Αλέξανδρε.

Κάθε μέρα είχες παραλαβές, και σήμερα μαύρη Παρασκευή που έπρεπε να είχες κάνει ΤΙΣ παραλαβές αρκείσαι να λες καλοδούλευτα σε άλλους.:smash: κανονικά θα επρεπε να σε διαγράψουν από το club..:flipout::flipout::flipout:

Κάθε μέρα είχες παραλαβές, και σήμερα μαύρη Παρασκευή που έπρεπε να είχες κάνει ΤΙΣ παραλαβές αρκείσαι να λες καλοδούλευτα σε άλλους.:smash: κανονικά θα επρεπε να σε διαγράψουν από το club..:flipout::flipout::flipout:

Δέν μπορώ τούς συνωστισμούς Γιώργο. :flipout:-bye-

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ πολυ Κυριάκο!
Είδα ότι έχει καλές κριτικές στο σκρουτζ αλλά για την έκδοση με την μία μπαταρία, αυτο με σκάλωσε λίγο όταν είδα στον Καύκα με 20 ευρώ παραπάνω με 2 μπαταρίες και πιο γρήγορο φορτιστή. (Γρήγορο... 400mA το δικό μου 200mA με την μία μπαταρία). Έψαξα μήπως έχει καμία σημαντική διαφορά και την πατήσω αλλά δεν βρήκα κάτι άλλο.
Όταν το δουλέψω θα σας πω εντυπώσεις.

Καλοριζικο. Και αυτο του Mediamarkt στο κουτι γραφει 200mah αλλα μεσα εχει 400mah οπως ελεγε και το Mediamarkt στην περιγραφη. Οταν πηρα το κουτι στα χερια ξενερωσα, αλλα οταν το ανοιξα ειδα 400mah output.

Και εγω ψηνομαι να το συνδιασω με το κρουστικο του eshop αλλα θα πεσει παντοφλα...

Aπο κεντρο βιδας, νομιζα οτι τα ειχα ηδη ανεβασει χτες.

46013867071_c434a05efc_c.jpg

Μια επιπλεον γωνια stanley ~6ευρω , ενα τριβειο χειρος wolfcraft για δυσκολα σημεια ~8 ευρω και λιγες καβιλιες 6 και 8μμ 1.4ευρω το σετακι.

Aπο κεντρο βιδας, νομιζα οτι τα ειχα ηδη ανεβασει χτες.

46013867071_c434a05efc_c.jpg

Μια επιπλεον γωνια stanley ~6ευρω , ενα τριβειο χειρος wolfcraft για δυσκολα σημεια ~8 ευρω και λιγες καβιλιες 6 και 8μμ 1.4ευρω το σετακι.
Καλορίζικα Μιχάλη!

Σημερινη βολτα στα μαγαζια με τον φιλο μου τον Giannisx4 και shopping therapy αγοραζοντας εστω και για αλλους!

2 τμχ απο το πορτοκαλι τροχουδακι της black and decker 750 watt 115mm και η φωτο ειναι αυτα που ειζαν μεινει ενω προχθες το καταστημα ειχε 108 τεμαχια!!!!
20 ευρω εκαστος απο πρακτικερ

Θα φύγουν για την Χιο για ενα φιλο ο οποιος τα καταστρεφει σε χρονο dt καθως τριβει πετρες με αυτα.

20181124-132527.jpg

Για εμενα πηρα ενα φυλλο Osb 12mm και κατι κοκοψινια απο Leroy και toolstop.
Ελαστικο σχοινί 6 χιλιοστα και 2 γαντζοι για να φτιαχτεί ενα μακρυυυυ χταποδι το οποιο βολευει απιστευτα οταν θελω να δεσω κάτιστην σελα της μηχανης με τους γαντζους που εχει εργοστασιακα περιμετρικα του υποπλαισιου.

20181124-151643.jpg

Εδω ετοιμο το 4μετρο χταποδι.
20181124-152116.jpg

Aπο κεντρο βιδας, νομιζα οτι τα ειχα ηδη ανεβασει χτες

έτσι είναι, με τις πολλές παραλαβές χάνεις τον μπούσουλα. καλές εργασίες Μάϊκ -bye-

Κυριάκο καλορίζικα και σε σένα !

Καλησπέρα στην ομάδα
Η Black friday τελικά ήταν Σάββατο. Έτσι έκανα κι εγώ την αγορά μου σήμερα με ένα πολύ όμορφο εργαλείο με τη συμπαράσταση του Enduro Κυριάκου. Παραθέτω φώτο αφού πρόλαβα να του κάνω ένα γρήγορο test drive.
https://postimg.cc/gallery/1dnn43bu4/

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα στην ομάδα
Η Black friday τελικά ήταν Σάββατο. Έτσι έκανα κι εγώ την αγορά μου σήμερα με ένα πολύ όμορφο εργαλείο με τη συμπαράσταση του Enduro Κυριάκου. Παραθέτω φώτο αφού πρόλαβα να του κάνω ένα γρήγορο test drive.
https://postimg.cc/gallery/1dnn43bu4/

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοδουλευτη η εργαλειαρα!!!!
Εγγυηση!