Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτες οι παραλαβές σας.
Μια μικρή δική μου.

Έκεντρο τριβείο Raider

00a928.jpg

1ed8ad.jpg

89f639.jpg

Πάνο, αυτά τα raider, τα έχω προσέξει και εγώ. Είναι βουλγαρικα, γράψε τη γνώμη σου όταν το δοκιμάσεις.

Στάλθηκε από το AGS-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Kαλοριζικο Παναγιωτη το τριβειο!
Θυμαμαι αυτη την μαρκα στη Ρουμανια, στα καταστηματα εργαλειων. Boυλγαρικη πρεπει να ειναι, εχει και ερασιτεχνικη σειρα και επαγγελματικη.
Πως και την επελεξες?

Σας ευχαριστώ.

Φαίνεται πολύ καλο, καλοδούλευτο!

Καλοδούλευτο!

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάνο, αυτά τα raider, τα έχω προσέξει και εγώ. Είναι βουλγαρικα, γράψε τη γνώμη σου όταν το δοκιμάσεις.

Στάλθηκε από το AGS-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βουλγάρικη εταιρεία που τα εισάγει με το brand name της. Θα γράψω εντυπώσεις όταν το δοκιμάσω στο αντίστοιχο νήμα.
Στο πιάσιμο μου άρεσε και φάνηκε στιβαρό.

Kαλοριζικο Παναγιωτη το τριβειο!
Θυμαμαι αυτη την μαρκα στη Ρουμανια, στα καταστηματα εργαλειων. Boυλγαρικη πρεπει να ειναι, εχει και ερασιτεχνικη σειρα και επαγγελματικη.
Πως και την επελεξες?

Μιχάλη μου άρεσαν τα χαρακτηριστικά του σε συνδυασμό με την τιμή του. Είδα το φυλλάδιο της Raider σε κατάστημα στον Ασπρόπυργο και μου άρεσαν. Έχω αναφέρει τα Raider πιο παλιά, στο φορουμ.

Δυνατές και ποιοτικές παραλαβές. καλοδούλευτα τα εργαλεία σας Κύριοι !-bye-

Ω ρε πράμα που σαλεύει...
Καλορίζικα και καλοδούλευτα τα εργαλεία σας παληκάρια.
Μάνο έκανες το κόλπο γκρόσο βλέπω! Παναγιώτη από τιμή σκίζει το εργαλείο, αν είναι αξιόπιστο και, κυρίως, αν τα πάει καλά και με τους κραδασμούς ψώνισες τεφαρίκι.

Παρέλαβα κι εγώ σήμερα κάτι που προορίζω για δωράκι, απργησε πολύ όμως κι ανησύχισα λίγο.
Τέλος καλό όλα καλά όμως.

Attachments

• 4A0760BC-DC56-4B10-ABBA-E2E1E558BFF1.jpg
    4A0760BC-DC56-4B10-ABBA-E2E1E558BFF1.jpg
    293.4 KB · Views: 342
Πρωτότυπο δισκάκι. Παραθέτω Μπάμπη το βιντεακι με το τι κάνει για όποιον τον ενδιαφέρει γιατί και εγώ πρώτη φορά το είδα και λέω τι ειναι αυτό τώρα? Καλορίζικο στον παραλήπτη τότε :)

https://youtu.be/fqQt_xSxHqY

Αναρωτιεμαι, παρολο που γραφει 10 με 13 χιλλιαδες στροφες, πως και δεν "αναβει" η αλυσιδα.

Πρωτότυπο δισκάκι. Παραθέτω Μπάμπη το βιντεακι με το τι κάνει για όποιον τον ενδιαφέρει γιατί και εγώ πρώτη φορά το είδα και λέω τι ειναι αυτό τώρα? Καλορίζικο στον παραλήπτη τότε :)

https://youtu.be/fqQt_xSxHqY

Και χωρίς να λαδόνεται η αλυσίδα ε; ενδιαφέρον!

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και χωρίς να λαδόνεται η αλυσίδα ε; ενδιαφέρον!

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εδω δεν χρειαζεται λαδι η αλυσιδα γιατι η τριβη γινεται μονο αναμεσα στην αλυσιδα και στο ξυλο που κοβεται. Το λαδι χρειαζεται στα αλυσοπριονα για την τριβη των οδηγων της αλυσιδας με τη λαμα πανω στην οποια περιστρεφεται.

Ω ρε πράμα που σαλεύει...
Καλορίζικα και καλοδούλευτα τα εργαλεία σας παληκάρια.
Μάνο έκανες το κόλπο γκρόσο βλέπω! Παναγιώτη από τιμή σκίζει το εργαλείο, αν είναι αξιόπιστο και, κυρίως, αν τα πάει καλά και με τους κραδασμούς ψώνισες τεφαρίκι.

Παρέλαβα κι εγώ σήμερα κάτι που προορίζω για δωράκι, απργησε πολύ όμως κι ανησύχισα λίγο.
Τέλος καλό όλα καλά όμως.

Ποσό και από που αδελφέ Μπάμπι ; Ενδιαφέρομαι πολύ !

Αυτός από ότι έχω διαβάσει είναι ο πρωτότυπος !!! https://youtu.be/Q9aPX5upMQ0

Sent from my iPhone using Tapatalk