Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Το Dictum ήταν το μαγαζί που έλεγες ότι είναι "φαρμακείο" Μπάμπη? Πόση διαφορά τιμών έχει από Amazon?

Ναί Βαγγέλη, αυτό είναι.
Οι τιμές παίζουν, ανάλογα το αντικείμενο, από ελάχιστη έως και 20%. Αν βέβαια βρείς αυτό που θες στο Amazon.

Τελικά ο περισσότερος όγκος ήταν χαρτιά και νάυλον συσκευασίας. Αυτά ήταν μέσα
Ένα σκαρπέλο για κρίκους, κάποια (14) μπουκαλάκια stain σε διάφορες αποχρώσεις, ένα Sanding Sealer, μια Γιαπωνέζικη πέτρα τροχίσματος διπλής όψης 1000 και 6000 grid και αρκετά κομμάτια από διάφορα ξύλα, Ευρωπαϊκά Αφρικάνικα μέχρι και Αυστραλέζικα. Αυτά προορίζονται για ρυτινο-κατασκευές.

Attachments

• F08F059C-8A03-4342-83B9-76D4B6326B69.jpg
    F08F059C-8A03-4342-83B9-76D4B6326B69.jpg
    263 KB · Views: 240

Θα την ελεγα αυτη, παραγγελια πολυτελειας!
Ναί Βαγγέλη, αυτό είναι.
Οι τιμές παίζουν, ανάλογα το αντικείμενο, από ελάχιστη έως και 20%. Αν βέβαια βρείς αυτό που θες στο Amazon.

Τελικά ο περισσότερος όγκος ήταν χαρτιά και νάυλον συσκευασίας. Αυτά ήταν μέσα
Ένα σκαρπέλο για κρίκους, κάποια (14) μπουκαλάκια stain σε διάφορες αποχρώσεις, ένα Sanding Sealer, μια Γιαπωνέζικη πέτρα τροχίσματος διπλής όψης 1000 και 6000 grid και αρκετά κομμάτια από διάφορα ξύλα, Ευρωπαϊκά Αφρικάνικα μέχρι και Αυστραλέζικα. Αυτά προορίζονται για ρυτινο-κατασκευές.

Κιομως Γιωργο το επιβεβαιώνω φιλε.

ε καλά, τότε σας πιστεύω χα χα χα χα

Κάτι κάνεις λάθος...!!!

το ξέρω. δεν της αγοράζω ποτέ καλλυντικά... :flipout:
... και ούτε πρόκειται :flipout::flipout:

Μπάμπη καλορίζικες οι παραλαβές σου και καλές δημιουργίες !!

Ωραια και εκλεκτη παραγγελια αυτη, καλοριζικα!!

Τα χρωματα ειναι για ρητινη? Σκονη η υγρο? Τα ρεταλακια αυτα πως τα κοστολογουν?

Αυτο το σκαρπελακι για κρικους μεχρι τι διαμετρο βγαζει?

Ωραια και εκλεκτη παραγγελια αυτη, καλοριζικα!!

Τα χρωματα ειναι για ρητινη? Σκονη η υγρο? Τα ρεταλακια αυτα πως τα κοστολογουν?

Αυτο το σκαρπελακι για κρικους μεχρι τι διαμετρο βγαζει?

Τα χρώματα Μιχάλη είναι σε υγρό και είναι αυτά. Κοστολόγιο για τα ξύλινα ρεταλάκια θα βρείς εδώ.
Το σκαρπέλο αυτό ιδανικά βγάζει κρίκους με διάμετρο μέχρι 10 mm, υπολόγιζε όμως 8-9 mm γιατι τό 10 mm δεν θα το πετύχεις ποτέ.

Με τέτοια καλούδια Μπάμπη θα κάνεις θαύματα, έχεις πράμα που σαλεύει...

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με τέτοια καλούδια Μπάμπη θα κάνεις θαύματα, έχεις πράμα που σαλεύει...

Χώρο δεν έχω Παύλο... Και όρεξη. Καθόλου όμως.
Αυτό που σίγουρα έχω είναι μια τενοντήτιδα και στα δυό μου χέρια, στους αγκώνες κυρίως, μάλλον λόγω του κουβάλα-ξεκουβάλα μέσα έξω στην ταράτσα το τέρας των 60 κιλών. Δεν είμαστε για τέτοια πλέον. :bigcry:

Κρίμα. Αυτό το κουβαλα μέσα έξω είναι πρόβλημα σοβαρό. Καλό θα ήταν να τα είχαμε όλα, αλλά που θα πάει θα βρεθεί λύση αν υπάρχει όρεξη.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παραλαβη απο το amazon warehouse deals set εξαρτηματων ξυλοδεσιας με καβιλιες, το Wolfcraft 3750.

31249664157_1acc64d5bc_b.jpg

Μολις 16 ευρω μονο αυτα που βλεπετε στην φωτο. Δηλαδη μονο τα 2 εξαρτηματα και οι οδηγιες, χωρις την συσκευασια του, χωρις ενα τρυπανι 8μμ και χωρις καβιλιες 8μμ που περιεχει η συσκευασια. Αξιζουν τα warehouse deals!
Ειναι καταλληλο για συνδεσεις τυπου Τ, τυπου Γ και παραλληλες (ενωση σανιδων)

Εδω ενα βαρετο αλλα πολυ αναλυτικο βιντεακι για το πως λειτουργει. Στο 6:25 δειχνει την παραλληλη συνδεση ξυλων, που θα ειναι η κυρια χρηση του σε μενα.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Χώρο δεν έχω Παύλο... Και όρεξη. Καθόλου όμως.
Αυτό που σίγουρα έχω είναι μια τενοντήτιδα και στα δυό μου χέρια, στους αγκώνες κυρίως, μάλλον λόγω του κουβάλα-ξεκουβάλα μέσα έξω στην ταράτσα το τέρας των 60 κιλών. Δεν είμαστε για τέτοια πλέον. :bigcry:
Κατι τετοιο δεν θα εδινε λυση;
d0baf291b0a36bebe5de9a56db69026b.jpg

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

052f6b1d386313219374c7d24cccc2f0.jpg
Σήμερα πέρασα μια βόλτα από τα Jumbo για να πάρω πατάκια για το αυτοκίνητο και πετυχαίνω Αυτές της ταμπακιέρας ενάμιση ευρώ η μία λόγω του ότι δεν είχαν νάιλον όπως οι υπόλοιπες . Δεν ακολούθησαν και κάτι άλλα ψιλά για να κλείσει ο λογαριασμός διάφορα πινέλα δύο μεζούρες για τον πάγκο εργασίας ένα μαγνητικό στείλω για να ψαρεύω τις βίδες από τις ταμπακιέρας , Τέσσερις μαγνητικές ράβδος να τις δοκιμάσω για ενάμιση ευρώ μια χαρά δείχνουν και δύο βάσεις για κατσαβίδια.
Βέβαια δεν έμενα εκεί αφού ήθελα έναν δίσκο για το καινούργιο τροχό Όπου παράλληλα αγοράστηκαν μαρκαδόροι μολύβι για γυαλί αντάπτορας της knauf Και θήκη εργαλείων Stanley !!! Δεν κρατήθηκα και σήμερα!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Που να το βάλω αυτό ρε Κυριάκο; Στη ταράτσα; Θα με κράξουνε.

Η φτήνεια τρώει τον παρά Μάνο... καλορίζικα.

Ναι Μπαμπη στην Ταρατσα φιλε.
Βεβαια αν η ταρατσα ειναι συνιδιοκτητη οντως θα σε κραξουν.

Παραλαβη απο το amazon warehouse deals set εξαρτηματων ξυλοδεσιας με καβιλιες, το Wolfcraft 3750.

31249664157_1acc64d5bc_b.jpg

Μολις 16 ευρω μονο αυτα που βλεπετε στην φωτο. Δηλαδη μονο τα 2 εξαρτηματα και οι οδηγιες, χωρις την συσκευασια του, χωρις ενα τρυπανι 8μμ και χωρις καβιλιες 8μμ που περιεχει η συσκευασια. Αξιζουν τα warehouse deals!
Ειναι καταλληλο για συνδεσεις τυπου Τ, τυπου Γ και παραλληλες (ενωση σανιδων)

Εδω ενα βαρετο αλλα πολυ αναλυτικο βιντεακι για το πως λειτουργει. Στο 6:25 δειχνει την παραλληλη συνδεση ξυλων, που θα ειναι η κυρια χρηση του σε μενα.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Τα warehouse deals τα σπανε.
Απλα θελει να τα παρακολουθεις στενα.
Το ιδιο σετακι το πηρα στο μπλιστερ κιτ του με 23 ευρω επειδη το κουτι ειχε ενα τσακισμα.

Μανωλη ευκαιρια οι θήκες καλα εκανες και φορτωσες!

Μιχάλη αυτό το αεράκι της wolfcraft για καβίλιες είναι εξαιρετικά βολικό και σε φανταστική τιμή. Το είχα παρει 36 πριν κανένα χρόνο και το έχω ταράξει. Είναι πανευκολο στην χρήση, απλά δεν σηκώνει πάχος μεγαλύτερο των 3,2cm

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μιχάλη αυτό το αεράκι της wolfcraft για καβίλιες είναι εξαιρετικά βολικό και σε φανταστική τιμή. Το είχα παρει 36 πριν κανένα χρόνο και το έχω ταράξει. Είναι πανευκολο στην χρήση, απλά δεν σηκώνει πάχος μεγαλύτερο των 3,2cm

Ναι Δημητρη, πρεπει να ειναι πολυ βολικο ιδιως για τις παραλληλες συνδεσεις.
Εχω ενα αλλο της wolfcraft αλλα δεν μου παει στις παραλληλες ενωσεις, λιγο πιο δυσχρηστο. Εκανα βεβαια τη δουλεια μου αλλα μολις ειδα αυτη την τιμη στο αμαζον το πηρα το αλλο αμεσως.
Εδω το λινκ του απλου jig https://www.amazon.de/Meisterdübler...=1544034993&sr=8-2&keywords=Wolfcraft+4640000