Tι παραλάβαμε σήμερα..

Υπάρχουν και για μέταλλα ; αν ναι και γνωρίζεις δώσε λινκ Μιχάλη.
.

Ναι υπαρχουν. Βγαζει και η Dewalt στην ιδια σειρα για μεταλλα https://www.e-shop.gr/trypania-metalloy-extreme-2-dewalt-8x117mm-10-tem-dt5553-p-TLS.010611. Μπορεις να τα βρεις και μεμονωμενα http://www.mastoraki.gr/dewalt-dt5553-extreme-2-trypani-aeros-metalloy-8mm_544.html. Βγαινουν και κινεζικα που δεν τα συνιστω, φθειρονται αμεσως...guaranteed!!

Εγω χρησιμοποιουσα σε δραπανο με ελλατωματικο τσοκ τα τρυπανια μεταλλου με το εξαγωνο στελεχος της bosch που κανουν και για δραπανα με hex τσοκ. Ιδιο πραμα ειναι.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλησπερα προσφατα αγορασα μια ηλεκτροκολληση την Helix Minimax Power και ειπα να πω τις εντυπωσεις μου.
ηθελα να κανω μια κατασκευη στο μπαλκονι επειδη εχω γατες και αρκετες φορες τις βρηκα να κοβουν βολτες πανω στη κουπαστη.
η κατασκευη ξεκινησε με την ηλεκτροκολληση του πατερα μου μια Kemppi. Απλα επειδη ειχα προσβαση στην ηλεκτρκολληση μονο το
σαββατοκυριακο επειδη την χρησιμοποιει καθημερινα στη δουλεια του αποφασισα να παρω μια να κανω τη δουλεια πιο γρηγορα.
Λοιπον αρκετα μικρη και βολικη αρκετα ευκολη θα ελεγα στο ν κανεις καλο γαζι αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι 160 αμπερ.
με την Kemppi ειμουνα στα 60 αμπερ για να βγαινει η κολληση ανετα με την helix ειμουνα στα 90 αμπερ για να παρω την ιδια κολληση.
λειτουργει με ανεμιστηρακι για να μην ζεστενεται, κολλησα περιπου κανενα τριωρο δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα .Για τα λεφτα της και για την δουλεια που την θελω νομιζω οτι ειναι καλη αν και λιγο ξενερωσα με τα αμπερ αλλα σπανια θα μου χρειαστουν και τα 160 αμπερ και να μου χρειαστουν θα ξαναπαω στην πατρικη φροντιδα.

Καλοριζικη και καλοδουλευτη!
Χρησιμες παρατηρησεις αυτες, θα κοπιαρω το ποστ και στο νημα με τις ηλεκτροσυγκολλησεις.

Ευχαριστώ Μιχάλη. αγνοούσα ότι υπάρχουν τέτοια τρυπάνια. Σε ένα δράπανο μπαταρίας Makita που έχω το τσοκ δεν σφίγγει αρκετά καλά με αποτέλεσμα το τρυπάνι να γλιστράει και να δημιουργεί ολόκληρη πατούρα στο στέλεχος.
Ειδικά άμα θέλω να μεγαλώσω τη διάμετρο κάποιας τρύπας σε μέταλλο, το γλίστρημα είναι αναπόφεκτο.
Η επόμενή μου αγορά λοιπόν..

Εδώ και πόσο καιρό περιμένω να μου έρθουν κάποια πράγματα για να σας παρουσιάσω 2 μεγάλες κατασκευές που έχω κάνει... Να 'χεις έτοιμο το κείμενο και να περιμένεις για την τελική πινελιά... βάσανο! Ελπίζω πριν φύγει ο Γενάρης να τα έχω καταφέρει! Σήμερα πάντως ήρθε ο Άη Βασίλης, μια μέρα νωρίτερα, εκ Γερμανίας! GOP, GRO, GSR Mx2 και μια 3.0Αh. Καλή χρονιά σε όλους!

ergal.jpg

Καλοδούλευτα όλα. Μίλησε η ....ποιότητα.
Καλή Χρονιά.

Κ ημιτελή τα projects έχουν την δική τους χάρη πάντως.

Γιαννη καλοριζικα, ειναι καταπληκτικα εργαλεια ΟΛΑ τους!

Τα δυο πολυεργαλεια ειναι τα πιο ισχυρα της αγορας στο ειδος τους, ειδικα το GRO. Και το GSR ενα απιθανο κατσαβιδακι μινιατουρα με τεραστια ροπη για 4βολτο. Θα τα χαρεις παααρα πολυ!!

Τι έγινε ρε παιδιά?Ο άγιος Βασίλης είναι χουβαρντάς βλέπω. Σε όλους έφερε. Καλορίζικα και καλοδούλευτα σε όλους.
Ωραίες οι παραλαβές ειδικά αυτόν το καιρό. Εμένα επειδή δεν βλέπω να μου φέρνει τίποτα αυτές τις μερες,πήγα και πήρα μόνος μου 2-3 ψιλολο'ί'δια για να μην χαλάσει η παράδοση...
Από 2 ζευγάρια όλα τα μεγέθη των σφυγκτηρων του Lidl.(Με μια πρώτη δοκιμή στους μεσαίους ,φαινονται μια χαρά).Τα σπαστά γερμανοπολυγωνα καστανιας. 1 σετακι δίσκους λείανσης να υπάρχει κάβα. Και έναν σταθμό θερμού αέρα για τα μικρόηλεκτρονικά που ασχολούμαι καμιά φορά όταν χρειαστεί.
28da93c573c72f7254eb53becc41254a.jpg
3bdf7c990030419a4b0dfcabf2df3ecd.jpg

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελικα ηταν η μοιρα του να έρθει 2018 εστω και τελευταία μερα του ετους!!απο banggood.
01e3b6ec7b6ec382a6003bc2d985e3a9.jpg

Στάλθηκε από το MYA-L41 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μοναδικό εργαλείο στο είδος του.
fc34ca5fc748cc68757be7650f892137.jpg

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κάτι λίγα και από μένα!!!!
b1004d69e100538b2577891472b47b8c.jpg

Στάλθηκε από το CUBOT KING KONG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι έγινε ρε παιδιά σήμερα τελευταία μέρα του χρόνου ; είστε σοβαροί ; βάλατε τους Άϊ Βασίληδες να δουλέψουν υπερωρίες ; τι να πω..
καλορίζικα σε όλους λοιπόν. να τα χαίρεστε. καλές και ποιοτικές κατασκευές.
ο δικός μου Άγιος μου μήνυσε ότι δεν θα περάσει. τον έπιασε η μέση του λέει απ την υπερκόπωση λόγω πολλών παραγγελιών. :flipout::flipout:

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!

Καλορίζικα παιδιά.
Καλή χρονιά με περισσότερες παραλαβές

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χαμος με τις παραλαβες σημερα, καλοδουλευτα ολα συναδελφοι!!

Πηραμε και μεις το κατι τις μας σημερα για να κλεισει καλα ο παλιος ο χρονος και να ανοιξει πιο ομορφα ο νεος :)

44725364740_bd5eae78e2_b.jpg

Proxxon η τελευταια παραλαβη! Τσοκ ασυμμετρο για το τορνακι και τσοκ εως 5μμ για την ουρα του τορνου. Επισης και αρχοντικα τρυπανακια ξυλου για εναν συναδελφο.

Χρονια πολλα και παλι σε ολους!:happynewyearblue: