Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαλοδουλευτα Ανδρεα!

Ακομα χρειαζεσαι πενσα για να βγαλεις τα bits απο αυτες τις θηκες της Milwaukee, ή τις εχουν βελτιωσει επιτελους? :))

Παντως για impact bits καλο ειναι να αγοραζεις το μικροτερο δυνατον σετακι η ακομα καλυτερα, τα bits που χρησιμοποιεις πιο συχνα. 2-3 τυποι ειναι αυτοι συνηθως.
Εχω το μεγαλο σετ shockwave της Μilwaukee και χρησιμοποιω τα ιδια και τα ιδια bits, δηλαδη το #2 και 3 philips. Tσαμπα τα λεφτα δηλαδη, αν και ειναι ωραιο να βλεπεις το κουτι γεματο bits :)

Kαλοδουλευτα Ανδρεα!

Ακομα χρειαζεσαι πενσα για να βγαλεις τα bits απο αυτες τις θηκες της Milwaukee, ή τις εχουν βελτιωσει επιτελους? :))

Παντως για impact bits καλο ειναι να αγοραζεις το μικροτερο δυνατον σετακι η ακομα καλυτερα, τα bits που χρησιμοποιεις πιο συχνα. 2-3 τυποι ειναι αυτοι συνηθως.
Εχω το μεγαλο σετ shockwave της Μilwaukee και χρησιμοποιω τα ιδια και τα ιδια bits, δηλαδη το #2 και 3 philips. Tσαμπα τα λεφτα δηλαδη, αν και ειναι ωραιο να βλεπεις το κουτι γεματο bits :)
Ήταν τιμή σπέσιαλ 23 ευρω ειχε κάποια bit που δεν είχα απο το πιο μικρο σετ που βγάζει όντος δεν βγαίνουν εύκολα τα bit απο τις θήκες δεν ξερω γιατί τα εχουν στριμώξει έτσι

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μετά από κάμποσο καιρό απουσίας, βγήκαμε πάλι στις αγορές:

Αλφάδι sola 2m
https://www.johnart.gr/Catalogue/index.php?main_page=product_info&cPath=1_25&products_id=854

Πιστόλι θερμού αέρα B&D
https://www.e-shop.gr/pistoli-ilektriko-thermoy-aera-black-n-decker-2000-watt-kx2001-p-TLS.020695

20190224_101548_zpsw5sidtvs.jpg

καλορίζικα και καλοδουλευτα μαστορια

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοδουλευτα μαστορες!

Ωραια, λαμπερα και ποιοτικα φαινονται τα bits! Καλοριζικα Κωστη!

Δημητρη τι θα το κανεις το διμετρο αλφαδι?? :))
To πιστολι θερμου αερα εχει μεσα κατι σπατουλες (για να βγαζεις μπογιες απο ξυλο) με χερουλι που εχει το πιο ακριβο μοντελο? Καλοριζικα και σε σενα.

Κυρ δεν ξέρω για το δεκαετίας σετ σου αλλά το συγκεκριμένο σετ (made in China) που είχε βγάλει προσφορά ο Καφκας στην Black Friday και τώρα σε προσφορά το eshop είναι "κακό".

Το συγκεκριμενο σετακι ειναι ιδιας ποιοτητας και τιμης με αυτο της bosch και ενα παρομοιο που εβγαζε -και ισως βγαζει ακομα- η parkside.
Σιγουρα δεν ειναι σετ αξιωσεων/επαγγελματικο οπως δηλωνει και η τιμη του. Ομως ειναι μια χαρα σετακι για ερασιτεχνικες και σχετικα ηπιες εργασιες. Και πιο ομορφο απο τον ανταγωνισμο!

Σε καποιο μεγαλουτσικο ζορι θα τα παιξουν, σιγουρα, sooner or later -Guaranteed :))

Κυρ δεν ξέρω για το δεκαετίας σετ σου αλλά το συγκεκριμένο σετ (made in China) που είχε βγάλει προσφορά ο Καφκας στην Black Friday και τώρα σε προσφορά το eshop είναι "κακό".

Και το δικό μου,δεν άντεξε...

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω και ζητάω συγνώμη αν...αλλά ούτε από τις συγκεκριμένες λάμες είμαι ευχαριστημένος ούτε από αυτό το κινεζικό σετ της dewalt .

Και το δικό μου,δεν άντεξε...

Εγγυηση τα κιτρινακια Κωστα!!!

:flipout: