andreas1981
AVClub Enthusiast
- 26 March 2016
- 948
Ήταν τιμή σπέσιαλ 23 ευρω ειχε κάποια bit που δεν είχα απο το πιο μικρο σετ που βγάζει όντος δεν βγαίνουν εύκολα τα bit απο τις θήκες δεν ξερω γιατί τα εχουν στριμώξει έτσιKαλοδουλευτα Ανδρεα!
Ακομα χρειαζεσαι πενσα για να βγαλεις τα bits απο αυτες τις θηκες της Milwaukee, ή τις εχουν βελτιωσει επιτελους?)
Παντως για impact bits καλο ειναι να αγοραζεις το μικροτερο δυνατον σετακι η ακομα καλυτερα, τα bits που χρησιμοποιεις πιο συχνα. 2-3 τυποι ειναι αυτοι συνηθως.
Εχω το μεγαλο σετ shockwave της Μilwaukee και χρησιμοποιω τα ιδια και τα ιδια bits, δηλαδη το #2 και 3 philips. Tσαμπα τα λεφτα δηλαδη, αν και ειναι ωραιο να βλεπεις το κουτι γεματο bits![]()
Κυρ δεν ξέρω για το δεκαετίας σετ σου αλλά το συγκεκριμένο σετ (made in China) που είχε βγάλει προσφορά ο Καφκας στην Black Friday και τώρα σε προσφορά το eshop είναι "κακό".
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω και ζητάω συγνώμη αν...αλλά ούτε από τις συγκεκριμένες λάμες είμαι ευχαριστημένος ούτε από αυτό το κινεζικό σετ της dewalt .
Και το δικό μου,δεν άντεξε...
Εγγυηση τα κιτρινακια Κωστα!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.