Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλησπερα κυριοι..Καλοριζικες οι παραλαβες σας.Αυτο το τρυπανι που φτιαχνει μπαλα ξυλου πρωτη φορα το βλεπω και ειναι παρα πολυ ενδιαφερον..Αν επιτρεπεται ποσο σου κοστισε;
Και εδω μια σημερινη παραλαβη απο amazon.Proxxon scroll saw band.Το πλατος της κορδελας ειναι μολις 1.3 χιλιοστα.Το βραδυ θα δοκιμαστει για εντυπωσεις
81bb0000bcc998ffcc97d4c193fea048.jpg

Στάλθηκε από το IQ1019N μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
16 από aliexpress..

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχεις λινκ Παυλο, ειναι παρα πολυ ενδιαφερον αυτο αν και μου φαινεται απιθανο να εχει δωσει δικαιωματα πωλησης η Proxxon εκει. Μακαρι!

κ. pavlos49 ενα αναλυτικό review απο εςας θα ηταν χρήσιμο γιατι το ζαχαρωνα καιρο τωρα αλλα ολο το ανέβαλα.. Επισης κ.Babis μας πρόλαβαν στην υλοποίηση αλλα η αρχική ιδέα υπηρχε εδω και καιρο και εγινε σε ενα πολυσυχναστο καταστημα στη Συγγρού με κάποιον που δεν καταλάβαινε τι λέγαμε :Ρ ελπιζω τωρα με οπτικοακουστικο υλικό να το δει κ να καταλάβει!!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

κ. pavlos49 ενα αναλυτικό review απο εςας θα ηταν χρήσιμο γιατι το ζαχαρωνα καιρο τωρα αλλα ολο το ανέβαλα.. Επισης κ.Babis μας πρόλαβαν στην υλοποίηση αλλα η αρχική ιδέα υπηρχε εδω και καιρο και εγινε σε ενα πολυσυχναστο καταστημα στη Συγγρού με κάποιον που δεν καταλάβαινε τι λέγαμε :Ρ ελπιζω τωρα με οπτικοακουστικο υλικό να το δει κ να καταλάβει!!

Κωστή μου, πολύ σημαντική η ιδέα πρέπει να υλοποιείται κιόλας.
Καλά αυτά τα τρυπανάκια του Παύλου αλλά με δύο ελαττώματα.
1ον είναι για μικρά έως πολύ μικρά μεγέθη και
2ον η τρύπα στη μέση που κάνει το τρυπάνι.
Εκτός αν το θες για να φτιάχνεις κομπολόγια... :grinning-smiley-043

Αυτή η τεχνική μου αρέσει πολύ περισσότερο... Αν δεν είχα σκοπό να φτιάξω το jig θα την ακολουθούσα, αν και δεν θέλει τίποτε ιδιαίτερο, μόνο να έχεις τα κατάλληλα ποτηροτρύπανα.

STEP-13.jpg

Υπάρχουν και σκέτα, χωρίς τρυπάνι, βέβαια σε μικρά μεγέθη, αν θες μεγάλα πας στο άλλο όπως αυτό που σκέφτεσαι.

Παραλαβη αναλλωσιμων απο Vida.gr μαζι και τα γερμανικα για τα πομολα που εφτιαξα και μια φορμα ερφασιας μιας χρησης.

20190405-193208.jpg

Και απο το Leroy Merlin του οποιου θεωρω το ταπερ στα 10 ευρω αξίζει τα λεφτα του.

20190406-134307.jpg

Κυρ ωραια τα πομολακια !! Μπηκα και ειδα στο vida.gr και οι τιμες ειναι χωμα!!

Εφοδιασμος εργαλειοθηκης με συρταρακια!
Ωραίος.
Σαν αυτήν....;

https://www.stanleycenter.gr/ergale...STAK-ME-2-SYRTARIA-FATMAX-STANLEY-FMST1-71969

Εγώ θέλω κάποια στιγμή μια ταμπακιέρα ώστε να βάζω τέτοια αναλώσιμα αλλά ψάχνω κάτι ανθεκτικό...
Έχω 2 απλές των 3-4 ευρώ αλλά είναι ευαίσθητες...
Λέω να πάω σε κάτι τέτοιο..
https://www.stanleycenter.gr/ergale...iera-me-metallika-koympomata-stanley-1-97-517

Φενεται πολύ ανθεκτική....

Κυριάκο μεγειά και ευχαριστούμε για την γνωστοποίηση του μαγαζιού. Έχει καλές τιμές και βίδες πάντα χρειάζονται.
Κώστα, ότι και αν επιλέξεις χρειάζεσαι αρκετά κομμάτια επειδή βίδες υπάρχουν πολλές και διάφορες - αν θες να φαίνεται νοικυρεμένα, να έχεις πχ 5 ίδιες ταμπακιέρες και 2 ίδιες συρταριέρες. Αυτές του λιντλ συμφέρουν με 10 ευρώ την συρταριέρα και 4 την ταμπακιέρα. Για να πας σε αντίστοιχο πλήθος σε Stanley θα σου φύγει μισό μηνιάτικο.

Και μια σημερινη παραλαβη απο τον Mr Long!!!

56481787-1781246725310834-5443770605574815744-n.jpg

Φανερωνει και την παραγγελια που εριξα την προηγουμενη εβδομαδα!
Ωπα!
Καλώς να παραλάβεις Κυριάκο το εργαλείο σου. Ανεβαίνεις επίπεδο..