Όχι άλλα τι άλλο να βάλω; έγραψα ότι ήδη έχει επιστραφειΤο εχεις στα χερια σου για να το επιστρεψεις?
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι άλλα τι άλλο να βάλω; έγραψα ότι ήδη έχει επιστραφειΤο εχεις στα χερια σου για να το επιστρεψεις?
Ενώ έλεγε ότι θα παραδοθεί 13 με 15 το γύρισε πισωΌχι άλλα τι άλλο να βάλω; έγραψα ότι ήδη έχει επιστραφει
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραίες παραλαβές Κώστα. Η μπαλαντέζα SAS φαίνεται πολύ ποιοτική. νομίζω έκανες πολύ καλή επιλογή. εγώ πάντως για την ηλεκτροκόλληση θα έπαιρνα με δυομισάρι καλώδιο. μην προβληματίζεσαι όμως, μια χαρά είναι για τη χρήση που θέλεις.
Ευχαριστώ Γιώργο....
Μου φενεται θα πάρω καμία 15αρα τρέχον μέτρο 2.5αρα.και θα φτιάξω μια να υπάρχει για οπότε χρειαστεί..
![]()
Θύσανους ναυαρχίδες από την Αμερική και ένα σαπούνι με άρωμα λεβάντα, ξύλο φέρετρου και όζον...
Ή όπως λέει ο ποιητής "The scent of lavender with a soothing undertone that is somehow familiar yet unnatural. After the lavender fades all that remains is something resembling coffin wood and ozone, a disturbingly pleasant combination. "
Ναι, τι;
Smells like home...
Γίνεται να μην αρέσει σε έναν Tzimisce τέτοιο άρωμα;![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.