Tι παραλάβαμε σήμερα..

Όχι άλλα τι άλλο να βάλω; έγραψα ότι ήδη έχει επιστραφει

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ενώ έλεγε ότι θα παραδοθεί 13 με 15 το γύρισε πισω
23604e46ede814bfa3d325b70754160d.jpg

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για να δουμε τι θα σου απαντησουν.
Παντως οπως σου ειπα, μην ανησυχεις για τα χρηματα, με το ενα η τον αλλο τροπο, αργα η γρηγορα θα τα παρεις πισω. Ειναι εγγυηση το αμαζον.
Παντως η φιλη σου δεν επρεπε να δεχτει να σε εξυπηρετησει αφου ηταν υπο μετακομιση και εμφανως σε αδυναμια να παραλαβει.

Συναρμολόγησα τό καβαλέτο Stihl γιά κοπές ξύλων,πολύ προσεγμένη κατασκευή από ξύλο οξιά,πατάει καλά κάτω.
Γιά όλα έχουν προβλέψει οι Γερμανοί,έχει χοντρό λάστιχο (τό μαύρο) πού αγκαλιάζει τό πρός κοπή ξύλο καί τό λάστιχο χώνεται σέ ένα άνοιγμα τής κάτω οριζόντιας τραβέρσας,καί έτσι πανεύκολα σφίγγει τό πρός κοπή ξύλο,χωρίς να μετακινείται κατά τήν κοπή.
Εχει καί ένα μεταλλικό πείρο πού χρησιμεύει γιά νά τό κρατάει σταθερά ανοιχτό.

ka610.jpg

ka110.jpg

ka210.jpg

ka310.jpg

ka410.jpg

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σάς ευχαριστώ όλους συνάδελφοι,τήν καλημέρα μου.-bye-

Τελικός στο θέμα μπαλαντεζα επιλεκτηκε μια 3Χ1.5 των καθώς δεν μου χρειαζονται σε απαιτήσεις φορτίου των 3Χ2.5 ....ακόμα και για inverter ηλεκτροκολληση(αρκεί να είναι ξετυλιγμενο όλο το καρουλι)...
Οπότε παραληφθεί μια SAS με έξτρα καλωδιο 4 μέτρων που βολεύει θαρρω παραπολυ.....στα 50 ευρώ από Practiker.
Στην τελευταια μια του lidl 8ετιας και μια πιο παλιά που έχει φάει τα ψωμιά της...
Επισεις παραληφθεί και το σετάκι τρυπανιων μετάλλου της Bosch που είχε το eshop σε προσφορά...Πολύ ωραία η θήκη με λαδωμένα μάλιστα τα τρυπανια...!!!

url=https://postimg.cc/xXF3x7rW]
20190617-143433.jpg
[/url]

Kαλοριζικα Κωστη, χρησιμα εργαλεια και η βαρβατη μπαλαντεζα και το σετ τα τρυπανακια της Βosch!

Μου εφεραν και μενα σημερα απο το Χιωτικο toolshouse ενα τρυπανακι απο την πολυ καλη σειρα για γυαλι/κεραμικα της Bosch, μεγεθους 3μμ που μου ελειπε.
48081621428_ecf17f7f91_b.jpg

καλορίζικα παιδιά αυτην την μπαλαντεζα την ήθελα και εγω πολύ αλλα τελικα πηρα την πιο μικρή στα 20 μέτρα παλι της sas

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλορίζικο το τρυπανακι Μιχαλη..

Ευχαριστώ παιδιά..

Η μπαλαντεζα αγοράστηκε με γνώμονα την ευχρηστία και το έξτρα καλωδιο έπαιξε το ρόλο του...

Αντρέα η SAS βγάζει και 20 μέτρα. ;

Καλορίζικο το τρυπανάκι Μιχάλη, πρέπει να κάνει εξαιρετική δουλειά (αν θυμάμαι καλά από τις δοκιμές σου)

Ωραίες παραλαβές Κώστα. Η μπαλαντέζα SAS φαίνεται πολύ ποιοτική. νομίζω έκανες πολύ καλή επιλογή. εγώ πάντως για την ηλεκτροκόλληση θα έπαιρνα με δυομισάρι καλώδιο. μην προβληματίζεσαι όμως, μια χαρά είναι για τη χρήση που θέλεις.

IMG-20190618-115941.jpg

Θύσανους ναυαρχίδες από την Αμερική και ένα σαπούνι με άρωμα λεβάντα, ξύλο φέρετρου και όζον...
Ή όπως λέει ο ποιητής "The scent of lavender with a soothing undertone that is somehow familiar yet unnatural. After the lavender fades all that remains is something resembling coffin wood and ozone, a disturbingly pleasant combination. "

Ναι, τι;

Smells like home...

Γίνεται να μην αρέσει σε έναν Tzimisce τέτοιο άρωμα; :flipout:

Ωραίες παραλαβές Κώστα. Η μπαλαντέζα SAS φαίνεται πολύ ποιοτική. νομίζω έκανες πολύ καλή επιλογή. εγώ πάντως για την ηλεκτροκόλληση θα έπαιρνα με δυομισάρι καλώδιο. μην προβληματίζεσαι όμως, μια χαρά είναι για τη χρήση που θέλεις.

Ευχαριστώ Γιώργο....
Μου φενεται θα πάρω καμία 15αρα τρέχον μέτρο 2.5αρα.και θα φτιάξω μια να υπάρχει για οπότε χρειαστεί..

IMG-20190618-115941.jpg

Θύσανους ναυαρχίδες από την Αμερική και ένα σαπούνι με άρωμα λεβάντα, ξύλο φέρετρου και όζον...
Ή όπως λέει ο ποιητής "The scent of lavender with a soothing undertone that is somehow familiar yet unnatural. After the lavender fades all that remains is something resembling coffin wood and ozone, a disturbingly pleasant combination. "

Ναι, τι;

Smells like home...

Γίνεται να μην αρέσει σε έναν Tzimisce τέτοιο άρωμα; :flipout:

χαχαχα, αμα ξεθυμανει η λεβαντα μυριζει ξυλο φερετρου και οζον :flipout:

Καλοριζικο Μιχαλη, οντως πολυ ενδιαφερουσα κρεμα ξυρισματος ιδιως η μεταμυρωδια της (after smell?:) αλλα ο ποιητης δεν ειναι συγκεκριμενος και μαλλον αστειευεται! Ξυλο φερετρου μπορει να ειναι απο Καρυδια και μαονι μεχρι δρυ και κερασια :)

Oι θυσανοι αυτοι τι ξεχωριστο εχουν?

Να σου πω την αλήθεια, κάτι σε κέδρο μου έρχεται στη μύτη, στο πιο σκοτεινό του. :flipout:

Αυτοί είναι ένας 24mm Super High Density ασβός και ένας 26mm silvertip.
Κορυφαίοι ασβοί και οι δύο, θέλει σκέψη το που θα μπουν γιατί κόστισαν από 40$ + τα μεταφορικά ο καθένας.
Μπαίνουν σε ακριβά πινέλα (>100 ).

Εδω και διαστημα επισεις εχει πεσει στα χερια μου ενα εκκεντρο τριβειο της Einhell οπου φιλος δεν το χρειαζοταν,αφου δεν τον βολεψε, το κοιταξα εξονυχιστηκα και ηταν σε αριστη κατασταση...μαλιστα ειναι ρυθμιζομενο οπως το ηθελα δηλαδη....

https://www.skroutz.gr/s/4311861/Einhell-TE-RS-40E.html

Το εχω χρησιμοποιησει 2 φορες εως τωρα και το μονο θεμα του ειναι οταν πιεζεται υπερβολικα....απο την αλλη η δυναμη του ειναι σε ικανοποιητικα επιπεδα και φυσικα καμια σχεση με ενα παλμικο τριβειο.....

https://ibb.co/d2sBf41