Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστω Αντωνη!

Καλοριζικα Κωστα!

Καλη φαινεται η μασκα για εργασιες οπου η κανονικη μασκα με τα φιλτρα δεν βολευει ειτε ειναι too much καποιες φορες.
Τα σκουρα γυαλια για εργασιες υπο το φως του ηλιου?

για την παρεα/συνοδεια στο σκοπευτηριο

δυστυχως ο Ρουσακης δεν βρηκε (εψαξε για μενα) αυτο που ενας κακος εμπορος ειχε διαθεσιμο. Ανταλλακτικη δαγκανα για τον πριτσιναδορο.

η μασκα μου φαινεται ακπως μεγαλη, αλλα τα λαστιχα ρυθμιζονται με κλιπ

Πιο μετά θα σας γράψω και τι ψάρια πιάνουν. Με τιμή 6,8 έκαστη, λογικά πρέπει να τα τηγανίζουν κιόλας........

Φαινονται...κακοφημες, παντως :)
Εδω που τα λεμε, και οι bosch καπου τοσο και πιο ακριβες ειναι (αναλογα και το μηκος).
Ειναι for wod and metal;

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Φαινονται...κακοφημες, παντως :)
Εδω που τα λεμε, και οι bosch καπου τοσο και πιο ακριβες ειναι (αναλογα και το μηκος).
Ειναι for wod and metal;

Ξύλου υποτίθεται με προστασία απο καρφιά,το οποίο δεν το χρειαζόμουν αλλά δε βρήκα άλλες..

Ωραιες φαινονται Νικολα, καλοδουλευετες!

Αν ειναι και για καρφια, μαλλον θα ειναι αρκετα αργες στο κοψιμο του ξυλου, πραμα λογικοτατο.

Οι εντυπωσεις σου μετα την χρηση θα ειναι πολυ ενδιαφερουσες για τις συγκεκριμενες λαμες!

Μιχάλη,Κώστα και Νίκο καλορίζικα οι παραλαβές σας...

Κώστα τέτοια μάσκα έχω πάρει κατά καιρούς....το μόνο μείον είναι η μη πολυ καλή εφαρμογή στο άνω μέρος της μύτης. ..Κατά άλλα μια χαρά την δουλειά κάνει.

Νίκο μηπως οι συγκεκριμενες λαμες είναι για παλετα...;
Δηλ κάνει για ξύλο και κοβει και καρφί χωρίς έχει θέμα...

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κώστα τέτοια μάσκα έχω πάρει κατά καιρούς....το μόνο μείον είναι η μη πολυ καλή εφαρμογή στο άνω μέρος της μύτης. ..Κατά άλλα μια χαρά την δουλειά κάνει.
.

μαλλον εινι θεμα προσωπου..στο δικο μου καθεται καλα στη μυτη αλλα στο πηγουνι θελει σφιξιμο

Παραλαβη σφυριου Facom σημερα!
Το θυμηθηκε και μου το εστειλε μολις το παρελαβε η Protools, χωρις επιβαρυνση μεταφορικων οπως μου ειχε υποσχεθει.
https://protool.gr/facom-205c-20-sfyri-mhxanikoy

Σφυρι κεφαλης 200γρ. κεφαλης της Facom. Στη φωτο μαζι με το Bosch και το Stanley, βαρους κεφαλης 500 και 300γρ. αντιστοιχα.
48982312116_b5e562ffb9_b.jpg

Θαυμασιο σφυρακι πιο φινετσατο και πιο περιποιημενο απο το παρομοιο Stanley. Η αντιολισθητικη λαβη απο γραφιτη εχει εξαιρετη αισθηση.

Εδω οι κεφαλες των σφυριων. Στη φωτο μπηκαν και τα δυο μικρα σφυρακια μοντελισμου, 70 και 20γρ. βαρους αντιστοιχα.
48981752183_7cb1d7e989_b.jpg

Οι κεφαλες των Facom και Stanley ειναι κολλημενες με εποξικη κολλα. Η κεφαλη του Bosch δεν ειναι κολλημενη με τιποτα, το σφυρι ειναι one piece, μονοκομματο :grinning-smiley-043

Aξιζει το premium που πληρωνεις για το Facom? Αντικειμενικα μιλωντας, για DIY αλλα και γενικοτερα, οχι! Tα Stanley ειναι μια χαρα εργαλεια αν θες ποιοτικο σφυρι.

Υποκειμενικα μιλωντας ομως...ναι αξιζει, ειδικα αν εχεις κολλημα με τα εργαλεια! :)
Ειναι αλλη αισθηση ενα τετοιο εργαλειο και το χαιρεσαι καθε φορα που το βλεπεις και που το πιανεις. Νομιζω οτι τα 5 ευρω παραπανω απο το Stanley δεν ειναι απαγορευτικα.

Συγχαρητηρια για το καινουριο "μωρο" Μιχαλη , να το χαρεις και καλοδουλευτο!

Ειμαι και εγω λατρης της Facom...οπως και της Wiha,Knippex,Kirschen,Bessey,Pfeil,Incra,Woodpecker,Lie Nielsen,Veritas ,Festool,Rupes,Mafell,Felder.... και η λιστα δεν τελειωνει!

Eυχαριστω Γιωργο, αλλη χαρη πραγματικα εχουν καποια εργαλεια αλλα και ..αλλη τιμη!

Τα woodpeckers και veritas που αναφερεις παραπανω ειναι αλλο πραμα σε εργαλεια χειρος. Αλλο επιπεδο, τι να λεμε τωρα.
https://www.woodpeck.com/
http://www.veritastools.com/Home.aspx

Ενα φιλαρακι μου Βραζιλιανος,ταξιδευει και ειναι Μοναχο,τον εστειλα να παει στο μαγαζι της Dictum και τρελαθηκε, μπες μετα στο site τους να δεις τι εχουνε...

και οπως λεμε εδω "λυπαμαι για το (αδειασμα απο) το πορτοφολι σου" ....Εργαλεια ειναι κατι το φανταστικο για μενα και δεν τελειωνουν ποτε!