Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δεν είναι πολυμετράκι για την ακρίβεια όπως έγραψε ο Μιχάλης, παρά μόνο δοκιμαστικό τάσης πράγμα που το κάνει ακόμα ακριβότερο αλλά είναι ωραίο το άτιμο.

Έχει μόνο 2 κουμπιά, ένα on/off και ένα για το φακό (δεν πρόλαβα να ελέγξω και να αλλάξω τις 2 ΑΑΑ μπαταρίες της συσκευασίας που μάλλον ήταν παλιές, αλλά ο φακός δεν τυφλώνει κιόλας. Μάλλον είναι αρκετά συγκεντρωμένη η δέσμη του, το λες και λογικό). Μετράει τάση και συνέχεια με ηχητική και οπτική ένδειξη.

Έχασα το προηγούμενο «κοινό» πολύμετρο και βλέποντας το σκέφτηκα πως 9 στις 10 περιπτώσεις το δοκιμαστικό τάσης με καλύπτει. Amperes ή οτιδήποτε άλλο μετράει ένα πλήρες πολύμετρο δεν είχα χρειαστεί σχεδόν ποτέ.

Για κλασικό πολύμετρο Milwaukee πας σε τριψήφιο γεμάτο νούμερο. Αυτό κάνει μόνο 80 !! αλλά προσωπικά με καλύπτει σχεδόν απόλυτα.

Είναι μικρό, εύκολο, αξιόπιστο υποθέτω, έξυπνα σχεδιασμένο και καλής κατασκευής.

Αγορασμένο από https://ergalia.gr/lorgana-metrisis-polymetra-dokimastikis-tasis/9452-2212-20.html

Πανέμορφο ! Είναι από τα εργαλεία που θες να είναι σοβαρό σε μετρήσεις . Κουμπάκια διακόπτες όλα στον κουβά . Απλό και επαγγελματικό .Είναι πανέμορφο . Το θέλω ..

Καταλαβαίνει μόνο του ac dc ; Αν θέλεις μετρήσεις αμπέρ;

Μονο του.Δεν ειναι true rms, δεν μετραει αμπερ. Σιγουρα δεν θα ειναι ακριβειας, ΑΛΛΑ για πρωτο εργαλειο onsite ειναι ενα απο τα ιδανικα για γρηγορες μετρησεις και απεικονιση τυχον προβληματων.
Στη ουσια ειναι μια τσιμπιδα σε μορφη πολυμετρου. Γιατι υπαρχουν απο παλια τσιμπηδες που δειχνουν ταση και συνεχεια κυκλωματος αλλα χωρις οθονη, καποια ακριβα μοντελα μονο με μικρες οθονες στο ενα ακρο.
B38767C2-912A-4825-93B9-756442C6E2F6.jpg26F0A5CD-F42A-4754-9D48-8B4B8E1C1226.jpeg

Τα fluke δεν είναι αυτά που κοστίζουν όσο ένα μηνιατικο ;...

Εγώ θέλω και Amper γιατί μετράω βηματικα μοτέρ οπότε δεν μου κάνει για 80 το Milwaukee...

Εξαρταται τι θες, εγω πηρα αμπεροτσιμπηδα fluke με ενα μεροκαματο.

Πρίν 20 μέρες περίπου μου έκαναν δώρο αυτό το μικρό. Πολύ καλό και κυρίως πολύ βολικό.
Μπορείς να το κουβαλάς άνετα στην τσέπη σου σαν ένα απλό κινητό.

MM_P3_mit_tasche.jpg

Σημερινές παραλαβές....
Από Κινα :κλιπ για τα πατάκια του αυτοκινήτου, μπρελόκ για τις κατασκευές μου και ένα πολύ ωραίο και ελπιζω χρήσιμο gadgetaki της xiaomi. Μετράει με λέιζερ και το πέτυχα τις μέρες με τις εκπτώσεις μόλις 17 ευρώ! Λίγο που το έψαξα έχει πάρα πολλές ρυθμίσεις.... Θα κάνω καιρό να το μάθω! Από toolstore ένα δεύτερο wolf craft 40mm ένα χάρακα γωνιακό ένα τρύπανακι 3mm για ξυλο (γιατί τα χάνω ή τα σπάω) και ένα εξάρτημα για τρίψιμο της proxon το οποίο ελπίζω να μην έχει θέμα στο δικό μου parkside και να με βοηθήσει στο τρίψιμο σε κάποια σημεία που δεν με βολεύει τίποτα άλλο.
f2b617d3cb6ba0f7f5da0075ac34a0e0.jpg
96cfb05b810ec66ddc6cc706d827e568.jpg

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σημερινές παραλαβές....
Από Κινα :κλιπ για τα πατάκια του αυτοκινήτου, μπρελόκ για τις κατασκευές μου και ένα πολύ ωραίο και ελπιζω χρήσιμο gadgetaki της xiaomi. Μετράει με λέιζερ και το πέτυχα τις μέρες με τις εκπτώσεις μόλις 17 ευρώ! Λίγο που το έψαξα έχει πάρα πολλές ρυθμίσεις.... Θα κάνω καιρό να το μάθω! Από toolstore ένα δεύτερο wolf craft 40mm ένα χάρακα γωνιακό ένα τρύπανακι 3mm για ξυλο (γιατί τα χάνω ή τα σπάω) και ένα εξάρτημα για τρίψιμο της proxon το οποίο ελπίζω να μην έχει θέμα στο δικό μου parkside και να με βοηθήσει στο τρίψιμο σε κάποια σημεία που δεν με βολεύει τίποτα άλλο.

Με γειες !

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σημερινές παραλαβές....
f2b617d3cb6ba0f7f5da0075ac34a0e0.jpg
96cfb05b810ec66ddc6cc706d827e568.jpg

Καλοριζικα. Το xiaomi ενδιαφερον, σε εξισου καλη τιμη ειμαι ακομη.

Kαλοριζικα τα Χριστουγεννιατικα δωρα Δεσποινα!!

Το γκατζετακι της Χiao mi ειναι απιθανο. Δεν υπαρχει δευτερο, πιο ελαφρυ, πιο μικρο, με τοσες λειτουργιες σε τετοια τιμη και 40 μετρα εμβελεια!!

Εχει κυκλοφορησει και μια βελτιωμενη εκδοση με μεγαλυτερη χωρητικοτητας μπαταρια στα 220mAh.

Σας ευχαριστώ και πάλι! Όσο για το xiaomi είναι το πρώτο που έχει αγγλικές οδηγίες. Και έχω πάρει πολλά xiaomi... Όχι βεβαια ότι κατάλαβα και πολλά.... Θα το πάρω αύριο μαζί μου στο σχολείο που έχω μεγάλους χώρους να παίξω....
.. Συγνώμη να μετρήσω ήθελα να γραψω

Σας ευχαριστώ και πάλι! Όσο για το xiaomi είναι το πρώτο που έχει αγγλικές οδηγίες. Και έχω πάρει πολλά xiaomi... Όχι βεβαια ότι κατάλαβα και πολλά.... Θα το πάρω αύριο μαζί μου στο σχολείο που έχω μεγάλους χώρους να παίξω....
.. Συγνώμη να μετρήσω ήθελα να γραψω

αν δεν έχεις ογκομετρήσεις και πυθαγόρεια είναι απλό στην χρήση του. Ποιο μοντέλο είναι?? Ουσιαστικά βέβαια δεν είναι XIAOMI απλά κάτω από την εποπτεία της XIAOMI, φτιαγμένο από άλλους κατασκευαστές...

Φρέσκια παραλαβή BOSCH - ΣΕΤ GSB 18V-60 C Κρουστικό Δραπ/δο και GDX 18V-EC Μπουλονόκλειδο Σε L-Boxx (2x4.0Ah)

https://www.skroutz.gr/products/show/32095208

IMG_20191219_083224.jpg

Σχετικά με τη σειρά 12V, σκέφτομαι να δώσω το κατσαβίδι GSR 10.8V-Li και το παλμικό GSR 10.8V-Li που εχώ και να πάρω το GSR 12-35 FC με όλα τα αξεσουάρ του (βιδωτό, γωνιακό, έκκεντρο και κουμπωτό τσοκ). Τα θεωρώ εξαιρετικά χρήσιμα

Κάτι τέτοιο δηλαδή...
https://www.gotools.de/elektrowerkz...fc-mit-4-aufsaetzen-2x-3-0ah-lad_120154_11152

Last edited by a moderator: