Μάλιστα.....
Δεν έχω γνώση επί του θέματος και τι πραγματικά βολεύει για αυτό και είπα να δοκιμάσω αυτόν....
Αν δεν αξίζει γενικος οπως λες να τον επιστρέψω πίσω...και να πάρω αυτόν που λες...
Να τον κρατήσεις και να πάρεις και τον άλλον. :BDGBGDB55: Δεν είναι καθαρός απογυμνωτής αλλά σαν κόφτη και πρέσσα ακροδεκτών θα το χρειαστείς αργά ή γρήγορα. Για μένα είναι πιο χρήσιμο εργαλείο από ένα απογυμνωτή. Καθάρισμα καλωδίων κάνεις με αναπτήρα, μαχαίρι, ψαλίδι ή κοφτάκι γενικής χρήσης κλπ.
Peace Brothers, Peace!!! Μιχάλη και αυτόν που έβαλες τον απογυμνωτή έχω (σε άλλη μάρκα), και την πρέσσα και άκομα πολλούς διαφόρων μορφών απογυμνωτές (και έχω αρχίσει να χαρίζω μάλιστα ότι δεν μου αρέσει). Όλοι κάνουν δουλειά. Εγώ αυτό που πρότεινα είναι να κρατήσει την πρέσσα γιατί θα του χρειαστεί και σε άλλες τυχόν εργασίες και να πάρει και τον άλλο. Και ότι βολευτεί. Εσένα πχ, δεν σου κάνει ο Knipex. Εγώ πάλι τον βολεύομαι πολύ. Αλλά κατα βάση χρησιμοποιώ για ηλεκτρολογικές δουλειές και για ευκολία αυτή την πένσα της Knipex και όταν είναι μικρής διατομής καλωδιάκα προτιμώ τον αναπτήρα (τα δόντια δεν με βολεύουν :grandpa.
Peace Brothers, Peace!!! Μιχάλη και αυτόν που έβαλες τον απογυμνωτή έχω (σε άλλη μάρκα), και την πρέσσα και άκομα πολλούς διαφόρων μορφών απογυμνωτές (και έχω αρχίσει να χαρίζω μάλιστα ότι δεν μου αρέσει). Όλοι κάνουν δουλειά. Εγώ αυτό που πρότεινα είναι να κρατήσει την πρέσσα γιατί θα του χρειαστεί και σε άλλες τυχόν εργασίες και να πάρει και τον άλλο. Και ότι βολευτεί. Εσένα πχ, δεν σου κάνει ο Knipex. Εγώ πάλι τον βολεύομαι πολύ. Αλλά κατα βάση χρησιμοποιώ για ηλεκτρολογικές δουλειές και για ευκολία αυτή την πένσα της Knipex και όταν είναι μικρής διατομής καλωδιάκα προτιμώ τον αναπτήρα (τα δόντια δεν με βολεύουν :grandpa.
Προς αρση καθε παρεξηγησης, με το πατριωτακι μου δεν υπαρχει ουτε θα υπαρξει ποτε θεμα. Ετσι "μαλωνουμε" και διαφωνουμε και στην πραγματικοτητα))
Παραλαβή από αγγλική αμαζόνα just before Brexit
Το μόνο σπαστικό είναι ότι σφυράει συνέχεια αν δεν είναι σωστό το leveling και δεν γίνεται να το απενεργοποιήσεις
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B072LQSPZC/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o05_s00?ie=UTF8&psc=1
Sent from my iPhone using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.