Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μάλιστα.....
Δεν έχω γνώση επί του θέματος και τι πραγματικά βολεύει για αυτό και είπα να δοκιμάσω αυτόν....
Αν δεν αξίζει γενικος οπως λες να τον επιστρέψω πίσω...και να πάρω αυτόν που λες...

Θα ελεγα να τον επιστρεψεις Κωστη, δεν θα σε βολεψει.
Ο αλλος ειναι πολυ καλυτερος, για την ακριβεια ο καλυτερος τυπος απογυμνωτη καλωδιων κατα την γνωμη μου.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μάλιστα.....
Δεν έχω γνώση επί του θέματος και τι πραγματικά βολεύει για αυτό και είπα να δοκιμάσω αυτόν....
Αν δεν αξίζει γενικος οπως λες να τον επιστρέψω πίσω...και να πάρω αυτόν που λες...

Να τον κρατήσεις και να πάρεις και τον άλλον. :BDGBGDB55: Δεν είναι καθαρός απογυμνωτής αλλά σαν κόφτη και πρέσσα ακροδεκτών θα το χρειαστείς αργά ή γρήγορα. Για μένα είναι πιο χρήσιμο εργαλείο από ένα απογυμνωτή. Καθάρισμα καλωδίων κάνεις με αναπτήρα, μαχαίρι, ψαλίδι ή κοφτάκι γενικής χρήσης κλπ.

Καθαρισμα καλωδιων κανεις και με τα δοντια αμα λαχει, αλλα δεν ειναι αναγκη να ταλαιπωρειται ο πληθυσμος αφου υπαρχουν καταλληλοτερα εργαλεια :))

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Να τον κρατήσεις και να πάρεις και τον άλλον. :BDGBGDB55: Δεν είναι καθαρός απογυμνωτής αλλά σαν κόφτη και πρέσσα ακροδεκτών θα το χρειαστείς αργά ή γρήγορα. Για μένα είναι πιο χρήσιμο εργαλείο από ένα απογυμνωτή. Καθάρισμα καλωδίων κάνεις με αναπτήρα, μαχαίρι, ψαλίδι ή κοφτάκι γενικής χρήσης κλπ.

Συμφωνω.
Και καληδια απογυμνωνει και μαλιστα χωρις περιορισμο μηκους απογυμνωσης.
Εγω εχω τον ιδιο σε Facom και ειναι σουπερ.

Μαλλον δεν θα εχεις χρησιμοποιησει ποτε αυτον τον τυπο απογυμνωτη αλλιως δεν θα συμφωνουσες. Αν τον δοκιμασεις ειμαι σιγουρος οτι θα αλλαξεις γνωμη.

Ναι μπορει να βολευει εσενα και μενα αλλα που ξερεις τι βολευει καποιον αλλον? Που μπορει μαλιστα να μην εχει ιδιαιτερη εμπειρια απο ηλεκτρολογικα!

Εγω προτεινω κατι το οποιο ειναι ενα ευκολος και αλανθαστος τροπος για να απογυμνωσει ενα καλωδιο και δεν θα ταλαιπωρηθει οπως με εναν κοφτη που θελει καποια σοβαρη εξασκηση ιδιαιτερα σε λεπτα καλωδια.

Μιχαλη αποψεις αποψε ειναι ολα.

Βλεπεις και ο Νικος συμφωνει οτι κανει δουλεια αλλα και καπιος φιλος παραπανω γραφει πως ο καλυτερος απογυμνωτης ειναι ενα καλο κοφτακι.

Τι να κανουμε τωρα δλδ?

Οτι βολευει τον καθενα.

Peace Brothers, Peace!!! Μιχάλη και αυτόν που έβαλες τον απογυμνωτή έχω (σε άλλη μάρκα), και την πρέσσα και άκομα πολλούς διαφόρων μορφών απογυμνωτές (και έχω αρχίσει να χαρίζω μάλιστα ότι δεν μου αρέσει). Όλοι κάνουν δουλειά. Εγώ αυτό που πρότεινα είναι να κρατήσει την πρέσσα γιατί θα του χρειαστεί και σε άλλες τυχόν εργασίες και να πάρει και τον άλλο. Και ότι βολευτεί. Εσένα πχ, δεν σου κάνει ο Knipex. Εγώ πάλι τον βολεύομαι πολύ. Αλλά κατα βάση χρησιμοποιώ για ηλεκτρολογικές δουλειές και για ευκολία αυτή την πένσα της Knipex και όταν είναι μικρής διατομής καλωδιάκα προτιμώ τον αναπτήρα (τα δόντια δεν με βολεύουν :grandpa:) .

Δεν ειναι οτι βολευει τον καθενα Κυριακο, δεν ειναι αυτο το ερωτημα, αλλωστε δεν ξερουμε τι βολευει τον αλλον. Ειναι το τι πρεπει να προτεινουμε σε καποιον που ζηταει την αποψη μας, μια αντικειμενικη οσο μπορουμε αποψη δηλαδη.

Εγω τα μικρα καλωδιακια τα καθαριζω με αναπτηρα που λεει ο Νικος παραπανω. Ειναι δυνατον να το προτεινω σαν λυση αυτο σε καποιον που ζηταει απογυμνωτη? Επειδη βολευει εμενα?

Αλλα τι συζηταμε τωρα, αν πιστευεις εσυ οτι ο κοφτης της πρεσσας ειναι ο καλυτερος απογυμνωτης καλωδιων, δεν προκειται να αλλαξεις γνωμη μεχρι την δευτερα παρουσια :))

Peace Brothers, Peace!!! Μιχάλη και αυτόν που έβαλες τον απογυμνωτή έχω (σε άλλη μάρκα), και την πρέσσα και άκομα πολλούς διαφόρων μορφών απογυμνωτές (και έχω αρχίσει να χαρίζω μάλιστα ότι δεν μου αρέσει). Όλοι κάνουν δουλειά. Εγώ αυτό που πρότεινα είναι να κρατήσει την πρέσσα γιατί θα του χρειαστεί και σε άλλες τυχόν εργασίες και να πάρει και τον άλλο. Και ότι βολευτεί. Εσένα πχ, δεν σου κάνει ο Knipex. Εγώ πάλι τον βολεύομαι πολύ. Αλλά κατα βάση χρησιμοποιώ για ηλεκτρολογικές δουλειές και για ευκολία αυτή την πένσα της Knipex και όταν είναι μικρής διατομής καλωδιάκα προτιμώ τον αναπτήρα (τα δόντια δεν με βολεύουν :grandpa:) .

Nικο oπως εγραψα σε αλλο ποστ, μου αρεσει παρα πολυ ο τυπος απογυμνωτη της Κnipex, αλλα οχι σε Knipex, προτιμω αυτο τον τυπο σε Wiha :)

Μιχαλη οπως βλεπεις ΔΕΝ υπαρχει αντικειμενικη αποψη σε αυτο το θεμα καθως ολοι προτιμουν κατι διαφορετικο.

Το θεμα μας ειναι πως ο Κωστα ηδη αγορασε το συγκεκριμενο εργαλειο και τον βαζουμε να το παει πισω επειδη δεν θα κανει δουλεια.

Και εγω του λεω πως θα κανει μια χαρα την δουλεια του. Ειμαι λαθος?

9732240-00-3.jpg

IMG_0330.jpg

Μιας και πιάσαμε τούς απογυμνωτές σίγουρα είναι ότι βολεύει τον καθένα
Εγώ για παράδειγμα δεν αλλάζω το μεσαίο παπαγαλάκι με τίποτα ειδικά όταν είμαι πάνω σε σκάλα και η κλεμα είναι σχεδόν στο ταβάνι
Και είναι αγορά πολύ πριν έρθει το ευρώ 80 και κάτι αλλά συνεχίζει να καλύπτει σχεδόν ένα 90% αυτών που θέλω εκτός βέβαια από ομοαξονικα δικτύου κτλ

Και για να επιστρέψουμε στο θέμα
f187cca28bc95d075299de3ab27e96cf.jpg
63d684302317fe8cf0959b69e0d7b362.jpg
73ee8f53d83b1e87ae4dfa06c6531e98.jpg
3aa6b5672d1f5fdeec5fab8658754d2f.jpg
97c2c9f875692c9099c16c3750ee153a.jpg
90f37b3fd4924a2030def2c6fb28544d.jpg

Παραλαβή από αγγλική αμαζόνα just before Brexit
Το μόνο σπαστικό είναι ότι σφυράει συνέχεια αν δεν είναι σωστό το leveling και δεν γίνεται να το απενεργοποιήσεις
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B072LQSPZC/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o05_s00?ie=UTF8&psc=1

Sent from my iPhone using Tapatalk

Προς αρση καθε παρεξηγησης, με το πατριωτακι μου δεν υπαρχει ουτε θα υπαρξει ποτε θεμα. Ετσι "μαλωνουμε" και διαφωνουμε και στην πραγματικοτητα :)))

Παραλαβή από αγγλική αμαζόνα just before Brexit
Το μόνο σπαστικό είναι ότι σφυράει συνέχεια αν δεν είναι σωστό το leveling και δεν γίνεται να το απενεργοποιήσεις
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B072LQSPZC/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o05_s00?ie=UTF8&psc=1

Kαλοριζικο Γιωργο!
Εχει κατι παραπανω απο το γνωστο quigo της Bosch? https://www.praktiker.gr/p/xorostat...nc9PYqgSMr3ptLqN7hlg3RPFYoCHdUfIaAnx-EALw_wcB

Ευχαριστώ Μιχάλη !
Δεν έχω κάποιο της Bosch για να συγκρίνω
Μετάβαση από κινεζικό των 25 ευρώ όποτε είναι η νύχτα με τη μέρα
Το προτίμησα από το Bosch επειδή είναι πιο μαζεμένο και πιο shockproof IP54
Και το τριποδακι ειναι 1.30 αντι 1.10 τού Bosch