Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μανούλα οι Ασιάτες στις μαϊμουδιές !! λίγο να πιαστείς αδιάβαστος την πάτησες την μπανανόφλουδα !!

Που ξέρεις όμως Μπάμπη, μπορεί να σου βγει και καλύτερο από τα γνήσια που έχεις (λέω τώρα). καλοδούλευτο πάντως.
Αλλά γιατί μιαμιση ώρα ; τόσο πολύ κόσμο είχαν ; χαρά στην υπομονή σου

"Καταραμένη φτώχια" Μπάμπη :flipout:
Καλοδούλευτα νά είναι,καί γιά ένα είμαι σίγουρος ότι θά τα βγάλουν τα λεφτά τους άνετα.

+++++++++

Σήμερα μιά τρίτη αλυσίδα γιά τό νεοαποκτηθέν κλαδευτικό,καί 2 καραμπίνερ.

at110.jpg

at210.jpg

at310.jpg

Το "Καταραμένη φτώχια" δεν ισχύει όμως για σένα γείτονα. να είσαι καλά και να τα χαίρεσαι.

Άμα χρειαστώ βέβαια αλυσίδα για το δικό μου ξέρω που θα βρω... -bye-

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Το "Καταραμένη φτώχια" δεν ισχύει όμως για σένα γείτονα. να είσαι καλά και να τα χαίρεσαι.

Άμα χρειαστώ βέβαια αλυσίδα για το δικό μου ξέρω που θα βρω... -bye-

Σε ευχαριστώ καί στήν διάθεση σου,αλλά
Oτι λάμπει δέν είναι χρυσός γείτονα !!

Καλοριζικο Μπαμπη το μπουλονοκλειδο....εστω και μαιμου...!!!!
Στην πραξη αποδεικνονται ολα...!!!

Καλοριζικα και τα σημερινα καλουδια Δημητρη...!!!!

Καλοριζικο Μπαμπη, μου αρεσουν αυτα τα μαιμου γκατζετακια. Καμμια φορα ξεπερνουν και τις προσδοκιες!!
Οπως οι μαιμου 12βολτες μπαταριες Μακιτα, παλι απο το banggood, που ειναι εκπληκτικες, καμμια διαφορα απο τις original! Mπορει ετσι να ειναι και οι 18βολτες που κοστιζουν καμμια 30αρια ευρω.

Kαλοδουλευτα Δημητρη, ετσι μπραβο δεν κανουμε τσιγκουνιες σε ποιοτικα αναλωσιμα και εξαρτηματα ασφαλειας!!

++++

Αρχιζουν σιγα να παραδιδονται και οι αργοπορημενες παραλαβες απο Κινα.

Εδω ενα πανχρησιμο και ποιοτικο αντλιακι χειρος για πετρελαιοειδη και λαδια για σωληνακι 8μμ. Απο amazon.de αλλα μεσω Κινας. Μονο 3.5 ευρω.
49644021177_552a7faa98_c.jpg

Και μια μπουντουζιερα 14μμ που την περιμενα απο τελος Νοεμβρη... https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0744PXZWL/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o06_s00?ie=UTF8&psc=1
49644020292_d7a305a4cf_c.jpg

Καλοριζικα και τα σημερινα καλουδια Δημητρη...!!!!

Σέ ευχαριστώ Κωστή,καί εύχομαι σύντομα νά είσαι στίς επάλξεις πάλι.

Kαλοδουλευτα Δημητρη, ετσι μπραβο δεν κανουμε τσιγκουνιες σε ποιοτικα αναλωσιμα και εξαρτηματα ασφαλειας!!

++++

Αρχιζουν σιγα να παραδιδονται και οι αργοπορημενες παραλαβες απο Κινα.

Εδω ενα πανχρησιμο και ποιοτικο αντλιακι χειρος για πετρελαιοειδη και λαδια για σωληνακι 8μμ. Απο amazon.de αλλα μεσω Κινας. Μονο 3.5 ευρω.
[/IMG]

Και μια μπουντουζιερα 14μμ που την περιμενα απο τελος Νοεμβρη... https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0744PXZWL/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o06_s00?ie=UTF8&psc=1

Σε ευχαριστώ Μιχάλη,επίσης καλορίζικα καί τά δικά σου καλούδια

Μέ τίς συνεχόμενες μπουντουζιέρες μού θυμίζεις εμένα τόν Δεκέμβρη-Γενάρη πού ανανέωνα συνεχώς τόν "στόλο" τών σχοινιών. :flipout:

Είμαι περίεργος άν αυτή η χειροκίνητη αντλία κάνει δουλειά όπως να τραβάει λάδια η βενζίνη από δίχρονα-τετράχρονους κινητήρες η είναι μούφα,πάντος μακάρι να βγώ ψεύτης αλλά δέν μού φαίνεται ότι θά έχει τήν δύναμη να κάνει σωστή δουλειά,μήν είναι παίδεμα εννοώ,θά ήθελα να την δοκιμάσεις καί να μας πείς,οταν βρείς χρόνο καί όρεξη.

Ευχαριστώ πολύ μαστόρια...
Έγινε μια υποτιπώδης δοκιμή του εργαλείου κι όλα δείχνουν μια χαρά. Σε σχέση με το Makita είναι λίγο πιο βαρύ και λίγο πιο θορυβώδες. Για την ακρίβεια δεν είναι τόσο η ένταση αλλά ο ήχος που βγάζει, είναι πιο "τσίγκινος". Και περισσότερο κραδασμό.
Από δύναμη δείχνει να έχει αρκετή, δυστυχώς δεν μπορώ να μετρήσω ακριβώς χωρίς δυναμόμετρο.
Πιθανολογώ όμως οτι τα 520 Nm που αναφέρει είναι πάρα πολλά.
Οψώμεθα...

Last edited:
Αλλά γιατί μιαμιση ώρα ; τόσο πολύ κόσμο είχαν ; χαρά στην υπομονή σου

Γιατί είναι ηλίθιοι Γιώργη, γί αυτό.
Δε φτάνει που φαλίρησαν το μαγαζί τώρα ταλαιπωρουν τον κόσμο. Για να μειώσουν κόστος προφανώς κάποιος βλάκας είχε τη φαεινή να κλείσουν τα περιφερειακά ταχυδρομεία και να μαζεύεται όλη η Αθήνα στο κατάστημα της Ιπποκράτους.
Στο κατάστημα αυτό, πρίν τη συγχώνευςη, κάθε μέρα η ουρά πέρναγε στο απέναντι πεζοδρόμιο.
Φαντάσου τώρα τι γίνεται.

Last edited:
Καλησπερα
θελω ενα απλο οικονομικο δραπανο για μικροεργασιες σπιτιου και εξοχικου
τι μου προτεινετε και απο που

Ευχαριστώ πολύ μαστόρια...
Ελγινε μια υποτιπώδης δοκιμή του εργαλείου κι όλα δείχνουν μια χαρά. Σε σχέση με το Makita είναι λίγο πιο βαρύ και λίγο πιο θορυβώδες. Για την ακρίβεια δεν είναι τόσο η ένταση αλλά ο ήχος που βγάζει, είναι πιο "τσίγκινος". Και περισσότερο κραδασμό.
Από δύναμη δείχνει να έχει αρκετή, δυστυχώς δεν μπορώ να μετρήσω ακριβώς χωρίς δυναμόμετρο.
Πιθανολογώ όμως οτι τα 520 Nm που αναφέρει είναι πάρα πολλά.
Οψώμεθα...

Πιθανολογείς ότι είναι πολλά τα 520Νm Μπάμπη??? Δεν είσαι σίγουρος δηλ. ?? Δεν νομίζω να είναι πάνω από 100-150...λέω τώρα εγώ αλλά με 25Ε 500Νm Μου ακούγεται εξωφρενικό,,,,ούτε τα original makita δεν τα πιάνουν (με εξαίρεση ίσως την σειρά 1000)...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πιθανολογείς ότι είναι πολλά τα 520Νm Μπάμπη??? Δεν είσαι σίγουρος δηλ. ?? Δεν νομίζω να είναι πάνω από 100-150...λέω τώρα εγώ αλλά με 25Ε 500Νm Μου ακούγεται εξωφρενικό,,,,ούτε τα original makita δεν τα πιάνουν (με εξαίρεση ίσως την σειρά 1000)...

Νικόλα, από τη στιγμή που δεν έχω δυνατότητα μέτρησης μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω.
Στο test που έκανα συμπεριφέρθηκε σχεδόν όπως το Makita των 160 Nm αλλά και πάλι χωρίς να είμαι σίγουρος αφού ούτε κι αυτό, κυρίως λόγω έλληψης εργαστηρίου, δεν ήταν σωστό.
Προσπάθησα να βιδώσω χοντρές ξυλόβιδες (6X80mm) σε πολύ σκληρό ξύλο. Και τα δύο δράπανα τις τερμάτησαν τις βίδες σχεδόν στον ίδιο χρόνο. Αν τα πίεζα κι άλλο θα έσπαγε ή η βίδα ή μύτη.
Για να δω περίπου για τι δύναμη χρειάζεται αυτό για να γίνει επιστράτευσα το 12-βολτο Bosch GDR των 110 Nm.
Άνιση σύγκριση, και δε δύναμη αλλά και σε voltage. Δεν παύει όμως να λέει 110 Nm.
Το Bosch-άκι δυστυχώς πέρασε και δεν ακούμπησε... Ούτε καν το 1/3 της βίδας δεν κατάφερε να χώσει στο ξύλο.
Απ´ αυτά λοιπόν συμπεραίνω οτι σίγουρα δεν είναι 100 Nm το εργαλείο... Δεν ξέρω πόσο αλλά σίγουρα πολύ παραπάνω.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Νικόλα, από τη στιγμή που δεν έχω δυνατότητα μέτρησης μόνο υποθέσρις μπορώ να κάνω.
Στο test που έκανα συμπεριφέρθηκε σχεδόν όπως το Makita των 160 Nm αλλά και πάλι χωρίς να είμαι σίγουρος αφού ούτε κι αυτό, κυρίως λόγω έλληψης εργαςτηρίου, δεν ήταν σωστό.
Προσπάθησα να βιδώσω χοντρές ξυλόβιδες (6X80mm) σε πολύ σκληρό ξύλο. Και τα δύο δράπανα τις τερμάτησαν τις βίδες σχεδόν στον ίδιο χρόνο. Αν τα πίεζα κι άλλο θα έσπαγε ή η βίδα ή μύτη.
Για να δω περίπου για τι δύναμη χρειάζεται αυτό για να γίνει επιστράτευσα το 12-βολτο Bosch GDR των 110 Nm.
Άνιση σύγκριση, και δε δύναμη αλλά και σε voltage. Δεν παύει όμως να λέει 110 Nm.
Το Bosch-άκι δυστυχώς πέρασε και δεν ακούμπησε... Ούτε καν το 1/3 της βίδας δεν κατάφερε να χώσει στο ξύλο.
Απ´ αυτά λοιπόν συμπεραίνω οτι σίγουρα δεν είναι 100 Nm το εργαλείο... Δεν ξέρω πόσο αλλά σίγουρα πολύ παραπάνω.

Καταλαβαίνω Μπάμπη. Και 100 και 160Nm ή 200Nm αν είναι, είναι μια χαρά. Απλά μου φαίνεται εξωπραγματικό το 520Ε. Βέβαια πέρα από την δύναμη, ουσία έχει και η διάρκεια ζωής αλλά και πάλι θα μου πεις, με 25Ε είναι πλήρως αναλώσιμο το εργαλείο... Μου φαίνεται ότι ψήνομαι...έχει άλλωστε και το ωραίο χρωματάκι που με κάνει να το θέλω παραπάνω.

Επειδη είδα ότι παιρνει και τρυπάνια....αλλάζει το τσοκ ή βάζεις τρυπάνια hex???

Καλησπερα
θελω ενα απλο οικονομικο δραπανο για μικροεργασιες σπιτιου και εξοχικου
τι μου προτεινετε και απο που

To Leroy εχει αυτον τον μηνα καποιες πολυ καλες ευκαιριες και μεσα σε αυτες ειναι ενα απλο και οικονομικο δραπανο με 22.90 ευρω. https://www.leroymerlin.gr/gr/ergaleia/ilektrika-ergaleia/drapana/drapano-kroustiko-dexter-650w-62224134/

+++++++++

Νεκταριε καλοριζικα.

Πολυ χρησιμη η επεκταση για το δραπανο.

Επειδη είδα ότι παιρνει και τρυπάνια....αλλάζει το τσοκ ή βάζεις τρυπάνια hex???

Έχει τρύπα μπροστά που μπαίνουν τα hex.

Μπαμπη τι επαθες και το γυρισες στις μαιμουδες, εισαι καλα?

Νεκ, δεν είναι οποιεσδήποτε μαϊμούδες, είναι μαϊμούδες Makita.
The next best thing... :flipout: