Γιώργο καλορίζικα καί καλοδούλευτα νά είναι όλα :a0210:
Σημερινή αγορά
Λάμα Ηusqvarna X-Force
Ενα κλαδευτήρι Felco 2,μετά από 25 χρόνια αγοράζω τό τρίτο Felco 2
Μία ανταλλακτική νά υπάρχει λεπίδα γιά τό Felco 2,ενδεικτικό τό λίνκ
Ένα λινκ παρακαλώ .Μόλις τώρα το δοκίμασα στο κολωνατο
Με ρύθμιση στις 950 στροφές μου έβγαλε 941 και το χέρι δεν ήταν πολύ σταθερό επειδή κρατούσα και το τηλέφωνο
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλοριζικα ολα, μαστορια.
Ειδικα το μιλγουοκι ξεχωριζειperator:
Περασα το απογευμα απο Τρακαδα και οντως ειχε smirdex γυαλοχαρτα, και κανονικα και νερου, και μεγαλα νουμερα. Πηρα μπολικα, οπως και μερικα ακομα κοκοψινια
Ευχαριστω Κωστη.
Υ.Γ. Διπλα ειναι ο Καυκας, για το σετακι της dewalt, αλλα ειχε κλεισει απο τις 6μιση ο ατιμος![]()
Ητανε 2 παιδια, κι οι δυο εξυπηρετικοτατοι.Tιποτα....
Έχει ποικιλία σαν χρωματοπωλειο...
Ο Κώστας,ο ιδιοκτήτης,παλιός γνώριμος και πάνω από όλα επαγγελματίας...
Σημερινή παραλαβή και εγώ με smirdex σφουγγαρακια διαφόρετικης κόκκωσης και σχήματος ,μαζί με βίδες πομολων, ουπατ και microstar κυλινδρακια....
Από πίσω δεν φενεται καλά μια μεγάλη σπατουλα φινιρισματος σοβά της Kubala...
https://postimg.cc/ppxFFPZk
Ένα λινκ παρακαλώ .
Tιποτα....
Έχει ποικιλία σαν χρωματοπωλειο...
Ο Κώστας,ο ιδιοκτήτης,παλιός γνώριμος και πάνω από όλα επαγγελματίας...
Σημερινή παραλαβή και εγώ με smirdex σφουγγαρακια διαφόρετικης κόκκωσης και σχήματος ,μαζί με βίδες πομολων, ουπατ και microstar κυλινδρακια....
Από πίσω δεν φενεται καλά μια μεγάλη σπατουλα φινιρισματος σοβά της Kubala...
https://postimg.cc/ppxFFPZk
Ναι αυτόν με τον μεγάλο του αδελφο Περικλή που είχε ανοίξει το πρώτο μαγαζι την δεκαετια του 80' σε ενα στενο καθετα της Μιχαλακοπούλου και είναι ακόμα εκεί..!!!Eννοεις τον Κωστα τον Τρακαδα?
Μεγαλωσαμε στην ιδια γειτονια, εμενε απενταντι. Δεν τον εχω δει πανω απο εικοσι χρονια. Ξερεις που βρισκεται?
Σημερινά ψώνια από Leroy και κέντρο βίδας.
Τα αναλώσιμα για τον τροχό τα πήρα πιο πολύ για να δω τι κάνει το εργαλείο και τι απ' όλα θα βολέψει. Τα σωληνάκια του Leroy ταιριάζουν το ένα μέσα στο άλλο και μπορούν να φανούν χρήσιμα για διάφορες μικροκατασκευές.
Σημερινά ψώνια από Leroy και κέντρο βίδας.
Τα αναλώσιμα για τον τροχό τα πήρα πιο πολύ για να δω τι κάνει το εργαλείο και τι απ' όλα θα βολέψει. Τα σωληνάκια του Leroy ταιριάζουν το ένα μέσα στο άλλο και μπορούν να φανούν χρήσιμα για διάφορες μικροκατασκευές.
Άσχετο αλλά επισκέφτηκα κι εγώ χτες το Leroy Merlin της Πειραιώς και γινόταν ο κακός χαμός από κόσμο...
... με λύπη διαπίστωσα ότι το 80+% του κόσμου ήταν σκέτη αφασία. Σχεδόν κανείς δεν φορούσε μάσκες, πλησίαζαν σα να μην τρέχει τίποτα αν στεκόσουν μπροστά σε κάποιο ράφι και ψώνιζες, λες και δεν θα προλάβαιναν, και γενικά δεν τηρούσαν ούτε τα στοιχειώδη. Απογοήτευση σκέτη δυστυχώς.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.