Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μόλις τώρα το δοκίμασα στο κολωνατο
Με ρύθμιση στις 950 στροφές μου έβγαλε 941 και το χέρι δεν ήταν πολύ σταθερό επειδή κρατούσα και το τηλέφωνο

e4e0f7864795fa387ad21467f665f17c.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλοριζικα ολα, μαστορια.
Ειδικα το μιλγουοκι ξεχωριζει :operator:

Περασα το απογευμα απο Τρακαδα και οντως ειχε smirdex γυαλοχαρτα, και κανονικα και νερου, και μεγαλα νουμερα. Πηρα μπολικα, οπως και μερικα ακομα κοκοψινια :)
Ευχαριστω Κωστη.
Υ.Γ. Διπλα ειναι ο Καυκας, για το σετακι της dewalt, αλλα ειχε κλεισει απο τις 6μιση ο ατιμος :(

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Γιώργο καλορίζικα καί καλοδούλευτα νά είναι όλα :a0210:

Σημερινή αγορά
Λάμα Ηusqvarna X-Force
Ενα κλαδευτήρι Felco 2,μετά από 25 χρόνια αγοράζω τό τρίτο Felco 2
Μία ανταλλακτική νά υπάρχει λεπίδα γιά τό Felco 2,ενδεικτικό τό λίνκ

Καλώς τα δέχτηκες. καλές δουλειές.

Τα Stihl μας τελειώσανε ; ; ;

Μόλις τώρα το δοκίμασα στο κολωνατο
Με ρύθμιση στις 950 στροφές μου έβγαλε 941 και το χέρι δεν ήταν πολύ σταθερό επειδή κρατούσα και το τηλέφωνο

e4e0f7864795fa387ad21467f665f17c.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ένα λινκ παρακαλώ .

Καλοριζικα ολα, μαστορια.
Ειδικα το μιλγουοκι ξεχωριζει :operator:

Περασα το απογευμα απο Τρακαδα και οντως ειχε smirdex γυαλοχαρτα, και κανονικα και νερου, και μεγαλα νουμερα. Πηρα μπολικα, οπως και μερικα ακομα κοκοψινια :)
Ευχαριστω Κωστη.
Υ.Γ. Διπλα ειναι ο Καυκας, για το σετακι της dewalt, αλλα ειχε κλεισει απο τις 6μιση ο ατιμος :(

Tιποτα....
Έχει ποικιλία σαν χρωματοπωλειο...
Ο Κώστας,ο ιδιοκτήτης,παλιός γνώριμος και πάνω από όλα επαγγελματίας...

Σημερινή παραλαβή και εγώ με smirdex σφουγγαρακια διαφόρετικης κόκκωσης και σχήματος ,μαζί με βίδες πομολων, ουπατ και microstar κυλινδρακια....
Από πίσω δεν φενεται καλά μια μεγάλη σπατουλα φινιρισματος σοβά της Kubala...

https://postimg.cc/ppxFFPZk

Σάς ευχαριστώ όλους κ.κ συνάδελφοι
Μιχάλη καλοδούλευτα τα τρυπανο-κολαούζα.
Κωστή επίσης καλοδούλευτα τά αναλώσιμα,αυτά τά ούπατ παίρνω καί εγώ από τοπικό χρωματοπωλείο,καί τα βλέπω μιά χαρά γιά απλές εργασίες.

Tιποτα....

Σημερινή παραλαβή και εγώ με smirdex σφουγγαρακια διαφόρετικης κόκκωσης και σχήματος ,μαζί με βίδες πομολων, ουπατ και microstar κυλινδρακια....

Ητανε 2 παιδια, κι οι δυο εξυπηρετικοτατοι.
Εργαλειοπραγματα γενικα δεν εχει, αλλα εχει καλα χρωματα και συμπαρομαρτουντα.

Ναι καθαρό κοσμηματοπωλείο είναι...και έχει μερικά εξειδικευμένα προϊόντα...
Στο συστήνω ανεπιφύλακτα για χρώματα...

Δημήτρη για απλές εργασίες όντως είναι μια χαρά....σε 6mm δεν θες και κάτι ιδιαίτερο...σε συμαντικα όμως τα Fisher duo είναι μονόδρομος...

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Tιποτα....

Eννοεις τον Κωστα τον Τρακαδα?
Μεγαλωσαμε στην ιδια γειτονια, εμενε απενταντι. Δεν τον εχω δει πανω απο εικοσι χρονια. Ξερεις που βρισκεται?

Σημερινά ψώνια από Leroy και κέντρο βίδας.
Τα αναλώσιμα για τον τροχό τα πήρα πιο πολύ για να δω τι κάνει το εργαλείο και τι απ' όλα θα βολέψει. Τα σωληνάκια του Leroy ταιριάζουν το ένα μέσα στο άλλο και μπορούν να φανούν χρήσιμα για διάφορες μικροκατασκευές.

20200512_205739.jpg

Eννοεις τον Κωστα τον Τρακαδα?
Μεγαλωσαμε στην ιδια γειτονια, εμενε απενταντι. Δεν τον εχω δει πανω απο εικοσι χρονια. Ξερεις που βρισκεται?
Ναι αυτόν με τον μεγάλο του αδελφο Περικλή που είχε ανοίξει το πρώτο μαγαζι την δεκαετια του 80' σε ενα στενο καθετα της Μιχαλακοπούλου και είναι ακόμα εκεί..!!!

Εαν και εχει αλλαξει 2-3 φορες στεγη τα τελευταια χρονια το μαγαζί κοντά σου είναι τώρα..Έχει περάσει διάστημα από την τελευταία φορά που πέρασα από εκεί...
https://www.google.com/search?safe=...BAIgBAJIBAJgBALABDw&sclient=mobile-gws-wiz-hp

Τα αναλώσιμα για τον τροχό τα πήρα πιο πολύ για να δω τι κάνει το εργαλείο και τι απ' όλα θα βολέψει. Τα σωληνάκια του Leroy ταιριάζουν το ένα μέσα στο άλλο και μπορούν να φανούν χρήσιμα για διάφορες μικροκατασκευές.

Άσχετο αλλά επισκέφτηκα κι εγώ χτες το Leroy Merlin της Πειραιώς και γινόταν ο κακός χαμός από κόσμο. Γύρω στις 12 το μεσημέρι πρέπει να ήταν καμιά 40αριά άτομα που περίμεναν στην ουρά έξω για να μπουν. Προς στιγμήν σκέφτηκα να φύγω, αλλά λυπήθηκα τα 9 χλμ που έκανα μέχρι εκεί. Για να μην περιμένω, μπήκα στο Lidl παραδίπλα και ψώνισα κάποια πράγματα. Όταν μετά ξαναπήγα στο Leroy και η ουρά είχε ελαχιστοποιηθεί, με το που μπήκα μέσα κι άρχισα να τριγυρνώ στους διαδρόμους, με λύπη διαπίστωσα ότι το 80+% του κόσμου ήταν σκέτη αφασία. Σχεδόν κανείς δεν φορούσε μάσκες, πλησίαζαν σα να μην τρέχει τίποτα αν στεκόσουν μπροστά σε κάποιο ράφι και ψώνιζες, λες και δεν θα προλάβαιναν, και γενικά δεν τηρούσαν ούτε τα στοιχειώδη. Απογοήτευση σκέτη δυστυχώς.

Last edited by a moderator:
Στο Leroy στο Μαρούσι στις 6 το απόγευμα καθόλου ουρά για να μπεις, και ~20 άτομα ουρά στα ταμεία που όμως έφευγε γρήγορα. Κατά τ' άλλα όπως τα είπες για μάσκες και αποστάσεις.

Καλορίζικα και καλοδούλευτα Μήτσο !!
Ο τροχός της Bosch έχει ρυθμιστή στροφών ; αν ναι είναι ότι το καλύτερο.
Αν μπορείς δώσε λινκ για τα σωληνάκια.
------------------------------------------------------------------------------------------

Άσχετο αλλά επισκέφτηκα κι εγώ χτες το Leroy Merlin της Πειραιώς και γινόταν ο κακός χαμός από κόσμο...
... με λύπη διαπίστωσα ότι το 80+% του κόσμου ήταν σκέτη αφασία. Σχεδόν κανείς δεν φορούσε μάσκες, πλησίαζαν σα να μην τρέχει τίποτα αν στεκόσουν μπροστά σε κάποιο ράφι και ψώνιζες, λες και δεν θα προλάβαιναν, και γενικά δεν τηρούσαν ούτε τα στοιχειώδη. Απογοήτευση σκέτη δυστυχώς.

έπρεπε να πάρεις τηλ. το Χαρδαλιά ..:smash: