Tι παραλάβαμε σήμερα..

ευχαριστώ!
Κάτι τρύπες που δοκίμασα 6 και 12μμ στο πάτωμα της αποθήκης και λίγο καθάρισμα με το πλατύ καλέμι καλό δείχνει το σετάκι
Αναφέρει carbide tips και κάτι που με παραξένεψε είναι οτι πουθενά δεν γράφει κάτι σχετικό με Κίνα :flipout:

Καλοριζικα. Και στα 20 (οκ, ειναι και τα μεταφορικα), τσαμπα πραγμα.
Περιεργως (Μιχαλη Χιωτη), τις προαλλες που πηγα να παρω την κολληση, το πιο φτηνο καλεμακι που ειχε εκανε 20.

Kαλοριζικο Γιαννη!

Ειμαι σιγουρος οτι θα κανει δουλεια, 36 βολτ ειναι αυτα και μαλιστα θα κρατανε και αρκετη ωρα (πανω απο μιση φανταζομαι) λογω μη ενεργοβορου μοτερ.

Για πες εντυπωσεις αφου το χρησιμοποιησεις, αν ειναι ευκολοχρηστο, αποτελεσματικο και αν το βαρος του με τις δυο μπαταριες ειναι οκ.

Καλημέρα παιδιά, είχαν έρθει πριν κάμποσο καιρό αλλά σήμερα έγινε το unboxing.

Αναβάθμιση σε φιλτρα ABEK1 σε συνδυασμό με νέα προφιλτρα P1 για την Μ7502 της 3Μ.
405d1e0ef4a750cf1a89df701f93f789.jpg

Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελευταια παραλαβη απο amazon.it και warehouse deals σε εξαιρετική κατασταση με ολα τα εξαρτηματα σφραγισμενα στην εργοστασιακη του συσκευασια.

50% κατω σε σχεση με την Ελλαδα και σε απιθανο χρωμα που δεν υπαρχει εδω!

Inglesina Trilogy!!!

Χαζομπαμπαααααααααας
20200526-143034.jpg

Καλορίζικο Κυριάκο!
Καλές βόλτες :driver::driver:
Βαλε κι κανενα σηματακι κιτρινο μαυρο...ξερεις εσυ :flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μπαμπά πάμε άτα ; αυτές τις λέξεις θα ακούς από δω και πέρα. καλές βόλτες φίλε !

Last edited by a moderator:
Κυριάκο η καλύτερη παραλαβη!Επειδή μπηκα και εγω στο κλαμπ(των χαζομπαμπαδων)αυτο το μήνα και εγω αυτο πηρα αλλα απο εδω.

Ωραιοτατο και πολυ σπορτιφ!

Και το χρωματακι...θρυλικο, του παει πολυ! :))

Καλοριζικο πατριωτακι!!!

Βαγγελη, καλως τα δεχτηκες και εσυ φιλε!!!

Καλώς ήρθατε στο κλαμπ των "χαζομπαμπαδων" κύριοι! Οι καλύτερες παραλαβές της ζωής μας. Να τα χαίρεστε λοιπόν, γερά και τυχερά να είναι.

Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk