Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ.

Γιώργο θα συνεχίζει να σε τρώει η γυναίκα. Αύριο ξεκινάω τα δικά μου. Όταν τελειώνω είπα σ έναν ξάδελφο ότι θα παω να τον βοηθήσω γιατί θέλει να σπατουλάρει ένα ταβάνι που είναι με κάτι σαν φελιζόλ γκρι-μαύρο .
Όχι ότι ξέρω τι θα κάνω... Αλλά όταν έρθει η ώρα θα ρωτήσω :flipout:

Καλορίζικές Παναγιώτη....!!!!
Πριν ξεκινήσεις να τις δουλευεις τροχισε την μια πλευρά,αυτή δηλαδή που θα στρωνεις το υλικο....ώστε να ξέρεις το μπρος πίσω.

Σημερινή αγορά :
Επαναφορτιζόμενος επαγγελματικός τηλεσκοπικός φραχτοκόπτης Stihl HLA 85
1 Σφιγκτήρας Stihl γιά τηλεσκοπικό σωλήνα
1 καπάκι υποδοχή μπαταρίας Stihl
1 Διαλυτικό ρητίνης Stihl 300 ml

h110.jpg

h210.jpg

h310.jpg

h410.jpg

Eιναι ωραιο πραμα οταν η δουλεια γινεται και ευχαριστο χομπυ Δημητρη γιατι αυτα τα εργαλεια περα απο ποιοτικα ειναι και πανακριβα!!

Καλοριζικος ο φραχτοκοπτης!!

Eιναι ωραιο πραμα οταν η δουλεια γινεται και ευχαριστο χομπυ Δημητρη γιατι αυτα τα εργαλεια περα απο ποιοτικα ειναι και πανακριβα!!

Καλοριζικος ο φραχτοκοπτης!!

Σε ευχαριστώ Μιχάλη,πολύ σωστά όσα είπες,τα αξίζουν τα χρήματα τους μέχρι τό τελευταίο ευρώ,καί ξεκουράζουν αφάνταστα.

Καλορίζικές Παναγιώτη....!!!!
Πριν ξεκινήσεις να τις δουλευεις τροχισε την μια πλευρά,αυτή δηλαδή που θα στρωνεις το υλικο....ώστε να ξέρεις το μπρος πίσω.
Ευχαριστώ.
Τροχισμα; Λειτουργικος ο λογος; Ή απλά για να ξεχωρίζει;

Στην ουσια φαγωμα καλά με γυαλοχαρτο...ο λογως ειναι ωστέ να στρώνει καλά το υλικό γιατί κάνοντας το λίγο μπόμπε το υλικό απλώνει καλύτερα...
Καντω και μετά δοκίμασε να στοκαρεις/σπατουλαρεις και απο τις 2 πλευρες και θα με θυμηθείς..
Μιλάω για την μικρότερη σπατουλα από τις 2 μεγάλες.. μπορείς να το κάνεις βεβαια και στην πιο μικρή...

Σε λίγο θα έχεις περισσότερα STIHL και από εμένα. Μεγειές !

Σέ ευχαριστώ Κώστα.

Εσύ είσαι σέ άλλο επίπεδο :worshippy:

Καλοδουλευτα τα Stihl και τα Stanley κύριοι. Ποιοτικές παραλαβές.

Σέ ευχαριστώ Νίκο.

Εκλεκτες παραλαβες!
Καλοριζικα ολα

Σε ευχαριστώ Γιώργο.

Η προσφορα του τροχου einhell απο e-shop στα 39 ευρα παρεληφθει, οπως και ενα πιστολετο ελαφριας χρησης της dexter για ξηλωμα πλακιδιων !!
Απο Δευτερα ξηλωμα !!

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικες οι νέες παραλαβές.

δεν θυμάμαι να έχει κάποιος άλλος παρόμοια παραλαβή..

Γιώργο θά σέ μαλώσω !!

Ζυγαριά 1
Ζυγαριά 2

++++

Σημερινή αγορά,γιατί χτές δέν υπήρχε ετοιμοπαράδοτο
Βάση στήριξης Stihl γιά προστασία τής μπαταρίας.

k110.jpg

k210.jpg

Ευχαριστώ παιδες...
Η ψηφιακή είναι του σπιτιού..
Η κρεμαστη θα βοηθήσει σε βαρύτερες μετρήσεις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Γιώργο θά σέ μαλώσω !!

Ζυγαριά 1
Ζυγαριά 2

Πάταξον μεν άκουσον δε.

Bomann έχω κι εγώ. κανονικά θα έπρεπε να είχες άλλη μάρκα, πορτοκαλί ας πούμε. αλλά μάλλον δεν θα έχει βγάλει ακόμα.

Καλορίζικες και οι νέες παραλαβές. -bye-