Δημήτρη απαιχτος ακόμη μια φορά!:award:
Ακόμα και εγω που εχω ενα μικρό κηπάκι λιγουρέυομαι ενα απο αυτά τα πριονάκια μπαταριας :idea:
Σωστα, και μια ασφαλεια να κανει, τσαμπα ειναι γυρω στα 50 ευρω το χρονο και εχει το κεφαλι του ησυχο.
Συναγερμό πλέον φτιάχνει κάποιος με < 20 με ειδοποίηση στο κινητό αν υπάρχει wifi.
Αν δεν υπάρχει, με κανένα 10 παραπάνω με ειδοποίηση μέσω κινητής με μηνιαίο κόστος < 1.50 συνδρομή για την κάρτα.
Για ολα τα εργαλεια..;...λιγα μου φαινονται...!!!
Ασχετο λιγο, αλλα μια και αναφερθηκε:
Οσον αφορα στους συναγερμους και την ειδοποιηση, το wifi μεσω σταθερου, μην το πολυεμπιστευεστε. Ενας σοβαρος κλεφτης κοβει πρωτα τα καλωδια του ΟΤΕ.
Η αληθεια ειναι οτι και μεσω κινητου εχουν κατι συστηματα που μπλοκαρουν το σημα, αλλα εκει παιζουν κατι λυσεις, με εξωτερικη κεραια κτλ, που ενας καλος συναγερματζης (αυτες ειναι λεξεις) θα τις φτιαξει.
Μια καλη ασφαλεια ειναι συνηθως η καλυτερη λυση, αρκει να εισαι σιγουρος για τους ορους.
Καλοδουλευτα ολα, μαστορες![]()
Χιωτης;1058522647 Τσαμπα πραμα το δραπανακι Γιωργο said:Ευχαριστώ :coool:
Έχω την κλασική βάση του lidl οπότε με το παραπάνω φτιάχτηκε ένα καλό και χρήσιμο εργαλείο για μεγαλύτερης ακρίβειας τρυπήματα
Είσαι απο την Μυροβόλο;;
Αυτό με την κάρτα ποια εταιρία;Αν δεν υπάρχει, με κανένα 10 παραπάνω με ειδοποίηση μέσω κινητής με μηνιαίο κόστος < 1.50 συνδρομή για την κάρτα.
Αυτό με την κάρτα ποια εταιρία;
Στάλθηκε από το COR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.