Tι παραλάβαμε σήμερα..

ενας σκασμος απο συστολες, σταυρους, και ταυ PVC. (για ηλεκτρολογικα εργα) απο 16 εως 32.
γιατι βαρεθηκα να ψαχνω και να μην βρισκω, στοκαρισα εξαρτηματα για τους ιστυς και τις κεραιες ασυρματου που φτιαχνω.
απο μαγαζι στο ebay (& aliexpress)
504f1bd8bbe93229a6035c6e39973511.jpg

ενας σκασμος απο συστολες, σταυρους, και ταυ PVC. (για ηλεκτρολογικα εργα) απο 16 εως 32.
γιατι βαρεθηκα να ψαχνω και να μην βρισκω, στοκαρισα εξαρτηματα για τους ιστυς και τις κεραιες ασυρματου που φτιαχνω.
απο μαγαζι στο ebay (& aliexpress)
Βάλε τα έργα να τα δούμε όταν τελειώσεις με το καλό.

Γιατί συχνότητες μιλάμε?

Last edited by a moderator:
Βάλε τα έργα να τα δούμε όταν τελειώσεις με το καλό.

Γιατί συχνότητες μιλάμε?

V/U

αποσυναρμολουμενη yagi 4 στοιχειων. το ενα κομματι μεσα στο αλλο, και πιο μεσα τα βιδωτα στοιχεια.

35f9c6221721d1e046453ae519296783.jpg

89c73288b1c3feb2499e3ac4b483260c.jpg

υπαρχει αναλογος ιστος, και το ταφ θα βοηθησει να μπαινει εκει

δεν συνηθιζω να βαζω τις παραλαβες μου γιατι οι περισσοτεροι τα εχετε ηδη, εγω τωρα φτιαχνω σιγα-σιγα τη βαση των εργαλειων μου

ομως τελευταια παρελαβα κατι λαμες για σπαθοσεγα και σεγα που δεν τις βρισκεις ευκολα και αξιζει να υπαρχουν.
καμπυλες τομες μεταλλου και στα δυο εργαλεια πια

Attachments

• DSC_0767.jpg
    DSC_0767.jpg
    103.1 KB · Views: 176
σε ευχαριστω κωστη! φευγω αυριο για πατρα. με το γυρισμο...
λιγο που δοκιμασα σε τσιγκο, μια χαρα τα πηγε η σπαθοσεγα αν και για τον τσιγκο εχω βρει τη χαρα μου στο γκατζετακι που παει προσθετο στο δραπανοκατσαβιδο, αυτο που ειχε χαλασει παλιοτερα, ο μιχαλης νομιζω.

τις λαμες της σπαθοσεγας τις πηρα για σωληνες pvc και κοιλοδοκους περισσοτερο
7Ε και κατι το καθε σετακι
δεν βρισκεις ομως ευκολα τετοιες λαμες
μονο ο προμηθεας και το τουλπλανετ φερνουν

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καταλαβα...οποτε αναμενουμε...

Oι αδελφοι Ζευγιτη(Toolplanet) ειναι ακρως εξυπηρετικοι....σε Βοsch αναλωσημα φερνουν τα παντα αρκει να τους δωσεις κωδικο...

η μια παραγγελια ηταν απο προμηθεα και η αλλη απο τους α/φους ζευγιτη (συμπεριλαμβανομενων και αλλων πραγματων).
ευχαριστημενος και απο τους δυο
δεν το ηξερα αυτο, θα το εχω υποψη μου

οφ δε ρεκορντ, εκεινες οι λαμες της μακιτα που πηραμε προσφορα, με δοντι τυπου Μ, κοβουν αστερια!
τι ξυλα, τι σιδερα, τι ακυλον, οτι βρουν το κοβουν μαρουλι :)

V/U

αποσυναρμολουμενη yagi 4 στοιχειων. το ενα κομματι μεσα στο αλλο, και πιο μεσα τα βιδωτα στοιχεια.

Ασύρματοι, κεραίες και ραδιοσυχνότητες - πολύ ενδιαφέρον χόμπυ (για χόμπυ το κάνεις φαντάζομαι) με πολλές εφαρμογές και δυνατότητες. Αν δεν σου κάνει κόπο γράψε μας κάποια στιγμή δύο κουβέντες στο νήμα "hobby και συλλογές".

ισως, αλλα δεν το υποσχομαι....και δεν προλαβανω και θα γινει πολυ βαβουρα. (αυτο το υποσχομαι)

V/U

89c73288b1c3feb2499e3ac4b483260c.jpg

Ωραίος!

Παντόφλα και γέφυρα βλέπω???

Καλοριζικα ολα.

κάτι ψιλά τρυπάνια, ανταπτοράκι και καρυδάκια που να μπορούν να μπαίνουν και στο παλμικό, αν χρειαστεί. :)

Πολύ οικονομικά αυτά τα τρυπανάκια και φαίνονται καλά

20210118_114916.jpg

• Like
Reactions: KOSSTV
κάτι ψιλά τρυπάνια, ανταπτοράκι και καρυδάκια που να μπορούν να μπαίνουν και στο παλμικό, αν χρειαστεί. :)

Πολύ οικονομικά αυτά τα τρυπανάκια και φαίνονται καλά

Ωραια και χρήσιμα.
Θέλω και εγώ ένα σετάκι με μικρά με εξαγωγή υποδοχή.

Last edited by a moderator: