weather1967
Supreme Member
- 25 October 2010
- 7,814
Καλοριζικα Δημητρη...ολα χρειαζονται...
Εχω τετοια γυαλια της 3M και ειναι πολυ εξυπηρετικα καθως δεν θαμπωνουν ευκολα...
Χαχαχα, εκεί ήμουν σήμερα. Και από εκεί ψωνίζω ηλεκτρονικά.. οΚαλοριζικα Διαμαντη...!!!
Ολες οι τσαντες της Stanley ειναι ποιοτηκες....!!!
Εχω αυτην ..και αξιζει με το παραπανω...
https://www.stanleycenter.gr/fatmax-anoichti-tsanta-ergaleion-18-stanley-1-93-951
Εαν εχεις κολλησει με την Stanley σαν μαρκα αξιζει να πας απο το Stanleycenter μια φορα.. θα παθεις πλακα...!!!
Ευχαριστώ.Καλορίζικα όλα..
Τα βολονακια πόσο πήγαν το ένα;
Οποτε γνωρισες/ζεις τον καταπληκτικο Γιωργο...!!!!Χαχαχα, εκεί ήμουν σήμερα. Και από εκεί ψωνίζω ηλεκτρονικά..
Ναι, ευγενέστατοςςςςς και εξυπηρετικότατος..Οποτε γνωρισες/ζεις τον καταπληκτικο Γιωργο...!!!!
Που να πρωτοπώ καλορίζικα. . . κύριοι μεγιές τα εργαλεία σας, καλοδούλευτα.
Σήμερα πήγα και πήρα μια εργαλειοθήκη ακόμη τύπου τσάντας, για εύκολη μεταφορά με το μηχανάκι και πήρα ένα σετ κατσαβίδια ωρολογοποιού, καρφωτικά 14mm, καρφάκια 15mm και βίδες Μ10 και βολάν Μ10, για να στερεώνω την αποσπώμενη μέγγενη στον πάγκο....
Kαλοδουλευτα Δημητρη και Διαμαντη!
Δημητρη για πες για τα γαντακια, εχουν κατι ιδιαιτερο? Γιατι η τιμη ειναι οντως ιδιαιτερη![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.