Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοριζικη Πανο....
Έχω της wilo από το 2010 λόγω υψηλού ύψους του κεντρικού αγωγού σε σχέση με το φρεατιο του σπιτιού...οι ακαθαρσιες πηγαινουν σε στεγανο βoθρο και κάθε 15-17 μερες η δουλειά γίνεται για πλάκα...
Αυτήν..

Την εχω ανεβασει 2 φορες για να την καθαρισω χωρις να εχει ιδιατερα θεματα...αλλα καταλαβεις οτι μαζυει διαφορα που εν καιρο επικολλουνται πετρωνουν....
Φρεατιο εννοεις φανταζομαι την ανεπιστρωφη που εχει ανοξυδωτο κλαπε και αυτη εσωτερικα αλλα ειναι πληρως ελενχομενη...ουτε και αυτη εχει θεματα....δεν θυμαμαι τι μαρκα ειναι αυτη...

Last edited:
  • Like
Reactions: panoss1
Παραγγελια απο Aμαζον Γερμανιας που ηρθε παλι σε 4.5 εργασιμες με Ελτα courier!

Το νεο 12βολτο εκκεντρο brushless τριβειακι της Bosch, 5 ευρω φτηνοτερα απο την προηγουμενη παραγγελια του ιδιου τριβειου, πριν λιγες μερες.
8s1BSN7.jpg

Ο τυχερος ιδιοκτητης ας ερθει το ΣΚ να παραλαβει :)

Ο τυχερος ιδιοκτητης περασε και το πηρε...!!!Ευχαριστω πολλακις Μιχαλη...!!!
...και μαζι με 6Ah απο το eshop συμπληρωθηκε το καρε...

20210709_201138.jpg

...και θα δοκιμαστει διεξοδικα μιας και η χρηση του προοριζεται για αρκετη δουλεια..
Φυσικα υπαρχει η αναλογη υποστηριξη..;)

20210709_201550.jpg

Καλορίζικο Κωστή, ήμουν σίγουρος ότι προοριζόταν για εσένα .
Όμως γιατί δεν τα παραγγειλατε μαζί εξ αρχής;
Απ'ότι βλέπω θα του πιεις το αίμα λέμε!

• Like
Reactions: KOSSTV
Ευχαριστω Γιωργο...
Σαμπως τον προλλαβαiνεις...;...το ειχε παραγγηλει ηδη...!!!!
Καλως ομως εκανε γιατι ημουν ετοιμος για το 18v αρχικα και οχι για το 12v ...!!!
Απο κοντα αλλαξε αρδην το σκηνικο και ετσι πηρα την τελικη αποφαση μου....οχι ομως οτι το 18v βγαινει εντελως απο την λιστα...:D

Last edited:
Περαστικος σήμερα απο κινεζικο υπερκαταστημα δηθεν για ρουχα, αλλα εγω κατεληξα στα εργαλεια! 😁

Μικρη ματσολα στα 2€
Μυτες bit 1/4 ισιες 50mm 0.80€
Ασφαλειες αυτοκινητου μινι και μεσαιες απο 1€.

20210711_210807.jpg

Ενας φρεσκος στοκος απο το Λιντλ ετσι για να υπαρχει και μια κορνα αερος απο το Jumbo για το σκουτερακι :cool:
DLxjcBeh.jpg

Last edited:
  • Like
  • Haha
Reactions: stfmich and KOSSTV
στην "εποχη μου" δεν είχαμε το τζάμπο και κόρνες έβρισκες μόνο στα accessory αυτοκινήτων πολύ πολύ ακριβά.
Αγοράζαμε μια και μετά βάζαμε ότι βρίσκαμε. από αποσμητικό μέχρι κατσαριδοκτονο.
Αγνοία κινδύνου.

Η κορνα ειναι για ιστιοπλοϊκό σκαφος.🌊⛵
Ηρθαν φιλοι Ρουμανοι για να συμμετεχουν σε καποιους αγωνες στα νησια μας (εκκινηση απο το Λαυριο) και χρειαζοντουσαν καποια απαραιτητα αξεσουαρ για τη συμμετοχη (φαρμακειο, κορνα, κοφτη καλωδιων μεγαλο κλπ)

Εδω το ανταλλακτικο σπρευ αερος της κορνας.

Σήμερα είχα διπλή παραλαβή. Και οι δυο παραγγελίες έγιναν 11/7, η μία στο ebay.de ή άλλη στο amazon.de. Και οι δυο έστειλαν με UPS και συγχρονίστηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε το ίδιο αυτοκίνητο μου έφερε και τα δυο καλούδια, παρά την προειδοποίηση του amazon οτι υπήρξαν απροσδόκητες καθυστερήσεις στο Μιλάνο και υπήρχε πιθανότητα αργοπορίας στη παράδοση του δέματος. Τελικά όλα καλά, μέσα σε 6 ημερολογιακές ημέρες είχα και τα δυο δέματα στα χέρια μου.

Από το amazon αγόρασα το 12V δραπανοκατσάβιδο της Metabo με το γρήγορο τσοκ, δυο μπαταρίες 2Ah και L-Boxx στα 154,00 + 19,60 έξοδα αποστολής = 173,60 € σύνολον. Η συγκεκριμένη συσκευασία ήρθε ταλαιπωρημένη αλλά ευτυχώς το L-Boxx (Metabox) ήταν ανέπαφο αν και είχε λίγη σκόνη εξωτερικά. Επίσης το ότι ήταν σε Metabox ήταν μια ευχάριστη έκπληξη (αν και το είχα διαβάσει στα reviews) γιατί η φωτό και η περιγραφή αναφέρεται σε κλασική πλαστική θήκη.

Από το ebay αγόρασα ένα ζεύγος ELAC Debute 2.0 - B6.2 στα 299,00 € με δωρεάν ταχυδρομικά (τον παζάρεψα κιόλας ο αθεόφοβος αλλά έφαγα χυλόπιτα :ROFLMAO: )
Πιθανά το link να μη λειτουργεί πλέον στο ebay αλλά αγοράστηκαν από τον edel-audio o οποίος τα βάζει κατά καιρούς (κάποια στιγμή τα είχε και στα 289,00 € με δωρεάν ταχυδρομικά).

Εδώ θα κάνω μόνο ένα αρχικό σχόλιο σε σχέση με το δραπανοκατσάβιδο της Metabo...
Έχει Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Η αίσθηση στη σκανδάλη και ο έλεγχος στις στροφές είναι εξαιρετικός!

20210719_202526.jpg

20210719_202549.jpg

20210719_202636.jpg

Τα ηχεία προορίζονται για την ανακαίνιση που κάνω στο πατρικό σπίτι, οπότε θα παραμείνουν σφραγισμένα.

20210719_212714.jpg

Last edited:
καλως τα δεχτηκες!
προσωπικα αν και λενε οτι η μεταμπο δεν ειναι οπως παλια, την θεωρω κορυφη σε ο,τι απο αυτη τη μαρκα εχω πιασει στα χερια μου ή εχω δουλεψει

• Like
Reactions: stfmich
καλως τα δεχτηκες!
προσωπικα αν και λενε οτι η μεταμπο δεν ειναι οπως παλια, την θεωρω κορυφη σε ο,τι απο αυτη τη μαρκα εχω πιασει στα χερια μου ή εχω δουλεψει
Έχω την ίδια -προσωπική- γνώμη για κάθε εταιρεία μου μεταφέρει τη γραμμή παραγωγής εκτός συνόρων. Η συζήτηση για τεχνικές προδιαγραφές κατασκευής κτλ δεν έχει νόημα στο παρόν θέμα, πάντως συνεχίζω να ψάχνω το Made in Europe όταν αυτό είναι εφικτό. Το συγκεκριμένο δραπανοκατσάβιδο είναι κατασκευασμένο στη Κίνα, έχω την εντύπωση πως τα 18V συνεχίζουν -ακόμη- να κατασκευάζονται στη Γερμανία.

Τέλος πάντων, η τεχνογνωσία της Metabo στα δραπανοκατσάβιδα είναι μεγάλη και σε αυτήν θα στηριχθούμε. Σα πρώτη εντύπωση είμαι ευχαριστημένος, ελπίζω να αποδειχθεί και στη πράξη.

…αν και λενε οτι η μεταμπο δεν ειναι οπως παλια…

Λέγε με Κυριάκο! 😂😂😂😂

Γιατί, ποιά εταιρία βγάζει εργαλεία «όπως παλιά»;
Άσε που αν τα Metabo ήταν «οπως παλιά» δεν θα πούλαγε κανένας άλλος… 🤪😄

• Like
Reactions: nickolas
χαχα πως μας ξερεις, πως μας ξερεις... :)
ηθελα να σε ρωτησω, εχεις παινεψει πολλες φορες τον γωνιακο της metabo που εχεις, και ηθελα να σε ρωτησω ποιο μοντελο ειναι, για να καταλαβω και την κλαση τιμης του
καποια στιγμη, απο φθινοπωρο καλα να ειμαστε, θελω να παρω ενα καλο γωνιακο τροχο

Περαστικος σήμερα απο κινεζικο υπερκαταστημα δηθεν για ρουχα, αλλα εγω κατεληξα στα εργαλεια! 😁

Μικρη ματσολα στα 2€
Μυτες bit 1/4 ισιες 50mm 0.80€
Ασφαλειες αυτοκινητου μινι και μεσαιες απο 1€.

View attachment 183150
Η ματσόλα ποσο και απο που ?

Οι ασφάλειες οπως αναφέρθηκε δεν ειναι αξιόπιστες . Φυσικά και πολλά καταστήματα Ελλάδα πουλάνε τέτοιες και κακός , δυστυχώς και εγώ εχω περάσει απο τροφοδοτικά τέτοιες ασφάλειες για δοκιμή και κάποιες φορές κάηκαν σε μεγαλύτερα αμπέρ απο το αναμενόμενο . Lamda , AMiO εταιρίες που τις ξέρουμε θεωρούνται αξιόπιστες για ασφάλειες