Άρτι αφιχθείσα και η πένσα της Knipex. Πρώτες εντυπώσεις, κλασικά Knipex, δηλαδή άριστες...
Κάτι έγινε σήμερα… Όλα μαζεμένα μου ήρθανε, ακόμα και στη Γερμανία παρέλαβα.
Ίσως είναι δώρα για τα γεννέθλια του εγγονού που είναι σήμερα.
Βάλτο κι αυτό Μιχάλη να το δούμε…
Μεγειες σε όλους
Το τροφοδοτικό το είχα παρουσιάσει εδώ
Το δουλεύω κανά εξάμηνο και είναι σκυλί. Πολύ ευχαριστημένος!
Νικόλα επειδή το σκεφτόμουν και εγώ κάνε μια δοκιμή για διάτρηση με κρουση σε κανένα τσιμεντολιθο με 8-10 τρυπάνι ρε φίλε και πες μου.αγοραστηκε στα 26€ με μεταφορικα, μιας και ειχα μπαταρια τυπου μακιτα απο το μπουλονοκλειδο. τωρα εχει πεσει κατι ψηλα. ηρθε μεσα σε λιγες μερες με ελτα κουριερ.
![]()
Raitool 18V Akku-Elektro-Schlagbohrmaschine 2-Gang-Schraubendreher, angepasst an 18V Makita-Akku
Nur US$41.99, kaufen Sie den besten Raitool 18V Akku-Elektro-Schlagbohrmaschine 2-Gang-Schraubendreher, angepasst an 18V Makita-Akku Online-Shop zum Großhandelspreis.www.banggood.com
κρουστικο, κανει τη δουλεια του, δυνατο (εχωσε στριφωνι 8Χ18 ολο χωρις ζορισμα, αλλά σε μαλακο ξυλο), ελαφρυτερο απο το απλο του λιντλ αν και κρουστικο.
ομως δεν με εχει ενθουσιασει και τοσο, αν και φαινεται λιγο ισχυροτερο του απλου παρκσαιντ.
το τσοκ του δεν πιανει καλα επειδη δεν ασφαλιζει καλα, αλλά ισως φταιει το οτι ειναι ακομα καινουριο. ειναι ομως μεταλλικο και δειχνει ευθυβολο.
νομιζω οτι ζεσταινεται λιγο παραπανω απο το παρκσαϊντ
η μπαταρια μαϊμου μακιτα εμπαινε με δυσκολια, τοσο που αρχικα νομισα οτι ειχε γινει λαθος. με λιγη προσπαθεια ομως εγινε και ψιλοεφτιαξε. ισως ετυχε μονο στο συγκεκριμενο.
οι ταχυτητες φαινεται να λειτουργουν σωστα, η κρουση το ιδιο.
το ηθελα για να κανει σετ με το μπουλονοκλειδο-παλμικο στο σακβουαγιαζ και αν και δεν με εχει ενθουσιασει πολυ (περισσοτερο λογω της δυσκολιας κουμπωματος μπαταριας), εντουτοις αξιζει ως συμπληρωμα για οποιον εχει και το μπουλονοκλειδο
Νικολα, καλοριζικο@ κυριακο δεν εχω τωρα τσιμεντολιθο αλλά θα τρυπησω την κολωνα της εξωτερικης σκαλας που παει στη ταρατσα σε αντιπαραβολη με ενα κρουστικο ρευματος 700w και θα σου πω
δεν εχω αλλο κρουστικο δραπανοκατσαβιδο μπαταριας. σε μπαταριας εχω το κρουστικο πιστολετο 20v της παρκσαιντ. με ποιο προτιμας να κανω συγκριση?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.