Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ελληνουτσίνο γέροντες....και γινεται το χειλος καλαμακι 🥤
8212207f146778f83156ffc204ca380c_M.jpg

Καλορίζικο Κωστή, ωραίο και χρήσιμο εργαλείο αν και παραμελημένο μιας και τα ηλεκτρονικά το έχουν αντικαταστήσει σε πολλές περιπτώσεις.
Έχει μαγνήτες δυνατούς;

Είχε ένα παρόμοιο το λιδλ αυτή την εβδομάδα και είπα να το πάρω αλλά οι μαγνήτες που είχε μου φάνηκαν πολύ αδύναμοι και δεν το πήρα τελικά.

• Like
Reactions: KOSSTV
Έγινε παραγγελία για ένα σετ λείανσης - στίλβωσης που αποτελείται από βάση με velcro, αντάπτορα τρυπανιού και αρκετά γυαλιστικά διαφορετικής χρήσης και σκληρότητας (21 τεμάχια συνολικά).
Θα δοκιμαστεί όταν με το καλό έρθει σε μικρές επιφάνειες κατασκευών από ξύλο, ακρυλικό και αλουμίνιο.

Έχει πιθανότητες να είναι επαρκώς καλής ποιότητας καθώς η MATCC ειδικεύεται σε τέτοια είδη και πουλάει ως brand και στην Αμερική. (Γύρω στα 10$ κοστίζει το set στα Walmart).
To set κόστισε περίπου 5 ευρώ με ένα allowance από το BG.

View attachment 188728View attachment 188733

Έφτασε το σετ λείανσης - στίλβωσης, και οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές από την ποιότητα των υλικών. Η κλιμάκωση στη σκληρότητα των σπόγγων στίλβωσης, ανάλογα με το χρώμα είναι αισθητή και το velcro σε μια πρώτη σύντομη δοκιμή έπιανε σωστά μεταξύ του pad και του σπόγγου.
pads02.jpg

Σημερινή παραλαβή. Για στυλό πήγα να πάρω επειδή τα βιαζόμουν αλλά πήρα και κάτι ψιλά ακόμα.
9 κιτ στυλό 29 €
2 πριονοταινιες 6 και 10 χιλ. 6 δόντια 256 cm, 20 €
Κόλλα τιτεμποντ d4 473ml 10 €
Και 8 ξύλα διάφορα για στυλό 16 €.
Από unicat Θεσσαλονίκη.

Attachments

• IMG_20211210_175803.jpg
    IMG_20211210_175803.jpg
    1.4 MB · Views: 55
  • Like
Reactions: KOSSTV and enduras1
Κάτι λάθος κανεις με την D4.
Τι λάθος;

κυριε Παυλο υπαρχει καποιο λινκ για τα κιτ στυλο?
Δεν τα βρισκω στο site

Εννοει την τιμη Παυλο....στο λινκ που εβαλες εχει 15,28 ενω εγραψες 10...
Ααα μάλιστα. Όχι τόσο μου την άφησε, στα 10 €. Τα στυλό λένε στο σαιτ 4,36 και τα πήρα 3. Ίσως επειδή πήγα από εκεί και μου έκανε αυτές τις τιμές.