Tι παραλάβαμε σήμερα..

Nαι, υπαρχουν και δουλευουν πενηντα τεμαχια 18βολτων Ryobi.

Με την μεχρι στιγμης γκαμα εργαλειων της Ryobi. θα ηθελα ακομα 3 συγκεκριμενα εργαλεια εργαστηριου και αλλα 3 εργαλεια κηπου. ...και τερμα :)

Καλοδουλευτο Νικητα, αλλα βαλε αν μπορεις και ενα λινκ του μαγαζιου που ειναι και το πιο σημαντικο στοιχειο των παραλαβων.

Λυπηθηκες βρε να το βγαλεις απο το ναϋλον? Πως να το χαρουμε ετσι τυλιγμενο σα σαλαμι? :)

Οταν το δουλευψεις με το καλο, πες εντυπωσεις στο νημα με τα εργαλεια χειρος. Kατα τα αλλα φαινεται πραγματικο VFM με πληρη σειρα ανταπτορων και σε ωραια κασετινα.

• Like
Reactions: KOSSTV
Καλοδουλευτα!!

Ωραιο το πιστολακι, πρεπει να ειναι μακραν το καλυτερο για τα λεφτα του, VFM. Το θυμαμαι βεβαια 7-8 ευρω...

Βιδακια για μεταλλο και ξυλλο σε τοσο μικρα μεγεθη εχω παρει απο το ebay (κινα) καθως εδω δεν ειχα βρει.

• Like
Reactions: nickmanak
Πριτσίνια σπειρώματος ανοξείδωτα και χαλύβδινα με το μικρότερο κεφάλι

75bfeb768a52316aac5b31f527ba4c7e.jpg
8918442fdec35e63ab93560392fd243a.jpg

Last edited:
Φρέσκες παραλαβές από Banggood (αποθήκες Τσεχίας)

Image5743315045045293915.jpg

Ο γωνιακός τροχός μπαταρίας 125mm της Drillpro 800W Adjustable Speed Brushless Angle Grinder 125mm (χωρίς μπαταρία), στα 30€ με την προσφορά που είχε βγάλει.
(ήρθε στην πόρτα μου σε 9 μέρες!)

Το φορητό αλυσοπρίονο της VIOLEWORKS 88VF στα 38€ (με ένα κουπονάκι των 2€ που είχα)
(ήρθε στην πόρτα μου σε 8 μέρες!)

Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και στα δυο. Τον τροχό τον δοκίμασα, μου φαίνεται άψογος.
Το αλυσοπρίονο όχι ακόμα, αλλά σαν ποιότητα κατασκευής μοιάζει πολύ καλό και αυτό και είναι μάλιστα πολύ ελαφρύ.
Ευχάριστη έκπληξη η ένδειξη φόρτισης που έχουν οι μπαταρίες που το συνόδευαν (η παλιά που είχα πάρει με το μπουλονόκλειδο δεν είχε)

Image3840059299026660420.jpg

Προσεχώς εντυπώσεις. :)

Moυ ηρθε και εμενα σημερα με τον ταχυδρομο των ΕΛΤΑ, ενα πακετακι απο Βanggood Kινας μετα απο μολις 20 μερουλες!
Το ειχα πετυχει 10 ευρω με ενα κουπονακι, μαζι με τα λιγα μεταφορικα.

Φωτιστικο δρομου με φωτοκυτταρο και τηλεκοντρολ. Λειτουργει στην εντελεια και ο φωτισμος (COB led) ειναι πολυ δυνατος.
bwNQ6Umh.jpg

Εχει 3 πολυ χρησιμα προγραμματα φωτισμου τα οποια περιγραφονται μονο στην ιστοσελιδα του προιοντος καθως δεν υπαρχουν οδηγιες.
Εδω η πισω πλευρα του φωτιστικου.
x855kUph.jpg

Ερχεται και με μια μικρη πλαστικη βαση η οποια βιδωνεται στον τοιχο και πανω της συρεται και κουμπωνει το φωτιστικο.
Εγω θα την βιδωσω πανω σε ενα κομματι HDF το οποιο θα το βαψω στο χρωμα του τοιχου του σπιτιου στο νησι και θα το βερνικωσω.
n2b6eWrh.jpg

Αφου μπει το φωτιστικο πανω στο ξυλο, θα το κρεμασω στον τοιχο σε ενα καρφακι (σαν καδρο) ωστε να το βγαζουμε τον χειμωνα που θα λειπουμε.
Δεν θα βιδωθει στον τοιχο, αφου ετσι μπορει να μεταφερθει -ολο μαζι- πολυ ευκολα και να κρεμαστει καπου αλλου εαν χρειαστει.

Θα περιμενω τωρα καποια προσφορα (νομιζω οτι το εχω δει εως 7-8 ευρω) και θα παραγγειλω και αλλα καθως τα βρισκω πολυ χρησιμα.

Moυ ηρθε και εμενα σημερα με τον ταχυδρομο των ΕΛΤΑ, ενα πακετακι απο Βanggood Kινας μετα απο μολις 20 μερουλες!
Το ειχα πετυχει 10 ευρω με ενα κουπονακι, μαζι με τα λιγα μεταφορικα.

Φωτιστικο δρομου με φωτοκυτταρο και τηλεκοντρολ. Λειτουργει στην εντελεια και ο φωτισμος (COB led) ειναι πολυ δυνατος.
bwNQ6Umh.jpg

Εχει 3 πολυ χρησιμα προγραμματα φωτισμου τα οποια περιγραφονται μονο στην ιστοσελιδα του προιοντος καθως δεν υπαρχουν οδηγιες.
Εδω η πισω πλευρα του φωτιστικου.
x855kUph.jpg

Ερχεται και με μια μικρη πλαστικη βαση η οποια βιδωνεται στον τοιχο και πανω της συρεται και κουμπωνει το φωτιστικο.
Εγω θα την βιδωσω πανω σε ενα κομματι HDF το οποιο θα το βαψω στο χρωμα του τοιχου του σπιτιου στο νησι και θα το βερνικωσω.
n2b6eWrh.jpg

Αφου μπει το φωτιστικο πανω στο ξυλο, θα το κρεμασω στον τοιχο σε ενα καρφακι (σαν καδρο) ωστε να το βγαζουμε τον χειμωνα που θα λειπουμε.
Δεν θα βιδωθει στον τοιχο, αφου ετσι μπορει να μεταφερθει -ολο μαζι- πολυ ευκολα και να κρεμαστει καπου αλλου εαν χρειαστει.

Θα περιμενω τωρα καποια προσφορα (νομιζω οτι το εχω δει εως 7-8 ευρω) και θα παραγγειλω και αλλα καθως τα βρισκω πολυ χρησιμα.
Καλησπέρα σας, πόσα watt είναι το συγκεκριμένο? Προσπαθώ κα καταλάβω το φωτισμό του, γιατί ενδιαφέρομαι να πάρω και εγώ ηλιακους προβολείς στο εξοχικό.

Κανα δύο φορές που είχα ρωτήσει με είχαν αποθαρρύνει γιατί τα ηλιακά γενικά είναι ευπαθή και δεν έχουν καλό φωτισμό.

Πρώτη φορά χρησιμοποιείς εσύ?

Πατρίδα, αυτό με τι μπαταρία είναι; 18650;
Γραφει οτι παιρνει Lithium Battery: 3.7V 1200MAH. Στην ιστοσελιδα δειχνει μπαταριες 18650 αλλα μπορει και να παιρνει επιπεδη λιθιου σαν αυτες των κινητων. Πρεπει να το ανοιξω για να δω.
Οταν ερθει η ωρα, οταν δηλαδη σχολασει η υπαρχουσα μπαταταρια μετα απο καποια αρκετα χρονια, θα το ανοιξω για να δω τι θα κανω :)

Καλησπέρα σας, πόσα watt είναι το συγκεκριμένο? Προσπαθώ κα καταλάβω το φωτισμό του, γιατί ενδιαφέρομαι να πάρω και εγώ ηλιακους προβολείς στο εξοχικό.

Κανα δύο φορές που είχα ρωτήσει με είχαν αποθαρρύνει γιατί τα ηλιακά γενικά είναι ευπαθή και δεν έχουν καλό φωτισμό.

Πρώτη φορά χρησιμοποιείς εσύ?

Καλησπερα!
Δεν γραφει ποσα watt ειναι, ουτε ειναι ευκολο να υπολογισει κανεις. Ομως ειναι πολυ φωτεινο και φωτιζει μια εισοδο πχ, επαρκεστατα.
Aν επρεπε να μαντεψω, θα ελεγα οτι μου φαινεται σαν μια λαμπα led, oυδετερου φωτισμου, των 5 watt.

Απο πλευρας αξιοπιστιας τα κινεζικα χωλαινουν προφανως. Θεωρητικα μιλωντας, δεν μπορεις να εχεις απαιτησεις απο ενα τετοιο φωτιστικο που κοστιζει ελαχιστα ευρω.
Ομως η εμπειρια μου με παρομοια φωτιστικα, οπως αυτα που εχει φερει το Lidl, ειναι θετικη.
Εχω αγορασει ενα τετοιο ηλιακο φωτιστικο με φωτοκυταρο εδω και κανα χρονο, το οποιο το εχω να φωτιζει στην εισοδο προς το υπογειο εργαστηριο και δουλευει απροσκοπτα εως τωρα.