Σωστα διαβασες...αλλα ο συλλέκτης ούτε στα 50 θα μείνει....!!!Εχεις 50 τεμαχια 18βολτων ryobi? Ρωταω μηπως δεν καταλαβα το κειμενο.

Σωστα διαβασες...αλλα ο συλλέκτης ούτε στα 50 θα μείνει....!!!Εχεις 50 τεμαχια 18βολτων ryobi? Ρωταω μηπως δεν καταλαβα το κειμενο.
Καλορίζικο...!!!
Πολύ χρήσιμο γκατζετακι...!!!
Άντε και στο 100στο...!!!![]()
…για φέτος….Με την μεχρι στιγμης γκαμα εργαλειων της Ryobi. θα ηθελα ακομα 3 συγκεκριμενα εργαλεια εργαστηριου και αλλα 3 εργαλεια κηπου. ...και τερμα![]()
είναι 18βολτο αυτό;Αφήστε τον Μιχάλη ήσυχο... Γιατί θα τα πάρει και θα του μπουν ιδέες!![]()
ΝικήταςΗμέρα ψυχοθεραπείας σήμερα.
Καλησπέρα σας, πόσα watt είναι το συγκεκριμένο? Προσπαθώ κα καταλάβω το φωτισμό του, γιατί ενδιαφέρομαι να πάρω και εγώ ηλιακους προβολείς στο εξοχικό.Moυ ηρθε και εμενα σημερα με τον ταχυδρομο των ΕΛΤΑ, ενα πακετακι απο Βanggood Kινας μετα απο μολις 20 μερουλες!
Το ειχα πετυχει 10 ευρω με ενα κουπονακι, μαζι με τα λιγα μεταφορικα.
![]()
LED Solar Wandleuchte 3 Modi Bewegungsmelder Lichtsteuerung IP65 wasserdichte Hof Garten Park Lampe
Nur US$11.99, kaufen Sie den besten LED Solar Wandleuchte 3 Modi Bewegungsmelder Lichtsteuerung IP65 wasserdichte Hof Garten Park Lampe Online-Shop zum Großhandelspreis.www.banggood.com
Φωτιστικο δρομου με φωτοκυτταρο και τηλεκοντρολ. Λειτουργει στην εντελεια και ο φωτισμος (COB led) ειναι πολυ δυνατος.
![]()
Εχει 3 πολυ χρησιμα προγραμματα φωτισμου τα οποια περιγραφονται μονο στην ιστοσελιδα του προιοντος καθως δεν υπαρχουν οδηγιες.
Εδω η πισω πλευρα του φωτιστικου.
![]()
Ερχεται και με μια μικρη πλαστικη βαση η οποια βιδωνεται στον τοιχο και πανω της συρεται και κουμπωνει το φωτιστικο.
Εγω θα την βιδωσω πανω σε ενα κομματι HDF το οποιο θα το βαψω στο χρωμα του τοιχου του σπιτιου στο νησι και θα το βερνικωσω.
![]()
Αφου μπει το φωτιστικο πανω στο ξυλο, θα το κρεμασω στον τοιχο σε ενα καρφακι (σαν καδρο) ωστε να το βγαζουμε τον χειμωνα που θα λειπουμε.
Δεν θα βιδωθει στον τοιχο, αφου ετσι μπορει να μεταφερθει -ολο μαζι- πολυ ευκολα και να κρεμαστει καπου αλλου εαν χρειαστει.
Θα περιμενω τωρα καποια προσφορα (νομιζω οτι το εχω δει εως 7-8 ευρω) και θα παραγγειλω και αλλα καθως τα βρισκω πολυ χρησιμα.
Γραφει οτι παιρνει Lithium Battery: 3.7V 1200MAH. Στην ιστοσελιδα δειχνει μπαταριες 18650 αλλα μπορει και να παιρνει επιπεδη λιθιου σαν αυτες των κινητων. Πρεπει να το ανοιξω για να δω.Πατρίδα, αυτό με τι μπαταρία είναι; 18650;
Καλησπέρα σας, πόσα watt είναι το συγκεκριμένο? Προσπαθώ κα καταλάβω το φωτισμό του, γιατί ενδιαφέρομαι να πάρω και εγώ ηλιακους προβολείς στο εξοχικό.
Κανα δύο φορές που είχα ρωτήσει με είχαν αποθαρρύνει γιατί τα ηλιακά γενικά είναι ευπαθή και δεν έχουν καλό φωτισμό.
Πρώτη φορά χρησιμοποιείς εσύ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.