Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μεγειές! :love:

Για να πω την αλήθεια, είχα μια αγωνία για το αν θα πήγαιναν όλα κάλα με την εταιρεία που (την eshopwedrop δεν κάνω λάθος) έβαλες να διαμεσολαβήσει για να το παραλάβεις, γιατί δεν μου είχαν αφήσει και πολύ καλές εντυπώσεις σε κάποιες επικοινωνίες που είχα μαζί τους. Όμως, προφανώς, πήγαν όλα κάλα. Περιμένουμε το review σου :)
Καλά πήγε. Είναι λίγο ανοργάνωτοι είναι αλλά μας έχουν συνηθίσει οι μεταφορικές.

Καλοδούλευτο Δημητρη.

Κανε ενα τεστ να φυσηξεις την σκονη με το κομπρεσερ και να δεις σε ποση ωρα θα καθαρισει την ατμοσφαιρα.

Δυο σετάκια μύτες με ανταπτορα για 1/2" της ΥΑΤΟ.

Πολυ χρησιμη η πληροφόρηση για τη μέγιστη ροπή που μπορουν να χρησιμοποιηθούν.

IMG20241106133421.jpg

Καλοδούλευτο Δημητρη.

Κανε ενα τεστ να φυσηξεις την σκονη με το κομπρεσερ και να δεις σε ποση ωρα θα καθαρισει την ατμοσφαιρα.
Μεγειά οι μύτες. Θα κάνω και θα γράψω στο test drive. Εντωμεταξύ, αν έχει κανείς συγκρατήσει καμιά φτηνή μέθοδο να μετράς την σκόνη του αέρα, ας βάλει κάνα λινκ. Κάτι είχα πετύχει παλιότερα αλλά δεν τα κράτησα...

• Like
Reactions: enduras1
Πακετακι απο Αμαζον για το οποιο με πηραν τηλεφωνο τα ΕΛΤΑ courier το πρωι και μου ειπαν οτι θα το φερουν την Δευτερα, εκτος αν ηθελα να πηγαινα να το επαιρνα εγω...
HPNtO6Wl.jpg

Παγια απαραδεκτη τακτικη για να γλυτωσουν δρομολογια αλλα απο την αλλη ειναι να τους λυπασαι, λιγοι ανθρωποι μεσα σε βουνα απο δεματα. Ελπιζω να βρεθει λυση συντομα.

Το τελευταιο 4βολτο εργαλειακι που κλεινει -μεχρι στιγμης- την συλλογη της νεας λαχταριστης σειρας της Ryobi. Ενα μικρο και τριανταφυλλενιο καρφωτικακι :)
k8HLHvxh.jpg

Το συγκεκριμενο το ειχα παραγγειλει αρχες Ιουλιου και ειχε παραδοση απο Σεπτεμβριο εως Γεναρη του 2025 καθως δεν υπηρχε διαθεσιμοτητα. Τωρα υπαρχει στοκ κανονικα.

Παιρνει καρφακια εως 15μμ υψος και δίχαλα διαφόρων τυπων εως 10μμ υψος.
4Vep0qah.jpg

Τον Ιουλιο το ειχε προσφορα (λεμε τωρα...) στα 75 ευρω. Τωρα κοστιζει παραπανω. Εδω το λινκ

Τα αναλωσιμα που παιρνει:
ovoYd6fh.jpg

Φρεσκο πραμα!
K8yEKhIh.jpg

Μοιαζει με το αντιστοιχο ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ και πραγματικο VFM 4βολτο καρφωτικακι Parkside PAT4 με την διαφορά οτι το Ryobi παιρνει πιο μακρια καρφακια εως 15μμ εναντι 10μμ του Parkside και παιρνει και διχαλα βαρεως τυπου, πιο χοντρα δηλαδη, ενω το Parkside παιρνει τα πιο λεπτα διχαλα. Το υψος των διχαλων ειναι 10μμ και στα δυο καρφωτικα.
4TgxZWJh.jpg

Μια βασικη διαφορα -που για αρκετους DIYers δεν ειναι τοσο ουσιαστικη- ειναι οτι το Parkside εχει ενσωματωμενη μπαταρια ενω το Ryobi αποσπωμενη.

Ενα ωραιο οικοδομικο σφυρι με ιδιαίτερα μακρια λαβη που θα ειναι πολυ καλο στο να βγαζει προκες.
Επισης εχει την υποδοχη στην κεφαλη για συγκράτηση καρφιων και καρφωμα με το ενα χερι.
Συνιστάται.
https://share.temu.com/Cku3N395qHA
IMG20241107144323.jpg

• Like
Reactions: skysound and newbie
Ενα ωραιο οικοδομικο σφυρι με ιδιαίτερα μακρια λαβη που θα ειναι πολυ καλο στο να βγαζει προκες.
Επισης εχει την υποδοχη στην κεφαλη για συγκράτηση καρφιων και καρφωμα με το ενα χερι.
Συνιστάται.
https://share.temu.com/Cku3N395qHA
View attachment 241564

Αυτό πιστεύεις ότι θα έβγαζε πιο εύκολα τις πρόκες;
1731090182030.png

Άσχετο, από την σελίδα του Temu:
1731090459780.png

Λεπτο φακελακι απο Αμαζον....
dDKdTDHl.jpg

.....που περιεχει την τσιπικη και τρισαθλια -ως συνηθως- συσκευασια των ακριβων εργαλειων της Κνιπεξ...
AGkp0mTl.jpg

Το εργαλειακι βεβαια σε αποζημιωνει πληρως!!

Ο καλυτερος απογυμνωτης καλωδιων καθε μεγεθους! Κnipex PreciStrip 16 Automatic wire stripper.
baZQuUyh.jpg

Καμμια δεκαρια χρονια τον λιγουρευομουν αλλα λογω τιμης παντα κατεληγα σε πιο οικονομικους -επωνυμους και ανωνυμους- απογυμνωτες. Οχι πια :)

Tα σαγονια του καρχαρια!!
1rQklg3h.jpg

Mε κοιλο σχεδιασμο, αγκαλιαζουν στοργικα καθε καλωδιο οποιαςδηποτε διατομης, απο καλωδια τριχες 0,08mm2 εως γομαρια των 16mm2

Eκτος απο τις ποιοτικες σιαγωνες και τις λιαν κοφτερες λαμες, που αλλαζουν εαν χρειαστει, υπαρχει και η υπερχρησιμη ρυθμιση πιεσης για τελειο wire stripping!!
9GOCwUsh.jpg

Ιδιαιτερα αποτελεσματικη και πολυτιμη για παρα πολυ λεπτα καλωδια αλλα και για καλωδια με πολυ σκληρη μονωση.

Να πω οτι μου εκανε εντυπωση ο κοφτης που υπαρχει στο εργαλειο, τοσο για το ευκολο κοψιμο οσο και για την πολυ στιβαρη κατασκευη του!
3Pz6Ba6l.jpg

Μετα απο πολυ παιχνιδι και πολλες δοκιμες με καλωδια, μετανιωσα πραγματικα που τοσα χρονια δεν προτιμησα ενα τετοιο εργαλειο -την στιγμη μαλιστα που το χρησιμοποιω παρα πολυ συχνα- και πεταξα σχεδον τα ιδια χρηματα σε υποδεεστερες εναλλακτικες.

Λεπτο φακελακι απο Αμαζον....
dDKdTDHl.jpg

.....που περιεχει την τσιπικη και τρισαθλια -ως συνηθως- συσκευασια των ακριβων εργαλειων της Κνιπεξ...
AGkp0mTl.jpg

Το εργαλειακι βεβαια σε αποζημιωνει πληρως!!

Ο καλυτερος απογυμνωτης καλωδιων καθε μεγεθους! Κnipex PreciStrip 16 Automatic wire stripper.
baZQuUyh.jpg

Καμμια δεκαρια χρονια τον λιγουρευομουν αλλα λογω τιμης παντα κατεληγα σε πιο οικονομικους -επωνυμους και ανωνυμους- απογυμνωτες. Οχι πια :)

Tα σαγονια του καρχαρια!!
1rQklg3h.jpg

Mε κοιλο σχεδιασμο, αγκαλιαζουν στοργικα καθε καλωδιο οποιαςδηποτε διατομης, απο καλωδια τριχες 0,08mm2 εως γομαρια των 16mm2

Eκτος απο τις ποιοτικες σιαγωνες και τις λιαν κοφτερες λαμες, που αλλαζουν εαν χρειαστει, υπαρχει και η υπερχρησιμη ρυθμιση πιεσης για τελειο wire stripping!!
9GOCwUsh.jpg

Ιδιαιτερα αποτελεσματικη και πολυτιμη για παρα πολυ λεπτα καλωδια αλλα και για καλωδια με πολυ σκληρη μονωση.

Να πω οτι μου εκανε εντυπωση ο κοφτης που υπαρχει στο εργαλειο, τοσο για το ευκολο κοψιμο οσο και για την πολυ στιβαρη κατασκευη του!
3Pz6Ba6l.jpg

Μετα απο πολυ παιχνιδι και πολλες δοκιμες με καλωδια, μετανιωσα πραγματικα που τοσα χρονια δεν προτιμησα ενα τετοιο εργαλειο -την στιγμη μαλιστα που το χρησιμοποιω παρα πολυ συχνα- και πεταξα σχεδον τα ιδια χρηματα σε υποδεεστερες εναλλακτικες.
Σταματα πιααα:ROFLMAO:
Καλο δουλευτο!!!
Και εγω ετσι παίρνω διάφορα φθηνά και βρίζω μέτα. Αλλα το εχω δουλέψει ειναι πολυ δυνατο εργαλείο.

Πρεπει να ειναι το πιο εντυπωσιακο και κυριως καινοτόμο εργαλειακι χειρος που παραλαμβανω τα τελευταια χρονια!!

Wera 826T Turbo screwdriver. To νεο μαγικο κατασαβιδι της Wera με τα γραναζια κρυμμενα μεσα στη λαβη!!
F0S7Z1Bh.jpg

Amazon.de

Δεν μπορει να φανταστει κανεις ποσο γρηγορα βιδωνει αυτο το κατσαβιδι! Καθε φορα που γυρνας τη λαβη, η μυτη γυριζει 4 φορες!!
yX3zgreh.jpg

Ηδη το χρησιμοποιησα σε αλλαγη καπακιου λεκανης και σε τοποθετηση προφυλακτηρων σε ποδηλατο. Εδω με μυτη καρυδακι 8μμ για μπουλονοβιδες.
nvN5J6Eh.jpg

Μιλαμε δεν παιζεται το εργαλειακι!

Εχει ενα κουμπι στο πισω μερος της λαβης που ενεργοποιει την εμπλοκη των γραναζιων.
tugCMNch.jpg

Πρεπει να το κρατας με τα δυο χερια οταν εμπλεκονται τα γραναζια. Ενα χερι κραταει σταθερο το μπροστινο μερος της λαβης και το αλλο γυριζει το πισω μερος της λαβης.

Εμφανισιακα ειναι ακριβως ιδιο με τα υπολοιπα κατσαβιδια της wera που δεχονται μυτες. Ειναι το δευτερο απο αριστερα.
0aZBTJph.jpg

Οταν το πιασεις στα χερια σου ειναι ελαχιστα βαρυτερο απο τα υπολοιπα λογω των μεταλλικων γραναζιων που περιεχει η λαβη. Η εργονομια του ομως ειναι μια χαρα.

Αν και πλεον τα ηλεκτρικα κατσαβιδια εχουν σχεδον το απολυτο προβαδισμα, υπαρχουν πολλες περιπτωσεις που ενα κατσαβιδι χειρος ειναι παντα απαραιτητο για καποιες εργασεις.

Έρωτας αυτά τα Wera... Kαι η θήκη, επιτείνει την αίσθηση κοσμήματος.
Αν τα παραπάνω τα έγραφα σε άσχετο με εργαλεία φόρουμ, θα με είχαν πάρει (κι εμένα) στο ψιλό. Εσείς καταλαβαίνετε...

Παρέλαβα πριν λίγο παραγγελία απο Amazon.de (με δωρεαν μεταφορικά) Πηγα και τα πηρα μόνος μου από τα elta courier (γιατι ...κλασικά, "πέρασαν το πρωί αλλά ... απουσιάζαμε " )

Image3987608336696190513.jpg

4 ροδάκια βαρέως τύπου 50mm , εξαιρετικής ποιότητας σε ένα πλήρες σετ, με παξιμάδια, εξάγωνες, γκρόβερ, ροδέλες, ως και κατσαβίδι και κλειδάκι) στα 20€

Ένα σετάκι κεντραδόρους της Trend στα 22€
Καμία σχέση με τα 2 προηγούμενα κινέζικα σετ που είχα πάρει από τα Ali, που ήταν τόσο άχρηστα που τα πέταξα. Αυτά είναι πολύ στιβαρά και μοιάζουν πως θα δουλεύουν σωστά και θα κρατήσουν για πολύ καιρό.

Έναν προβολέα που κουμπώνει σε μπαταρίες Makita 18v (έχει για όλες τις μάρκες). Δεν είναι για να φωτίζεις ένα δωμάτιο. Είναι συγκεντρωτικός, και ρίχνει πολύ δυνατό φως στο σημείο που δουλεύεις. Όλο το πίσω μέρος είναι μεταλική ψήκτρα, εχει 2 σκάλες έντασης και έχει και 2 usb για να φορτίζεις κινητά κλπ.
Τον χρειαζόμουν για να φωτίζω τα σημεία που κάνω ηλεκτροκόλληση και άλλες παρόμοιες εργασίες.
Τον έχω να φωτίζει στη μεγάλη σκάλα μια ώρα και έχει ζεσταθεί, αλλά σε λογικά πλαίσια.
Αυτός είναι (λέει) 4500 lumen και και έκανε 22€ (έχει και πιο δυνατό στα 5400 lumen)
Χρήσιμο γκατζετακι, και ειδικά με τόσες μαϊμούδες μπαταρίες που έχουμε μαζέψει.

:)

Last edited:
Ωραια πραμα να ξεχνας οτι εχεις παραγγειλει κατι και να σου ερχεται ξαφνικα ειδοποιηση να πας να παραλαβεις στο BoxNow :)
Aa45Tm3m.jpg

Eνα μικρο και χαριτωμενο gagdet απο την Nitecore για φυσημα και καθαρισμο φωτογραφικων μηχανων και οχι μονο.
EmBBh5Sl.jpg

Φυσητηρας BB Nano απο το Banggood με 30 ευρω αλλα με κουπονακια μπορει να κοστισει γυρω στα 25 ευρω. Υπαρχει και στο Skroutz.
difMJ95h.jpg

Εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης, ομορφο φινιρισμα και λειτουργικοτατο μινι φυσητηρακι!
Ειναι ιδιαιτερα ησυχο και εχει δυο σκαλες εντασης. Η μπαταρια διαρκει για ~90 φυσηματα χαμηλης εντασης και ~20 υψηλης εντασης, διαρκειας 10" εκαστο.

Στο πισω μερος υπαρχει ενα πυκνο φιλτρο (250 mesh) ωστε ο αερας που φυσαει στις φωτ.μηχανες και τους φακους, ειναι καθαρος.
ZIxugxyh.jpg

Εαν βγει το φιλτρο, βρισκεται στον μικρο κυκλο στο κεντρο του καπακιου, η ροη του αερα δυναμωνει εντυπωσιακα!

Εδω το υπεροχο γκατζετακι φορτιζει με καλωδιο USB-C
qLBjARbh.jpg

Zυγιζει κατω απο 100 γραμμαρια και η ροη του αερα ειναι πολυ εντυπωσιακη για το μεγεθος του!

Θα χρησιμοποιειται για καθε λογης καθαρισμο και φυσημα, οχι μονο για φωτ. ειδη.
Θα κυκλοφορησουν συντομα φτηνα (10ευρω) προσαρτηματα και για την λειτουργια φυσηματος αλλα και για λειτουργια σκουπας!

Καλορίζικο Μιχάλη...!!

Μικροσκονες και ψιλολογια από χαρτάκια η από μικρο κομμάτια από καλώδια,τρίμματα πλαστικών και διαφορα θα τα περνει...;
Προσωπικά μου αρέσει το μέγεθος και η βολικότητα του.
Θα το επερνα...!!!

×××××××××××××××××××××××××××××××××××××××

Να και μια μικρή αλλά συγκέντρωση παραλλαβη από microstar ρολλακια στα 3 μεγέθη που κυκλοφορεί...από το τοπικό χρωματοπωλειο στα Άλιμο..

20241113_155907.jpg

Μαγικα αυτα τα ρολακια!!

Ενω παλια νομιζα οτι ολα τα ρολα ειναι σχεδον τα ιδια, απο τοτε που τα δοκιμασα στην πραξη (τοτε που μου εδωσες ενα), αλλαξα γνωμη!

Για το φυσητηρακι αυτα που λες τα φυσαει ανετα. Αν τα ρουφαει, δεν ξερω, δεν εχω παρει το εξαρτημα που το κανει σκουπα.

• Like
Reactions: KOSSTV
Καλησπέρα
Ζηλεψα και εγώ και πήρα ψαλιδακι Workpro.😁
Ήρθε σήμερα 15μερεσ από Αλί.Μαζι πήρα και μια θήκη για μύτες.12€ σύνολο
Το ψαλίδακι πολύ ωραίο στιβαρό έκοψα διάφορα καλώδια κλπ στην πορεία θα δείξει.εκ πρώτης όψεως φαίνεται πολύ δυνατό.
Έχω δουλέψει λίγο ένα φακομ σκυλί δερματικά μεταλλικά καλώδια 20καρε κλπ τα είχε για πλάκα 😂 αλλά 50€.
Τα μισά να κάνει το Workpro είμαι υπερ ικανοποιημένος 😂.

Attachments

• IMG_20241114_181843.jpg
    IMG_20241114_181843.jpg
    3.5 MB · Views: 35
  • IMG_20241114_181834.jpg
    IMG_20241114_181834.jpg
    3.8 MB · Views: 33
  • IMG_20241114_181756.jpg
    IMG_20241114_181756.jpg
    3.5 MB · Views: 31
  • IMG_20241114_181710.jpg
    IMG_20241114_181710.jpg
    4.3 MB · Views: 28
  • 17316074593158548508763859773854.jpg
    17316074593158548508763859773854.jpg
    1.5 MB · Views: 30
καλοδουλευτα, ωραιο το ψαλιδακι και οι μυτες (y)

Ξεχασες ομως να βαλεις τα links των προιοντων, που ειναι το πιο σημαντικο πραμα σε αυτο το νημα!

καλοδουλευτα, ωραιο το ψαλιδακι και οι μυτες (y)

Ξεχασες ομως να βαλεις τα links των προιοντων, που ειναι το πιο σημαντικο πραμα σε αυτο το νημα!
Mea Culpa!!
Ψαλίδι : Δεν το βρίσκω πλέον στο αλι:cry:
θήκη για μύτες:

Που μπορώ να αιτηθώ να απαγορεύονται τα link των προϊόντων; Θα με βάλετε μέσα.
(Δεν γλυκοκοιτάω τα wera και κάποια άλλα των τελευταίων post, όοοοχι)