Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ναι, έχουν αντιγράψει τον κωδικό, το μπουκάλι και την χρωματική κωδικοποίηση ανάλογα την δύναμη της κόλλας.
Λιγότερο δυνατή μια και ξεβίδωσε χωρίς θέρμανση, αλλά φαίνεται να κάνει δουλειά και έρχεται στο 1/10 της τιμής.

Kαι η κοκκινη loctite που εχω εγω, χωρις ζεσταμα ξεβιδωνει, θελει ομως αρκετη δυναμη με το χερι, ειτε ευκολα με παλμικο.

Δεν αξιζει με τιποτε η οriginal loctite. Εχω μια μπλε και μια κοκκινη μαιμου των 50ml και ειμαι μια χαρα.
Βρισκεις και στην Ελλαδα με 2 ευρω καλες κολλες σπειρωματων των 10ml. Και στο τεμου με ~1 ευρω.

• Like
Reactions: enduras1
Δεν αξιζει με τιποτε η οriginal loctite. Εχω μια μπλε και μια κοκκινη μαιμου των 50ml και ειμαι μια χαρα.
Βρισκεις και στην Ελλαδα με 2 ευρω καλες κολλες σπειρωματων των 10ml. Και στο τεμου με ~1 ευρω.
Ανάλογα τη χρήση που κάνουμε.
Αν κάποιος το παίζει μηχανικός και λύνει δαγκάνες μηχανής/αυτοκινήτου που μετά ο κατασκευαστής παράλληλα με τα σωστά N σύσφιξης προτείνει και την αντίστοιχη Loctite, εάν δεν είμαστε σίγουροι για το πόσο μαιμού είναι η κινέζικη (και σιγά μην κάτσεις να κάνεις δοκιμές) τότε καταντάει επικίνδυνη η τσιγγουνιά.

Για απλές οικιακές χρήσης δεν το συζητώ.
πχ. έχω βάλει σε ξύλινες καρέκλες κήπου απο το ΙΚΕΑ που χαλάρωναν συνέχεια οι βίδες

• Like
Reactions: yiobi