newbie
AVClub Addicted Member
Στέλιο, 1,5€ + 0,89€ =€2,39
Σε ρήμαξε το Jumbo![]()
Αν είσαι χουβαρντόπαιδο Μπάμπη, το χρήμα δεν το λογαριάζεις.
Στέλιο, 1,5€ + 0,89€ =€2,39
Σε ρήμαξε το Jumbo![]()
Ωραιες οι κολλες στιγμης απο το Jumbo (και η gel και η ρευστη), τα τελευταια χρονια αγοραζω (σχεδον) μονο αυτες και ειναι σουπερ.
Βεβαια την τελευταια φορα κοστιζαν 79 λεπτα και τωρα πηγαν 89 λεπτα. Μπορει να φαινεται μικρη η αυξηση σε λεπτα αλλα μιλαμε για 12% αυξηση σε ποσοστο!
Μην πω για μια ροδακινια στη λαική που περυσι εκανε 12 ευρω και φετος πηγε 15 ευρω! Εδω εχουμε 25% αυξηση!
Μονο τα εργαλεια του λιντλ διατηρουνται στις ιδιες τιμες και το τυρι τους για τοστ.![]()

Μπορεί γελάτε με αυτά, αλλά να ξέρετε οτι μόνο έτσι κάνεις λεφτά.![]()

Κανεις φωλια με λιγο μεγαλυτερο τρυπανι απο το κεφαλι της βιδαςΝαι, για φρεζάρισμα μιλάω κι εγώ. Αυτό που δείχνεις στη φωτογραφία είναι το τέλειο αποτέλεσμα - αν είναι από δική σου δουλειά σε σίδερο, θέλω συνταγή![]()
Μαιμου μηχανισμο για grohe δεν εχει?οπότε πήρα καινούργιο (60€ !!!!!)
Με τα τα ξυλα και το λειζερ τι φτιαχνεις μαστορα?Φυσικα δεν θα παει χαμενο, παντα χρειαζεται η καλη πρωτη υλη για το λεϊζερ, μακαρι να'χαμε κι'αλλο![]()
Με τα τα ξυλα και το λειζερ τι φτιαχνεις μαστορα?
Ναι, για φρεζάρισμα μιλάω κι εγώ. Αυτό που δείχνεις στη φωτογραφία είναι το τέλειο αποτέλεσμα - αν είναι από δική σου δουλειά σε σίδερο, θέλω συνταγή![]()
Μπάμπη, μιλάς για φρεζάρισμα σε σίδερο έτσι;
Δημήτρη δικό μου είναι, αλλά μόνο τέλειο δεν το λες. Αν το προσέξεις έχει πολλές ακμές, γιατί χρησιμοποιώ τα παρακάτω, τα οποία είναι ο ακριβής ορισμός του "η φτήνια τρώει τον παρά". Μετά από μικρή σχετικά χρήση και πάντα με κοπτικό υγρό, πάνε στην ανακύκλωση.Ναι, για φρεζάρισμα μιλάω κι εγώ. Αυτό που δείχνεις στη φωτογραφία είναι το τέλειο αποτέλεσμα - αν είναι από δική σου δουλειά σε σίδερο, θέλω συνταγή![]()

Μαιμου μηχανισμο για grohe δεν εχει?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.