Tι παραλάβαμε σήμερα..

Mεγειες αλλα που τις ειδες τι καλες κριτικες ;Aπο τις 25 οι μισες σχεδον ειναι κατω απο 3

http://www.amazon.de/Skil-F0150550AA-Detektor-0550-AA/product-reviews/B000NLWYO6

Δεν επαιρνες καλυτερα την κλασσικη δυναμη και απλος,τον Bosch PMD 7 που απο τις 162 κριτικες κατω απο 2 ειναι μονο οι 22

http://www.amazon.co.uk/Bosch-PMD-7-Digital-Detector/dp/B00FZN5EH6

"Γυρισα" το net για ενα μηνα σχεδόν και χρησιμοποιησα απειρες φορες το google translator. Δεν έμεινα στις 25 κριτικες του amazon.de . Αμα ψαχτείς θα βρεις πολύ "ψωμί". Τρία μαστόρια εδώ Ελλάδα μου πρότειναν το Skil (ανάμεσα τους και ο μπάρμπας μου ο ηλεκτρολόγος που έχει και το GMS120) και τέλος ο φίλος που το αγόρασα από το μαγαζί του (και είχε και τα Bosch) μου σύστησε το Skil ως πιο vfm εκτός και ανέβαινα πολύ σε χρήμα και έπαιρνα το Bosch με την 10.8V (δεν θυμάμαι το μοντέλο). Όπως και να 'χει, η πράξη θα δείξει. Και αν δεν μου κάνει (για την οικιακή χρήση που το θέλω) καλύτερα να πετάξω τα 65Ε που μου κόστισε παρά τα διπλά για μία, παρόμοιας δυναμικής, συσκευή. Ίδωμεν....

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

"Γυρισα" το net για ενα μηνα σχεδόν και χρησιμοποιησα απειρες φορες το google translator. Δεν έμεινα στις 25 κριτικες του amazon.de . Αμα ψαχτείς θα βρεις πολύ "ψωμί". Τρία μαστόρια εδώ Ελλάδα μου πρότειναν το Skil (ανάμεσα τους και ο μπάρμπας μου ο ηλεκτρολόγος που έχει και το GMS120) και τέλος ο φίλος που το αγόρασα από το μαγαζί του (και είχε και τα Bosch) μου σύστησε το Skil ως πιο vfm εκτός και ανέβαινα πολύ σε χρήμα και έπαιρνα το Bosch με την 10.8V (δεν θυμάμαι το μοντέλο). Όπως και να 'χει, η πράξη θα δείξει. Και αν δεν μου κάνει (για την οικιακή χρήση που το θέλω) καλύτερα να πετάξω τα 65Ε που μου κόστισε παρά τα διπλά για μία, παρόμοιας δυναμικής, συσκευή. Ίδωμεν....

+ 1 μαζί σου όσον αφορά το σκεπτικό σου.

Υ.Γ. Το έχω ξαναγράψει εδώ πως η Bosch (...αν και η πληθώρα των εργαλείων μου είναι της μπλε σειράς), το έχει χάσει το πράγμα αναφορικά με τι πληρώνεις και τι παίρνεις value for money δηλαδή.

Με βάση τις πωλήσεις που έχουν στον ευρωπαϊκό χάρτη (...μακράν νούμερο 1 και... ψάξτε για τον τρίτο) θεωρώ πως ναι, μιας και κατά την γνώμη μου έχουν περιθώριο να κάνουν "σκόντο". Βέβαια δεν θα πρέπει να παραλείψω να αναφέρω και τις εκπληκτικές πραγματικά προσφορές που βγάζουν κατά καιρούς σε σετ εργαλείων.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Με βάση τις πωλήσεις που έχουν στον ευρωπαϊκό χάρτη (...μακράν νούμερο 1 και... ψάξτε για τον τρίτο) θεωρώ πως ναι, μιας και κατά την γνώμη μου έχουν περιθώριο να κάνουν "σκόντο".

Αν δούλευε έτσι το σύστημα δε θα ζούσε καμία "πρώτη" εταιρεία.

Αν δούλευε έτσι το σύστημα δε θα ζούσε καμία "πρώτη" εταιρεία.

Για τις εδώ τιμές μιλάς ή για του εξωτερικού?
Νομίζω ότι οι του εξωτερικού είναι πολύ καλές για επαγγελματικά εργαλεία!

4ed831b37c4e0d831e098aa7542dd75b.jpg
σήμερα πήρα αυτά τα κατσαβιδια από Γερμανία. 8,5 ευρώ είχαν. Δεν έχω αλλα wera , όμως φαίνονται τίμια. Η ποιότητα φυσικά δεν αγγίζει wiha και facom αλλά το περίμενα.

4ed831b37c4e0d831e098aa7542dd75b.jpg
σήμερα πήρα αυτά τα κατσαβιδια από Γερμανία. 8,5 ευρώ είχαν. Δεν έχω αλλα wera , όμως φαίνονται τίμια. Η ποιότητα φυσικά δεν αγγίζει wiha και facom αλλά το περίμενα.

Έχεις αντίστοιχα κατσαβίδια wiha η Facom των 8,5 (τα 6) που είναι καλύτερα απ´ τα Wera που πήρες;

Έχεις αντίστοιχα κατσαβίδια wiha η Facom των 8,5 (τα 6) που είναι καλύτερα απ´ τα Wera που πήρες;
Όχι βέβαια. Τα αλλεν της wiha τα είχα πάρει σχεδόν 50 ευρώ. Απλά το αναφέρω για να τονίσω ότι είναι πολύ καλά για τα λεφτά τους( ανώτερα από του lidl) ,αλλά δεν αποτελούν κ σοβαρά εργαλεία. Ειδικά εδώ στη Γερμανία, τα προωθούν μαζί με αυτά των καταστημάτων (τύπου πρακτικερ) ενώ ακόμα κ τα Stanley τα θεωρούν ανώτερα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Όχι βέβαια. Τα αλλεν της wiha τα είχα πάρει σχεδόν 50 ευρώ. Απλά το αναφέρω για να τονίσω ότι είναι πολύ καλά για τα λεφτά τους( ανώτερα από του lidl) ,αλλά δεν αποτελούν κ σοβαρά εργαλεία. Ειδικά εδώ στη Γερμανία, τα προωθούν μαζί με αυτά των καταστημάτων (τύπου πρακτικερ) ενώ ακόμα κ τα Stanley τα θεωρούν ανώτερα.

Μιλάς για τα συγκεκριμένα κατσαβίδια της Wera ή γενικώς για τα Wera;
Δεν έχω καταλάβει ποιά δεν είναι σοβαρά εργαλεία και τα Stanley είναι ανώτερα. Εγώ θεωρώ τα wera κορυφαία εργαλεία, και μάλιστα σε σύγκριςη με - αντίστοιχης τιμής - Wiha και Facom που έχω.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μιλάς για τα συγκεκριμένα κατσαβίδια της Wera ή γενικώς για τα Wera;
Δεν έχω καταλάβει ποιά δεν είναι σοβαρά εργαλεία και τα Stanley είναι ανώτερα. Εγώ θεωρώ τα wera κορυφαία εργαλεία, και μάλιστα σε σύγκριςη με - αντίστοιχης τιμής - Wiha και Facom που έχω.
Μα έγραψα ηδη ότι δεν έχω αλλά wera. Προφανώς αναφέρομαι στα συγκεκριμένα. Από την άλλη, σας λέω ότι στη Γερμανία, τα θεωρούν εργαλεία της σειράς τα wera γενικά. Όπως τα στανλευ στην Ελλάδα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

...στη Γερμανία, τα θεωρούν εργαλεία της σειράς τα wera γενικά. Όπως τα στανλευ στην Ελλάδα.

Μου κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση αλλά για να το λές κάτι παραπάνω ηα ξέρεις... :nounder:

Ρε σεις εδω Ελλαδα δε φερνει κανενας την γκαμα τη wera? μονο διασπαρτα καποια ψιλολογια βρισκω..

Και τα wiha ποιο πολυ για αμερικανικα μου κανουν.
Made in Germany είναι. Εγώ έχω σε εκτίμηση Γενικά τα προϊόντα τους. Όμως από την knipex πχ δεν είμαι ευχαριστημένος. (για τα λεφτά τους)