Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Για δώστε λεπτομέρειες. Και εγώ ήθελα, αλλά ο ηλεκτρολόγος δεν έβαλε, και τραβάω καλώδιο για το πλυντήριο...

Κακώς δεν έβαλε. Εγώ όσα μπάνια γνωστών και φίλων ξέρω όλα έχουν πρίζες και ποτέ κανείς δεν έπαθε κάτι. Εννοείται υπο προυποθέσεις, δεν τις βάζεις και στα πλακάκια της μπανιέρας... Ούτε στα βεσεδάκια βέβαια.

Πήρα το Skill από το eshop. Κάλο φαίνεται, στιβαρό, να δούμε πόσο θα αντέξει στα χέρια αρχάριας... Το Μακιτα μου φτηνά τη γλύτωσε με χαλασμένο velcro. Να δούμε αυτό πού 'ναι και βαρύ πως θα το κουλαντρίσει...

2cp5f6a.jpg

jr5m38.jpg

4t67ex.jpg

Κακώς δεν έβαλε. Εγώ όσα μπάνια γνωστών και φίλων ξέρω όλα έχουν πρίζες και ποτέ κανείς δεν έπαθε κάτι. Εννοείται υπο προυποθέσεις, δεν τις βάζεις και στα πλακάκια της μπανιέρας... Ούτε στα βεσεδάκια βέβαια.

Και εγώ έχω πρίζες στα μπάνια. Υπάρχουν και πρίζες εξωτερικού χώρου με καπάκι που δεν έχουν θέμα. Στο μεγάλο μπάνιο έχω και τηλεφώνου (από τότε που δεν υπήρχαν ασύρματα τηλέφωνα...)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πήρα το Skill από το eshop. Κάλο φαίνεται, στιβαρό, να δούμε πόσο θα αντέξει στα χέρια αρχάριας... Το Μακιτα μου φτηνά τη γλύτωσε με χαλασμένο velcro. Να δούμε αυτό πού 'ναι και βαρύ πως θα το κουλαντρίσει...

2cp5f6a.jpg

jr5m38.jpg

4t67ex.jpg

Αρχαριας ???

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Νομίζω ότι το έχω καψουρευτει αυτο το Metabo ... Δυο φωνές μου φωνάζουν...

Σε βλέπω έτοιμο... Λίγο σπρωξιματάκι ακόμα και θα είσαι ο επόμενος.. ;)

Αμάν ρε Ηλία... Τώρα μόλις είδα τα post σου κι ανατρίχιασα... 666. :rip:

Σε βλέπω έτοιμο... Λίγο σπρωξιματάκι ακόμα και θα είσαι ο επόμενος.. ;)

Αμάν ρε Ηλία... Τώρα μόλις είδα τα post σου κι ανατρίχιασα... 666. :rip:

Μέχρι να πάρω το Delta παύση εξόδων Μπαμπηηηη...

Φτου φτου...667 !!! χαχαχα

Μέχρι να πάρω το Delta παύση εξόδων Μπαμπηηηη...

Δεκτόν... Υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος!
Μην ανησυχείς όμως, θα στο δώσω να το δουλέψεις καμιά βδομάδα με τη συμφωνία, όταν με το καλό έρθει η Delta, να μ´ αφήσεις να τη δουλέψω για 10 λεπτά.:grandpa:

Ηλία βάλε μια φώτο από το συγκεκριμένο!

Delta 36-655 το μοντέλο Κυριάκο , αν βρεις χρόνο ψάξε το στο Ίντερνετ γιατι εγω απο το κινητο δεν.. Μου έχουν κατεβάσει το μανουαλ σε PDF μονο .
Μιλάμε για μεταχειρισμενο , καινούργιο δεν πλησιαζεται.. Μόλις ξαναπάω απο εκει για ξυλεια θα το βγάλω μια φωτο .

Delta 36-655 το μοντέλο Κυριάκο , αν βρεις χρόνο ψάξε το στο Ίντερνετ γιατι εγω απο το κινητο δεν.. Μου έχουν κατεβάσει το μανουαλ σε PDF μονο .
Μιλάμε για μεταχειρισμενο , καινούργιο δεν πλησιαζεται.. Μόλις ξαναπάω απο εκει για ξυλεια θα το βγάλω μια φωτο .

Delta 36-655 = ΤΟ Ε Ρ Γ Α Λ Ε Ι Ο. Εξιδεικευμένο εργαλείο αλλά μια και έξω, για μια ζωή. Δεν ασχολείσαι με παγκοπρίονο ξανά. Απλά υπάρχει το μείον της μη φορητότητας του (...ΟΚ αυτό το ξέρεις από πριν, και το έχεις στο μυαλό σου, είναι γνώση σου), όμως με το θέμα ανταλλακτικών και αναλωσίμων αν ώμοι γένοιτο συμβεί κάτι τι κάνεις; Περιμένεις ανταλλακτικά απ' έξω (σε τιμή χώμα αλλά με το μείον της αναμονής), ή υπάρχει εδώ αντιπρόσωπος;

Delta 36-655 = ΤΟ Ε Ρ Γ Α Λ Ε Ι Ο. Εξιδεικευμένο εργαλείο αλλά μια και έξω, για μια ζωή. Δεν ασχολείσαι με παγκοπρίονο ξανά. Απλά υπάρχει το μείον της μη φορητότητας του (...ΟΚ αυτό το ξέρεις από πριν, και το έχεις στο μυαλό σου, είναι γνώση σου), όμως με το θέμα ανταλλακτικών και αναλωσίμων αν ώμοι γένοιτο συμβεί κάτι τι κάνεις; Περιμένεις ανταλλακτικά απ' έξω (σε τιμή χώμα αλλά με το μείον της αναμονής), ή υπάρχει εδώ αντιπρόσωπος;
Τι φορητοτητας βρεεε , το βάζεις στο εργαστήριο και ριζωνει εκει (μαζι του και εγω...)
Αν ωμοι γενοιτο γίνει κάτι θα το ψάξω τότε , δεν μου αρέσει γενικα να προσπαθώ να "προβλεψω-προλάβω" το κακο . Δεν νομίζω να υπάρχει αντιπρόσωπος εδω , τουλάχιστον οσο το έχω ψάξει.

Παραλαβη μεντεσεδων, κουμπωματων, χεριουλιων για μινι ξυλινα κουτια, ντουλαπακια, συρταρακια κλπ.

23302641993_d61d1f1fdf_b.jpg

Πολύ ωραία, σε βλέπω να κάνεις παραγωγή κουτιών.

Καλορίζικα Μιχάλη,βλέπω ωραία κουμπώματα καί χερούλια,νά μαντέψω ξεκινάς γιά ξύλινα L-box ? :idea: