Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοφαγωτες οι μπαταριες Αγαπη...

Νικο γιατι δεν θα δουμε το makita? τι εγινε?

Αυτη την einhell δεν τη συμπαθησα ποτε...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

imgurl

4 λιτρα, τι να κανω που δεν βρηκα μικροτερη συσκευασια...θα το εχω για χρονια πολλα...
Αλλα τελικα τι ειναι αυτο το λινελαιο.
Ομως και απαιτει τετοια μετρα προφυλαξης. Αν δεν ηταν ωμο, αλλα το αλλο τι θα επρεπε να κανουμε?

Γιατί είναιμ μ***κας ο γερμανός.
Αν σου στείλω τις απαντήσεις του θα καταλάβεις ότι ούτε αγγλικά ήξερε...
Δεν μου είπε τον λόγο που ακυρώθηκε η παραγγελία.
Δεν πειράζει όμως το bosch είναι πιο βολικό για μένα! :)

Πόσο σου έδωσε το 4λιτρο? Εμένα το ίδιο ακριβώς μου το έδωσε 12 ευρώ.

λες για το pts10 ?
πριν κάνεις κάποια κίνηση ενημέρωσέ με σε παρακαλώ.

Σκοπεύω να κάνω Σώτο.
Θα το πάρω χωρίς ΦΠΑ όμως.

υπάρχουν πολλά είδη λινελαίου (βιολογικό, πόσιμο, για ζωγραφική, για όπλα, για ξύλα, για bodybuilder κλπ), αυτό το ωμό της φωτογραφίας του Νεκτάριου σε 4λτ και σε 1λτ το έχουν και τα praktiker και από ότι κατάλαβα και εγώ δεν κάνει για είδη κουζίνας.

Εγώ νομίζω ότι μια χαρά κάνει.
Ωμό είναι οπότε δεν έχει χημικά πρόσθετα Σώτο. Δεν είναι πόσιμο σίγουρα αλλά το ότι βάφεις κάτι δεν σημαίνει ότι το τρώς κιόλας.

Τι σχέση έχει το bosch με το ΜΑΚΙΤΑ ρε Νικοοοοοοοοοοο ?????

Καλύτερα θα με βολέψει το Bosch Κυρ.
Είναι πιο μικρό και πάει παντού...
Το Makita είναι γομάρι και άσε που δεν προσφέρει τις ευκολίες και την εργονομία του Bosch.
Άλλωστε το bosch το ενέκρινε και ο φίλος μου ο Κουζινάς!!!

Ναι Σωτήρη αλλά το ένα μηχάνημα δεν έχει καμία σχέση με το άλλο φίλε.

Στον δίσκο είναι καλυτερο το makita αλλά σε όλα τα άλλα μειονεκτεί Κυριάκο.
Όσοι έχουν το bosch λένε τα καλύτερα πάντως.

Και όσοι έχουν το Makita τα ίδια καλα θα λενε φαντάζομαι...απλα δεν ξέρουμε κανέναν απο αυτούς...χαχαχα...

Κι όμως Νικόλα , για επιφάνεια εργασίας σε παγκοπριονο ειναι καλύτερη η μελαμινη απο το κόντρα πλακε ή το MDF , γλιστράει καλύτερα το ξύλο . ;-)

Συμφωνω Ηλια,σαν υλικο δε θελω να τη βλεπω καν,μου γυριζουν τα εντερα!Απωθημενο ισως απο το φροντιστηριο οπου ολα ειναι μελαμινες και οπως καταλαβαινεις μπ@@ρδελοκατασκευες.Εχω βαρεθει να επισκευαζω..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Νεκ,ο πρωτος ειναι γτπ,μελαμινες...Οι αλλοι δυο τουμπανα!
σαν σχεδια για εμπνευση τα εδωσα. Απο κατι τετοια εχω φτιαξει και το δικο μου.
Απλα η μελαμινη στο πρωτο δεν δινει στιβαροτητα αλλα γλυστραει σαν χελι, οπως ειπε ο Ηλιας. Το παρατηρησα και προσωπικα στο δικο μου...

Το καλύτερο είναι να συνδυάσεις τα δύο: mdf ή κόντρα πλακέ σαν βάση για στιβαρότητα, λεπτή στρώση μελαμίνης από επάνω για να γλυστράει!

Αλλά προσοχή στις φτηνές μελαμίνες γιατί έχουν την τάση να ξεβάφουν όταν τρίβεται άλλο υλικό επάνω τους - την πάτησα έτσι με μπλε μελαμίνες από το Leroy.

Έτσι την πάτησα και εγώ με την μελαμινη του Leroy. Πρέπει να βρω τα φύλλα μελαμινης που κολλάνε οι Αμερικάνοι για τις επιφάνειες εργασίας τους. Υποθέτω ότι θα είναι σκληρές όπως αυτές του πάγκου της κουζίνας.

Αστα σου λέω, αποτυχία πλήρης! Και αγοράστηκε γι'αυτόν ακριβώς το σκοπό, αλλά έκτοτε περιμένει μαζί με τα ρετάλια μήπως την κάνω κάτι άλλο...

Πέρασα μια βόλτα από πράκτικερ, με σκοπό να αγοράσω ένα πλαστικό κουτί με καπάκι...
Αυτό δηλαδή:

295756_C.jpg

Και είπα να πάρω και μερικά συνοδευτικά... :smash:

Μου έκαναν εντύπωση τα τρυπάνια (12άρι γρανίτη και 14άρι τοίχου), που όμως είχαν μικρότερο στέλεχος, και ελπίζω να μπαίνουν στο GSB 10V που έχω.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αυτοι οι σφιχτηρεςς της wolfcraft, σφιγγουν δυνατα?

Ναι. 160 κιλά αναφέρει. Φαίνονται πολύ ποιοτικοί. Επίσης το πάνω μέρος αφαιρείται και μπαίνει στην κάτω πλευρά.

Αν δεν κάνω λάθος στο Leroy έχει 5,50.

Αγόρασα άλλο ένα από εκεί την περασμένη βδομάδα, αλλά δεν πρόσεξα τιμή. Ήταν και λίγο διαφορετικό μοντέλο (το πάνω μέρος δεν ήταν ορθογώνιο, και το LCD του μου φάνηκε χειρότερο από άλλο ένα που αγόρασα πριν 1 χρόνο). Οπότε πήρα ξανά αυτά με το ορθογώνιο, στο πράκτικερ είχε και τα 2. Θα τα δω και αυτά πως είναι.