Tι παραλάβαμε σήμερα..

.......
Το Autosense έχει αυτόματο συμπλέκτη. Ανάλογα με την αντίσταση που νιώθει ρυθμίζει μόνο του το δράπανο τι ροπή πρέπει να δώσει στην βίδα.
........

Ευχαριστώ Diabolic. Τελικά πήρα το Manual. Αν και μανουαλ και πίο φθηνό στα 90 απο το "Autosense" όπως θα δούμε απο τις πιό κάτω Φώτος που έβγαζα απο το κατάστημα μέχρι τη τελική αγορά, το manual που πήρα έχει μεγαλύτερη ροπή και μεγαλύτερεσ στροφές.

Μοντέλο Black & Decker 18V ASD184K-QW με autosense στα δεξιά ( 104) και Manual στα αριστερά ( 90). Τα χαρακτηριστικά των 2 μοντέλων πιο κάτω.
IMG_20160224_181458.jpg

IMG_20160224_181525.jpg

Απο δεξιά με 10.4Volts μέχρι αριστερά μοντέλα στα 18V
IMG_20160224_181845.jpg

Πιο κάτω τα χαρακτηριστικά του μοντέλου Black & Decker 18V ASD184K-QW με autosense ( 104)

IMG_20160224_181546.jpg

Πιο κάτω τα χαρακτηριστικά απο το αγορασμένο μοντέλο Black & Decker EGBL 188Κ-QW 18V μάνουαλ ( 90 αγορασμένο) Βλέπετε η ροπή φθάνει μέχρι και 38Nm σε αντίθεση με το πιό πάνω στα 28Nm. Επίσης μπορεί να παρέχει παραπάνω στροφές RPM. Για αυτό το προτίμησα. Έχει 2 ταχύτητες μανουαλ.

IMG_20160224_214612_1CS.jpg

S1270001.JPG

S1270004.JPG

S1270005.JPG

S1270007.JPG

S1270010.JPG

S1270011.JPG

S1270013.JPG

S1270016.JPG

Η χθεσι μου παραλαβή απο το paletadeals.gr
JCB ROS-320 έκκεντρο τριβειο φ125 στα 320watt.
Αγοράστηκε προς 35 ευρώ απο 71 και πραγματικα αξίζει τα χρηματα του.
Μπήκε πανευκολα το καλώδιο σε πέντε μόλις λεπτα και δοκιμάστηκε σε ξύλο.
Εχει πολύ δυναμη και ρυθμιζόμενες στροφες και μου θύμισε το Dewalt που αγόρασα στην τριπλάσια τιμή προ ημερών!
Με γεια το εργαλειο.
Αυτο το paletadeals τι ειναι ακριβως; Αποθηκη με stock πραγματα; Κριμα να μην εχουμε και εδω στα βορεια κατι τετοιο. Μπηκα απο περιεργεια στο site τους και εχει ευκαιριες. Αλλα αν δεν τα δεις απο κοντα δεν μπορει να ξερεις τι λειπει.

Καλορίζικα!

Καμία σχέση στις επιδόσεις το Autosense με το manual.
Από την άλλη πολύ καλή τιμή για κρουστικό δράπανο 18άρι.
Κάποτε δεν μπορούσες να βρεις κάτω από 120 ευρώ B&D...

Μεγεια το περτικαλι! Μου αρεσε η στοιβα με τα βαλιτσακια! Φαντασου να ηταν ολα makita!
Makita οπως ειναι αντιγραφη το κουμπωμα της μπαταριας, αλλα ριζοσπαστικη η θεση φορτισης που η βαση ειναι η μπαταρια η ιδια και πανω της κουμπωνει ο φορτιστης !

Με γεια το πορτοκαλι Θανάση!
Καλά έκανες και το πήρες χειροκίνητο καθώς είναι πιο δυνατό.
Παρεμπιπτόντως πρέπει να είναι ωραίο το καταστημα εκεί και βλέπω τεραστια αποθέματα!

Με γεια το πορτοκαλι Θανάση!
Καλά έκανες και το πήρες χειροκίνητο καθώς είναι πιο δυνατό.
Παρεμπιπτόντως πρέπει να είναι ωραίο το καταστημα εκεί και βλέπω τεραστια αποθέματα!

Και στα δικά μας είναι πολλά τα αποθέματα ΚΥΡ!!!!

Ευχαριστώ παιδιά.

Το κατάστημα είναι το μόνο LeRoy Merlin που υπάρχει στην Κύπρο και είναι πολύ μεγάλο, φθηνό και με τεράστια ποικιλία.

Απ ότι βλέπω στην ελληνική ιστοσελίδα, τα καταστήματα leroy merlin στην υπόλοιπη Ελλάδα (Αθήνα, Θεσαλλονίκη, Λάρισσα) διαθέτουν τα ίδια προϊόντα, στις ίδιες ακριβώς τιμές για όποιον ενδιαφέρεται.

Κάποτε δεν μπορούσες να βρεις κάτω από 120 ευρώ B&D...

Κάποτε άξιζε να δώσεις παραπάνω από 120 για B&D. :drummer:

Καλοδούλευτο Αθανάση! Πρέπει να συγκρατηθώ να μην περάσω ούτε καν έξω από το Leroy αυτή τη βδομάδα...

Αφυγραντήρας ήμουν έτοιμος να πω χαχαχαχαχα

Καλά εγώ είμαι και καινούργιος στην παρέα, δικαιολογούμαι. Πάντως Karmen δεν έχεις να πεις, και ο Ιωάννης και ο Νεκτάριος κοντά έπεσαν !! :flipout: